Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

QUOTE(meelisaa @ 2012 08 25, 09:27)
na nejaugi niekam neteko keisti lenkijoje rubu?

Na man net mintis tokia nebuvo kilus g.gif Na jei netinka ieškau kam parduoti čia vietoj, nejaugi dėl keitimo specialiai į lenkiją važiuosiu ax.gif
O šiaip jei žadat važiuot tai aišku galit bandyt apkeist turėtų ir pas juos tas 14 d. terminas galiot kaip ir LT juk tapati europos sąjunga g.gif nors aišku ne visas sritis ir ta europos sąjunga reglamentuoja, turi šalys ir vietinių tvarkų.
Bet kokiu atveju manau viskas priklausys nuo pardavėjų geranoriškumo, galit pabandyt ax.gif

Atsakyti
sveikutės. norėjau pasidalinti info. kas perkate mėsą kasdieniam turgely Suvalkuose. viena pardavėja vis stengiasi apgauti, o dabar mano tėvams įkišo sugedusį faršą sad.gif net 15kg... nesusiprato pažiūrėti, kaip jis ten maišeliuose... parsivežė - maždaug per pora val namie buvo nuo pirkimo, nekaršta tikrai juk jau... ir toks smirdantis jis buvo... už tai maišeliai užvynioti taip gražiai, kad kvapo nesijaustų... gaila pinigų... juk sutaupyti norėjo... ji mane praitą šeštad bandė 18 zl apgauti, bet kažkaip galai nesuėjo, ko tiek daug mokėt reikia, sakau persveriam ir pati skaičiavau - pasirodo 18 zl užsimetė daugindama... tikiuosi ,kad info padės kitoms nenukentėti nuo jos... ji dirba pačiame pirmame kambarėlyje kairėje pusėje įėjus tuo įėjimu nuo daržovių ( ne nuo auto aikštelės). beveik visada kartu ir vyrukas triūsia... taigi, pasitikrinkite vietoj, ar nesklinda kokie kvapa, kad nereiktų graužtis nagų grįžus ir tiek sumokėjus sad.gif
Atsakyti
Labas, buvome ir mes prieš porą dienų Lenkijoje 4u.gif Lietuvių sutikome labai mažai, PIKO be mūsų tik dar viena šeima buvo.blink.gif Vištienos filė pabrangusi, 15.99 zl kainuoja, tokia pati akcija Tesco buvo. Pirkom dar įvairių dešrelių, sardelių, neturiu dabar to čekio po ranka, bet tikrai pigiau.

Tesco

Silan minkštikliui akcija - 2 litrai kainuoja 12.45 zl
Sviestas 82% 200 g - 3.29 zl
Cukrus - 3.55 zl (perkant 10 vnt.)

Biedronkoje

Sūrūs krekeriai (visai tokie patys kaip pas mus tuc tuc, tik pakuotė dvigubai didesnė), kainuoja tik 1.89 zl thumbup.gif

Lidle

Avietinis alus labai skanus, skardinė 1.99 z
Tirpstančios vitaminų tabletės (kur stiklinėje vandens reikia tirpinti ir gerti) - tūbelė 3.19 zl
McDonalds kečupas, labai skanus, 450 g - 3.99 zl
Sviestas 82% 200 g - 2.85 zl
Pienas UHT 3,2 % - 1.95 zl
Ryžiai 1.69 zl
Kapučino milteliai - 1.79 (man niekuo nesiskiria nuo tų brangių kapučinų maximoje)
Varškės užtepėlė su česnakais 300 g - 3.59
Lydytos sūrio plokštelės 200 g. - 2.99
Pomidorų sultys 100 % - 2.17 zl

Kauflande

Malti džiūvesėliai 450 g. - 1.99 zl
Suris brie - 3.99
KiaušiniI L - 4.85 zl
Makaronai 500 g - 1.28, pakelis 1 kg - 2.49 zl

Tiesa, kursas buvo 1.16 (cia kauflande) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BonPari*: 25 rugpjūčio 2012 - 14:01
QUOTE(inetukas12 @ 2012 08 25, 11:35)
sveikutės. norėjau pasidalinti info. kas perkate mėsą kasdieniam turgely Suvalkuose. viena pardavėja vis stengiasi apgauti, o dabar mano tėvams įkišo sugedusį faršą sad.gif net 15kg... nesusiprato pažiūrėti, kaip jis ten maišeliuose... parsivežė - maždaug per pora val namie buvo nuo pirkimo, nekaršta tikrai juk jau... ir toks smirdantis jis  buvo... už tai maišeliai užvynioti taip gražiai, kad kvapo nesijaustų... gaila pinigų... juk sutaupyti norėjo... ji mane praitą šeštad bandė 18 zl apgauti, bet kažkaip galai nesuėjo, ko tiek daug mokėt reikia, sakau persveriam ir pati skaičiavau - pasirodo 18 zl užsimetė daugindama... tikiuosi ,kad info padės kitoms nenukentėti nuo jos... ji dirba pačiame pirmame kambarėlyje kairėje pusėje įėjus tuo įėjimu nuo daržovių ( ne nuo auto aikštelės). beveik visada kartu ir vyrukas triūsia... taigi, pasitikrinkite vietoj, ar nesklinda kokie kvapa, kad nereiktų graužtis nagų grįžus ir tiek sumokėjus sad.gif

Sveikos merginos, kadangi jau parasete, kad jus norejo apgauti, tai ir as prisijungiu prie jusu rato doh.gif Galiu pasakyti, kad mane irgi norejo apgauti, net kelis kartus, o paskutini karta kai buvau prie 2 sav. , tai pirkinys nesieke net 20 zlotu, o uzsivare cielus 5 virsaus, nu sakes, as aisku prekiu neemiau. Siaip mane apgauti sunku, visur ir visada skaiciuoju, bet jai bando, tai pas ta pardaveja jau niekada negrisiu. Taigi bukite budrios ir skaiciuokite savo pinigelius, nes vaziuojame juk, kad sutauypyti, o ne prarasti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meelisaa @ 2012 08 25, 09:27)
na nejaugi niekam neteko keisti lenkijoje rubu?

Teko. Butina tureti pirkimo ceki.
Atsakyti
QUOTE(vilka11 @ 2012 08 25, 15:03)
Sveikos merginos, kadangi jau parasete, kad jus norejo apgauti, tai ir as prisijungiu prie jusu rato doh.gif Galiu pasakyti, kad mane irgi norejo apgauti, net kelis kartus, o paskutini karta kai buvau prie 2 sav. , tai pirkinys nesieke net 20 zlotu, o uzsivare cielus 5 virsaus, nu sakes, as aisku prekiu neemiau. Siaip mane apgauti sunku, visur ir visada skaiciuoju, bet jai bando, tai pas ta pardaveja jau niekada negrisiu. Taigi bukite budrios ir skaiciuokite savo pinigelius, nes vaziuojame juk, kad sutauypyti, o ne prarasti  smile.gif

manau jie pastebėjo, kad lietuvaičiai perka dideliais kiekiais ir retai kuris skaičiuoja tai ir sukasi taip apgaudinėdami, mane irgi kelis kartus bandė apgauti. Nors prekybcentryje yra buvę, kad ir nevisas prekes nuskanavo ax.gif Apsižiūrėjau jau namie čekį tyrinėdama ax.gif
Atsakyti
Sveikos.Sakykit,ar pirmadieniais dirba tas mažas turgelis Suvalkuose?
Planavau važiuoti antradienį,bet beliko tik pirmadienis:(
Atsakyti
Sveikutės,

gal patartumėt ar apsimoka važiuoti į Lenkiją baldų (minkštų ir sekcijos)? gal kuri esate pirkusi ten ir žinote neblogų parduotuvių? blush2.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
as pati pirmose keliose vietose turguje mesos skyriuje, ypatingai po desine, nuo darzoviu, negaliu net uzieti nes vienoj vyras ne karta matem ruko sau palei ta mesa, kitur sedi ant tu prekystaliu ir kemsa pulna burna tai ir mane atgrase blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Teko ir man tik įėjus į mėsinę nepamenu gal trečioj vietoj po dešine guminių rūkytų kiaulės ausų nusipirkti pigiai, su lenkais reikia būti labai atidiems blink.gif
Atsakyti
Labai laukiu atsakymo,ar pirmadieniais Suvalkų kasdieninis turgus dirba.Planuočiau laiką,kada išvažiuoti,nes dar į prekybcentrius važiuosiu...
Atsakyti
QUOTE(plonuke @ 2012 08 26, 19:26)
Labai laukiu atsakymo,ar pirmadieniais Suvalkų kasdieninis turgus dirba.Planuočiau laiką,kada išvažiuoti,nes dar į prekybcentrius važiuosiu...

Dirba.
Atsakyti