Mirena turiu jau 1,5m. kokius metus jau nesergu mmm, tik negaliu sportuot (sokinet virvute, batute)pradeda tepliotis, mano gimda yra i didesne puse, todel ji kristi nori.Noriu pastoti, bet laukt metus gal nereiks.
Mirena dejau tik del gausaus sirgimo.
Jau greit 5 metai sueis kai as su mirena. Kiek pamenu pertrauka reikalinga kazkokia pries dedant ja vel?
Norejau pasiteirauti ar nieko tokio, kad mirena des tik pasibaigus mm (kazkur praejus nuo ju pabaigos 4-5 d.). Kiek skaiciau, ja deda per mm, cia UK deda bile kaip.. (kas man nepatinka). Jau kelis men is eiles niekaip nepataikiau ant mm (neturejo vietu tom dienom), dbr liepe ateit kaip tik tada, kaip parasiau. Sako jokio skirtumo kada det tiesa, man atliktas cezaris, girdejau, kad kaip tik tokiu atveju per mm det rekomenduojama. Kaip jus sakot?
Nezinau ka ir patart. As po 3 cezariu, man dejo per mm
SB, šiais metais keiačiau jau į antrą, atėjau išimt, pasirodo iškart keist gali, sako gyd, kam du kartus kankint, taigi antrą kartą atėjau jau su nauja ir iškart pakeitė
Gardumas, kadangi aš nesergu, man ėmė ir taip
QUOTE(Ingoša @ 2012 10 17, 09:32)
SB, šiais metais keiačiau jau į antrą, atėjau išimt, pasirodo iškart keist gali, sako gyd, kam du kartus kankint, taigi antrą kartą atėjau jau su nauja ir iškart pakeitė
Bet ar gerai be pertraukos...nenualins organizmo?
O ar yra kam pirmus mėnesius užeidavo skaudėti galvą.....? Tai iš pakaušio pusės , tai iš kaktos pusės, taip po keletą valandų spaudžia galvą, matyt nuo hormonų svyravimų , kad eina....
Kiek laiko tai jums tęsėsi...?
QUOTE(JOGA @ 2012 10 18, 09:48)
O ar yra kam pirmus mėnesius užeidavo skaudėti galvą.....? Tai iš pakaušio pusės , tai iš kaktos pusės, taip po keletą valandų spaudžia galvą, matyt nuo hormonų svyravimų , kad eina....
Man taip budavo su Mirena Paskui pradejo slinkti plaukai .... Kai issitraukiau pamazu nustojo skaudeti ...
QUOTE(NakedA @ 2012 10 18, 10:10)
Man taip budavo su Mirena Paskui pradejo slinkti plaukai .... Kai issitraukiau pamazu nustojo skaudeti ...
Nu jo...paguoda... ne kokia...
Bet man Mirena gyvybiškai svrabi, todėl bandysiu kenteti kol kas, nes dar tik 2 mėnuo, kaip ją turiu...dar net nežinau kokios bus 2 mėnesinės. O skausmai irgi viena dieną būna, kitą - ne, kartais bangom, valandom.....
QUOTE(JOGA @ 2012 10 18, 12:17)
Nu jo...paguoda... ne kokia...
Bet man Mirena gyvybiškai svrabi, todėl bandysiu kenteti kol kas, nes dar tik 2 mėnuo, kaip ją turiu...dar net nežinau kokios bus 2 mėnesinės. O skausmai irgi viena dieną būna, kitą - ne, kartais bangom, valandom.....
Na Jums gal ir nieko blogo nebus . Sakau tik kad man buvo taip .
QUOTE(SuperBaba @ 2012 10 17, 23:26)
Bet ar gerai be pertraukos...nenualins organizmo?
Man neminėjo, o aš nepaklausiu, tik sakė, kad galima iškart aš ir keičiau
QUOTE(JOGA @ 2012 10 18, 08:48)
Man taip buvo irgi. Bet skaudejo tik kokiu pusanto menesio. Poto viskas susitvarke. Plaukai kol kas vietoje O su mirena as jau sestas menuo