Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

QUOTE(pirasa @ 2012 08 26, 21:04)

Labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas zadate is Vilniaus vaziuoti i Lenkija, reiktu vieno kremuko, aisku su priemoka butu 4u.gif
Atsakyti
as zadu vaziuot treciadieni. Pašilaiciai
Atsakyti
QUOTE(inetukas12 @ 2012 08 25, 12:35)
sveikutės. norėjau pasidalinti info. kas perkate mėsą kasdieniam turgely Suvalkuose. viena pardavėja vis stengiasi apgauti, o dabar mano tėvams įkišo sugedusį faršą sad.gif net 15kg... nesusiprato pažiūrėti, kaip jis ten maišeliuose... parsivežė - maždaug per pora val namie buvo nuo pirkimo, nekaršta tikrai juk jau... ir toks smirdantis jis  buvo... už tai maišeliai užvynioti taip gražiai, kad kvapo nesijaustų... gaila pinigų... juk sutaupyti norėjo... ji mane praitą šeštad bandė 18 zl apgauti, bet kažkaip galai nesuėjo, ko tiek daug mokėt reikia, sakau persveriam ir pati skaičiavau - pasirodo 18 zl užsimetė daugindama... tikiuosi ,kad info padės kitoms nenukentėti nuo jos... ji dirba pačiame pirmame kambarėlyje kairėje pusėje įėjus tuo įėjimu nuo daržovių ( ne nuo auto aikštelės). beveik visada kartu ir vyrukas triūsia... taigi, pasitikrinkite vietoj, ar nesklinda kokie kvapa, kad nereiktų graužtis nagų grįžus ir tiek sumokėjus sad.gif

tikrai pritariu,nes ir mus yra bande apgauti.o kita karta buvo iejom paklausti kainos,nuejom per visas mesines grizom jau pakilus kaina.bet ji tokia sukta,nebeeinam pas ja senai

gal kas esat uzmate masinu detaliu,dazu parduotuviu Suvalkuose,seiniuose?aciu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidulek: 27 rugpjūčio 2012 - 20:08
Kokius skalbimo miltelius perkate PL?
Atsakyti
gal kuri mamyte vaziuos sia savaite artimiausiom dieom i Lenkija? Noreciau paprasyti , kad nupirktu Dada sauskelniu kelis pakus, aisku su papildoma mokesti 4u.gif jei kuri vaziuosit tai mestelkit az ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Profit @ 2012 08 27, 21:23)
Kokius skalbimo miltelius perkate PL?

Formil perkam Lidle, 28 zl deze,6 kg gal ten g.gif
Atsakyti
Laba diena , norejau paklausti, gal kas yra pirkes stat, medziagas (pliteles, tapetus) Lenkijoje , baldus .Ar tikrai apsimoka del to vaziuoti ir kiek mazdaug sutaupete?
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 08 28, 10:17)
Formil perkam Lidle, 28 zl deze,6 kg gal ten  g.gif

O kaip Jums sie milteliai?
Skaiciau ivairiu atsiliepimu, idomu dar viena nuomone blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingutevi @ 2012 08 28, 10:53)
O kaip Jums sie milteliai?
Skaiciau ivairiu atsiliepimu, idomu dar viena nuomone  blush2.gif

nusiskundimu neturiu kaip ir, bet as apskritai retai pastebiu skirtuma tarp milteliu blush2.gif nu pirkdavau dazniausiai persil, tai man niekuom nesiskiria, tik kaina,siaip situos formil veza is vokieciu ir pas mus pardavineja,paskaiciavau kad gaunas brangiau nei perkant Lidl,tai jei veza juos,kaip ir kava Gold, ir jei yra paklausa tai gal nieko turetu but, teoriskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikciukee @ 2012 08 28, 11:15)
nusiskundimu neturiu kaip ir, bet as apskritai retai pastebiu skirtuma tarp milteliu  blush2.gif  nu pirkdavau dazniausiai persil, tai man niekuom nesiskiria, tik kaina,siaip situos formil veza is vokieciu ir pas mus pardavineja,paskaiciavau kad gaunas brangiau nei perkant Lidl,tai jei veza juos,kaip ir kava Gold, ir jei yra paklausa tai gal nieko turetu but, teoriskai  biggrin.gif

aciuks.gif maciau, kad pardavineja turguj blush2.gif
Jei kaip Persil, tai gal bus gerai, man juos parves is vokieciu Lidl, tai manau blogiau nebus ax.gif
Atsakyti
O kiek kainuoja W5 valiklis Lenkijoje?
Atsakyti