Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
su tokiu klausimu.norejau isideti sia spirale...galvoju pasidarysiu visus butinus tyrimus del sventos ramybes ir isidesiu...bet nuejus pas gine ji pasake kad pas mane po gimdymo didele zaizdele del jos nepataria detis nes bus daug bedu tad jau uzsiregistravau ir vaziuosiu pas gine kita del tos zaiszdeles...bijau kad nebutu kas blogiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 18, 20:28)
su tokiu klausimu.norejau isideti sia spirale...galvoju pasidarysiu visus butinus tyrimus del sventos ramybes ir isidesiu...bet nuejus pas gine ji pasake kad pas mane po gimdymo didele zaizdele del jos nepataria detis nes bus daug bedu tad jau uzsiregistravau ir vaziuosiu pas gine kita del tos zaiszdeles...bijau kad nebutu kas blogiau unsure.gif

man ir nedejo del tos pacios preizasties, pasidariau operacija ir dabar jau su Mirena, kol kas viskas ciki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2012 10 19, 08:15)
man ir nedejo del tos pacios preizasties, pasidariau operacija ir dabar jau su Mirena, kol kas viskas ciki  thumbup.gif

operacija ar sudetinga buvo?po kiek laiko idejo mirena?
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 19, 08:20)
operacija ar sudetinga buvo?po kiek laiko idejo mirena?

normali nieko baisau, pora dienu pagulejau ligonineje ir viskas. Spyrale deti gali mazdau po 2 menesiu.
Atsakyti
QUOTE(Gardumas @ 2012 10 16, 21:27)
Norejau pasiteirauti ar nieko tokio, kad mirena des tik pasibaigus mm (kazkur praejus nuo ju pabaigos 4-5 d.). Kiek skaiciau, ja deda per mm, cia UK deda bile kaip.. (kas man nepatinka). Jau kelis men is eiles niekaip nepataikiau ant mm (neturejo vietu tom dienom), dbr liepe ateit kaip tik tada, kaip parasiau. Sako jokio skirtumo kada det doh.gif tiesa, man atliktas cezaris, girdejau, kad kaip tik tokiu atveju per mm det rekomenduojama. Kaip jus sakot?

sveika 4u.gif
zinok ir LT deda kai nera mmm,nuejau po gimdymo pasitarti del kontracepcijos, tai iskart pasiule mirena...sakau sulauksiu mmm ir pagalvosiu, sako jos nebutinos, beto dedam ir maitinanciom, kad nebutu staigenu nestuke.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 10 19, 13:45)
sveika 4u.gif
zinok ir LT deda kai nera mmm,nuejau po gimdymo pasitarti del kontracepcijos, tai iskart pasiule mirena...sakau sulauksiu mmm ir pagalvosiu, sako jos nebutinos, beto dedam ir maitinanciom, kad nebutu staigenu nestuke.gif  g.gif

deda aisku ir kai nera mmm bet geriausia kai jos yra nes kai yra mmm tada nera skausminga taip o jei nera tai viska atveria dirbtinai ir sake zymiai skausmingiau o kaip yra istikro nezinau taip gydytoja sake
Atsakyti
QUOTE(sirdukele @ 2012 10 19, 21:27)
deda aisku ir kai nera mmm bet geriausia kai jos yra nes kai yra mmm tada nera skausminga taip o jei nera tai viska atveria dirbtinai ir sake zymiai skausmingiau o kaip yra istikro nezinau taip gydytoja sake

O dieve.. ir taip bijau, tai dar labiau isibaiminau biggrin.gif o tai tikiuos bent apsaldo doh.gif o paskui uzsiveria kaip reikia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gardumas @ 2012 10 19, 21:34)
O dieve.. ir taip bijau, tai dar labiau isibaiminau biggrin.gif o tai tikiuos bent apsaldo doh.gif o paskui uzsiveria kaip reikia? biggrin.gif

Prasykit butinai nuskausminimo, nes jeigu buvo cezaris, tai skaudes. Man dejo be mmm, bet as gimdziau pati. Kai pati gimdai, tai gimda lieka siek tiek pravira. O po cezario, jus busit kaip negimdziusi
Atsakyti
Pritariu, man dejo po cezario, tai prisiminiau visus saremiu skausmus doh.gif Tikrai labai skaudejo. Ir po to dar pora valandu spazmavo kas 2 min. Ir patarciau neveiruot, nes as skubejau namo, o per tuos spazmus net akyse aptemdavo.
Negasdinu, bet tokia mano patirtis.
Atsakyti
Nezinau ,tas vietinis nuskausminimas nieko nepadeda schmoll.gif
Isgerciau valanda pries procedura nuskausminamuju . Tiktai taip.
As nors ir gimdziusi ,vistiek skaudejo labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 20 spalio 2012 - 18:48
Man gine dave isgert valanda pries nuskausminamuosius ir atpalaiduojamuosius vaistus, bet man jie ne velnio negelbejo
Atsakyti
Sveikos, as mirena turiu lygiai du metus. Gimdziau pati, be nuskausminamuju, tai ir spirale dejausi be jokiu vaistu skausmui malsinti, nors labai bijojau ir pergyvenau, taciau visiskai neskaudejo ir nieko baisaus nebuvo, greitai apsisuko ginekologe ir viskas smile.gif manau,kad kiekvienai skirtingai...
Atsakyti