su tokiu klausimu.norejau isideti sia spirale...galvoju pasidarysiu visus butinus tyrimus del sventos ramybes ir isidesiu...bet nuejus pas gine ji pasake kad pas mane po gimdymo didele zaizdele del jos nepataria detis nes bus daug bedu tad jau uzsiregistravau ir vaziuosiu pas gine kita del tos zaiszdeles...bijau kad nebutu kas blogiau
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 18, 20:28)
su tokiu klausimu.norejau isideti sia spirale...galvoju pasidarysiu visus butinus tyrimus del sventos ramybes ir isidesiu...bet nuejus pas gine ji pasake kad pas mane po gimdymo didele zaizdele del jos nepataria detis nes bus daug bedu tad jau uzsiregistravau ir vaziuosiu pas gine kita del tos zaiszdeles...bijau kad nebutu kas blogiau
man ir nedejo del tos pacios preizasties, pasidariau operacija ir dabar jau su Mirena, kol kas viskas ciki
QUOTE(-luka- @ 2012 10 19, 08:15)
man ir nedejo del tos pacios preizasties, pasidariau operacija ir dabar jau su Mirena, kol kas viskas ciki
operacija ar sudetinga buvo?po kiek laiko idejo mirena?
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 19, 08:20)
operacija ar sudetinga buvo?po kiek laiko idejo mirena?
normali nieko baisau, pora dienu pagulejau ligonineje ir viskas. Spyrale deti gali mazdau po 2 menesiu.
QUOTE(Gardumas @ 2012 10 16, 21:27)
Norejau pasiteirauti ar nieko tokio, kad mirena des tik pasibaigus mm (kazkur praejus nuo ju pabaigos 4-5 d.). Kiek skaiciau, ja deda per mm, cia UK deda bile kaip.. (kas man nepatinka). Jau kelis men is eiles niekaip nepataikiau ant mm (neturejo vietu tom dienom), dbr liepe ateit kaip tik tada, kaip parasiau. Sako jokio skirtumo kada det tiesa, man atliktas cezaris, girdejau, kad kaip tik tokiu atveju per mm det rekomenduojama. Kaip jus sakot?
sveika
zinok ir LT deda kai nera mmm,nuejau po gimdymo pasitarti del kontracepcijos, tai iskart pasiule mirena...sakau sulauksiu mmm ir pagalvosiu, sako jos nebutinos, beto dedam ir maitinanciom, kad nebutu staigenu
QUOTE(xiuke @ 2012 10 19, 13:45)
sveika
zinok ir LT deda kai nera mmm,nuejau po gimdymo pasitarti del kontracepcijos, tai iskart pasiule mirena...sakau sulauksiu mmm ir pagalvosiu, sako jos nebutinos, beto dedam ir maitinanciom, kad nebutu staigenu
deda aisku ir kai nera mmm bet geriausia kai jos yra nes kai yra mmm tada nera skausminga taip o jei nera tai viska atveria dirbtinai ir sake zymiai skausmingiau o kaip yra istikro nezinau taip gydytoja sake
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 19, 21:27)
deda aisku ir kai nera mmm bet geriausia kai jos yra nes kai yra mmm tada nera skausminga taip o jei nera tai viska atveria dirbtinai ir sake zymiai skausmingiau o kaip yra istikro nezinau taip gydytoja sake
O dieve.. ir taip bijau, tai dar labiau isibaiminau o tai tikiuos bent apsaldo o paskui uzsiveria kaip reikia?
QUOTE(Gardumas @ 2012 10 19, 21:34)
O dieve.. ir taip bijau, tai dar labiau isibaiminau o tai tikiuos bent apsaldo o paskui uzsiveria kaip reikia?
Prasykit butinai nuskausminimo, nes jeigu buvo cezaris, tai skaudes. Man dejo be mmm, bet as gimdziau pati. Kai pati gimdai, tai gimda lieka siek tiek pravira. O po cezario, jus busit kaip negimdziusi
Nezinau ,tas vietinis nuskausminimas nieko nepadeda
Isgerciau valanda pries procedura nuskausminamuju . Tiktai taip.
As nors ir gimdziusi ,vistiek skaudejo labai.
Isgerciau valanda pries procedura nuskausminamuju . Tiktai taip.
As nors ir gimdziusi ,vistiek skaudejo labai.
Sveikos, as mirena turiu lygiai du metus. Gimdziau pati, be nuskausminamuju, tai ir spirale dejausi be jokiu vaistu skausmui malsinti, nors labai bijojau ir pergyvenau, taciau visiskai neskaudejo ir nieko baisaus nebuvo, greitai apsisuko ginekologe ir viskas manau,kad kiekvienai skirtingai...