Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 30 tema

Turiu truputi laiko, tai pasidalinsiu kainom sestadieninem smile.gif kursas : uz 1Lt -1,16. Kainos zlotais.

Biedronka:
grudeta varske 200g-1,55
tekila 0,7l -29,99
sviestas 200g- 2,85
aliejus saulegrazu 1l-4,99
vyr.skutimosi zele 200ml (mano vyrui ji labai patinka)-5,89
kremine varske 1kg-6,99
cukrus 1 kg-3,65
miltai tortowa 1kg -1,49
pienas UHT 1,5proc. 1l-1,85
suniui konserva 1240g-3,45
kempineles indam plauti 5vnt-0,99
bananam akcija buvo-1kg-2,68
liliputas 350g-5,99

turguj pirkom vistienos ketvirciu po 6,4, kiaulienos kumpis -11zl

Lidl pirkau W5 WC tableciu, WC valymo skysti, indu plovikli ir tableciu indaplovei. WC tabletes ir indaploves tabletes isbandziau-labai patiko, indu ploviklis kaip indu ploviklis.

Dar pirkom rubu, kupriniu ir t.t.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zometa: 22 rugpjūčio 2012 - 08:58
Sveiki,gal kas zino ar sestadieni rugsejo1d dirbs suwalku parduotuves?
Atsakyti
QUOTE(vikute334 @ 2012 08 22, 12:24)
Sveiki,gal kas zino ar sestadieni rugsejo1d dirbs suwalku parduotuves?

Pirmam puslapi yra visi kaimynu nedarbadieniai surasyti. mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,
Jei planai nesugrius, gal būt šeštadienį (25 d.) į Suvalkus dumsim. Gal patarsit, kur vaikiškų 3 in 1 vežimėlių galima rasti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(solnyszko @ 2012 08 21, 13:27)
Baldai Suvalkuose. 1-oje zinuteje sio puslapio taip pat nera. Vertetu ideti

http://inter-meble.suwalki.pl/

Va šita nuoroda labai gera thumbup.gif , bet kažin kaip kainos, ar aš čia nemoku pažiūrėti ar nėra? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bobuvasara @ 2012 08 22, 15:00)
Sveikos,
Jei planai nesugrius, gal būt šeštadienį (25 d.) į Suvalkus dumsim. Gal patarsit, kur vaikiškų 3 in 1 vežimėlių galima rasti? ax.gif

Toliau už Arkadijos (po kaire) yra dar viena parduotuvė, kur daug parduotuvėlių, ten rusy mačiau nemažai vėžymėlių, bet kadangi man neaktualu, nežiūrėjau kokie ten, ten ir šiaip labai daug leliukiškų prekių....
Atsakyti
labas vakaras,
norejau pasiteirauti del rubu grazinimo lenkijoje. Pirkom H&M vaikiska striukyte ir netiko dydis. Ar imanoma apkeisti ir per kiek dienu nuo pirkimo. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ania @ 2012 08 23, 10:40)
Toliau už Arkadijos (po kaire) yra dar viena parduotuvė, kur daug parduotuvėlių, ten rusy mačiau nemažai vėžymėlių, bet kadangi man neaktualu, nežiūrėjau kokie ten, ten ir šiaip labai daug leliukiškų prekių....

Ačiū 4u.gif
Gal dar kas žino Suvalkuose vaikiškų vežimėlių parduotuvę?
Atsakyti
Labas vakaras, pavarčiau temas šios dienos, bet atsakymo į man rūpimą klausimą neradau - gal kas pasidalintų suaugusių batų parduotuvėmis ir jų darbo laikais sekmadienį, nes planuojam sekmadienį palėkt batų ir sau, ir vyrui, gal ką ir vaikam prigriebsim... Ačiū labai!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurvas: 24 rugpjūčio 2012 - 22:40
QUOTE(jurvas @ 2012 08 24, 23:38)
Labas vakaras, pavarčiau temas šios dienos, bet atsakymo į man rūpimą klausimą neradau - gal kas pasidalintų suaugusių batų parduotuvėmis ir jų darbo laikais sekmadienį, nes planuojam sekmadienį palėkt batų ir sau, ir vyrui, gal ką ir vaikam prigriebsim... Ačiū labai!

Abejoju ar sekmadienį ką nors rasit ax.gif kiek prisimenu pas juos sekmadieniais tik prekybcentriai dirba tai maisto galit apsipirkt bet batų tai schmoll.gif
Šeštadienį ir tai tik iki 14-15 val dirba
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo semlina: 24 rugpjūčio 2012 - 22:48
QUOTE(semlina @ 2012 08 24, 23:47)
Abejoju ar sekmadienį ką nors rasit ax.gif  kiek prisimenu pas juos sekmadieniais tik prekybcentriai dirba tai maisto galit apsipirkt bet batų tai  schmoll.gif
Šeštadienį ir tai tik iki 14-15 val dirba

Ačiū, tada gal ir nevažiuosim... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(meelisaa @ 2012 08 23, 23:24)
labas vakaras,
norejau pasiteirauti del rubu grazinimo lenkijoje. Pirkom H&M vaikiska striukyte ir netiko dydis. Ar imanoma apkeisti ir per kiek dienu nuo pirkimo. Ačiū.  4u.gif

na nejaugi niekam neteko keisti lenkijoje rubu?
Atsakyti