Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Mirena turiu jau 1,5m. kokius metus jau nesergu mmm, tik negaliu sportuot (sokinet virvute, batute)pradeda tepliotis, mano gimda yra i didesne puse, todel ji kristi nori.Noriu pastoti, bet laukt metus gal nereiks.
Mirena dejau tik del gausaus sirgimo.
Atsakyti
Jau greit 5 metai sueis kai as su mirena. Kiek pamenu pertrauka reikalinga kazkokia pries dedant ja vel?
Atsakyti
Norejau pasiteirauti ar nieko tokio, kad mirena des tik pasibaigus mm (kazkur praejus nuo ju pabaigos 4-5 d.). Kiek skaiciau, ja deda per mm, cia UK deda bile kaip.. (kas man nepatinka). Jau kelis men is eiles niekaip nepataikiau ant mm (neturejo vietu tom dienom), dbr liepe ateit kaip tik tada, kaip parasiau. Sako jokio skirtumo kada det doh.gif tiesa, man atliktas cezaris, girdejau, kad kaip tik tokiu atveju per mm det rekomenduojama. Kaip jus sakot?
Atsakyti
Nezinau ka ir patart. As po 3 cezariu, man dejo per mm smile.gif
Atsakyti
SB, šiais metais keiačiau jau į antrą, atėjau išimt, pasirodo iškart keist gali, sako gyd, kam du kartus kankint, taigi antrą kartą atėjau jau su nauja ir iškart pakeitė mirksiukas.gif
Gardumas, kadangi aš nesergu, man ėmė ir taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2012 10 17, 09:32)
SB, šiais metais keiačiau jau į antrą, atėjau išimt, pasirodo iškart keist gali, sako gyd, kam du kartus kankint, taigi antrą kartą atėjau jau su nauja ir iškart pakeitė mirksiukas.gif
Gardumas, kadangi aš nesergu, man ėmė ir taip mirksiukas.gif

Bet ar gerai be pertraukos...nenualins organizmo?

Atsakyti
O ar yra kam pirmus mėnesius užeidavo skaudėti galvą.....? Tai iš pakaušio pusės , tai iš kaktos pusės, taip po keletą valandų spaudžia galvą, matyt nuo hormonų svyravimų , kad eina.... doh.gif
Kiek laiko tai jums tęsėsi...?
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2012 10 18, 09:48)
O ar yra kam pirmus mėnesius užeidavo skaudėti galvą.....? Tai iš pakaušio pusės , tai iš kaktos pusės, taip po keletą valandų spaudžia galvą, matyt nuo hormonų svyravimų , kad eina.... doh.gif

Man taip budavo su Mirena 4u.gif Paskui pradejo slinkti plaukai doh.gif .... Kai issitraukiau pamazu nustojo skaudeti ...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 10 18, 10:10)
Man taip budavo su Mirena  4u.gif  Paskui pradejo slinkti plaukai  doh.gif  .... Kai issitraukiau pamazu nustojo skaudeti ...

Nu jo...paguoda... g.gif ne kokia...
Bet man Mirena gyvybiškai svrabi, todėl bandysiu kenteti kol kas, nes dar tik 2 mėnuo, kaip ją turiu...dar net nežinau kokios bus 2 mėnesinės. O skausmai irgi viena dieną būna, kitą - ne, kartais bangom, valandom.....
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2012 10 18, 12:17)
Nu jo...paguoda... g.gif ne kokia...
Bet man Mirena gyvybiškai svrabi, todėl bandysiu kenteti kol kas, nes dar tik 2 mėnuo, kaip ją turiu...dar net nežinau kokios bus 2 mėnesinės. O skausmai irgi viena dieną būna, kitą - ne, kartais bangom, valandom.....

Na Jums gal ir nieko blogo nebus smile.gif . Sakau tik kad man buvo taip .
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2012 10 17, 23:26)
Bet ar gerai be pertraukos...nenualins organizmo?

Man neminėjo, o aš nepaklausiu, tik sakė, kad galima iškart aš ir keičiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2012 10 18, 08:48)

Man taip buvo irgi. Bet skaudejo tik kokiu pusanto menesio. Poto viskas susitvarke. Plaukai kol kas vietoje smile.gif O su mirena as jau sestas menuo
Atsakyti