Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bevardė @ 2012 09 21, 08:00)
Nelabai supratau ko nerado? Siūlų? Ar pačios Mirenos nesugebėjo ištraukt? Echoskopija dare?

nerado siulu ir nesugebejo jos istraukti.ismale belekaip.gal neaiskiai parasiau vakar nes tikrai strese buvau..
echoskopija dare lietuvoje ir mirena mate,sake kad ji vietoje. bet labai uzaugusi.
Atsakyti
Dar nei vieno ginekologo -ės nesutikau kuris nesiūlytų Mirenos doh.gif pamąstykit kodėl doh.gif ..o šalutiniai akyvaizdūs kurių daugiau nei pliusų man užtenka kad nesidėčiau 4u.gif
Sėkmės mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

kas turite Mireną, kiek laiko kraujavote tepliojo nuo įdėjimo pradžios? g.gif
Atsakyti
QUOTE(perla69 @ 2012 09 26, 07:57)
Sveikos,

kas turite Mireną, kiek laiko kraujavote tepliojo nuo įdėjimo pradžios?  g.gif

2-3 men kazkaip gausiau kraujavo (per mm laika), o veliau tik tepliojo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(West@ @ 2012 09 17, 15:38)
Dabar labai gerai jaučiuosi  thumbup.gif
Svorio nepriaugau,  plaukai pradėjo slinkti dabar, kaip ir kiekvieną rudenį , tiesiog trūksta vitaminų B grupės.  ax.gif  Be to vartojant bet kokią hormoninę kontracepciją vitaminų poreikis padidėja, tai irgi parašyta instrukcijoje.
Tiesiog rekomenduoju visoms ją perskaityti ir įvertinti visus + ir -
http://www.camelia.l...?id=10000032209
Sėkmės  4u.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif

O man svoris per 3 men net 10 kg prisidejo smile.gif Kadangi buvau kudena, tai man i nauda, apvalumai atsirado cool.gif

QUOTE(aseni77 @ 2012 09 18, 20:04)
Turiu mirena jau 6 mėnesius. Plaukai slinkti pradėjo baisiai kirpėja sako kad pusės nėra. Sergu po 15 dienų..

Man irgi plaukai be saiko slenka doh.gif maniau, kad cia nuo nusilpimo kokio... vitaminus geriau, darzoves bliudais valgiau...ir jokio efekto unsure.gif
Pasirodo, ne man vienai tiek dienu mm doh.gif

QUOTE(Ribbena @ 2012 09 19, 14:13)
mano gin aiskino, kad jokios itakos maitinimui mirena neturi  g.gif  tai kur cia tiesa ???  na del men sulaukimo idedant svarbiausia kad tuo metu nebutu nestumo.

Del maitinimo tai nezinau. Bet Mirenos poveikis daugiau vietinis, mat isskiria hormonus, todel "nesuveseja" gimdoj gleivine.

Galvoju apie pastojima, pries kiek laiko geriausia issitraukt Mirena? g.gif
Atsakyti
QUOTE(PussBoots @ 2012 09 26, 07:35)

Galvoju apie pastojima, pries kiek laiko geriausia issitraukt Mirena? g.gif

as sakyciau pries metus,kaip pati auksciau parasiai gleivinene nevesa,ji ploneja..del to didesne tikimybe kad leliukui uzsikabinus jis neisilaikys.. 4u.gif duoti organizmui atsigauti reikia manau 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, moterytės:)
aš su "Mirena" gal 1,5 mėnesio. Įsidėjau grynai kraujavimo mažinimo tikslu, nes kitaip nuo nukraujavimų trubūt nepakilčiau iš lovos, nors ginekologiškai esu sveika. Tiesiog mano hormonai užaugina per mėnesį tokią didelę gleivinę, kad per mėnesines kibiras išbėga ....sad.gif
Tai va, per vienas tokias mėnesines (prieš 1,5 mėnesio), kai jau nepajėgiau pastovėti ant kojų - gydytoja per mėnesines 5 dieną, įdėjo šią spiralę.
Kraujavau dar kelias dienas, paskui tik tepiau , na nuo idėjimo gavosi gal bendrai plius kokia savaitę.
Praėjo beveik 27 dienos ir vėl pradėjau tepti, po poros dienų dabar krajuoju, bet tikrai gal 3 kartus mažiau nei per priš tai buvusias eilines savo mėnesines. Tikiuosi tai truks nebe ilgai ir kas mėnesį to kraujavimo vis bus mažiau.
Kol kas jaučiuosi visai normaliai. Niekas neskauda, tik prieš mėnesines skaudėjo krūtine ir buvo kiek padidėjusi. Gal kiek prichologinis diskomfortas primus kartus buvo mylintis, bet su laiku viskas gavosi gerai smile.gif
O va blogybę kol kas pastebėjau tik tą, kad dabar ,kai sergu - naktimis labai prakaituoju ir prabundu šlapia, labiau ties krūtine ir sprandu. Daugiau viskas super, tikiuosi ir tas prakaitavimas nuo hormonų prisitaikys arba kankins tik per mėnesines. Ar dar kuri prakaituojate per mėnesines naktimis?
Aš kol kas randu daugiau pliusų nei minusų ir tikiuosi pliusų vis daugės smile.gif

Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2012 09 27, 08:34)
as sakyciau pries metus,kaip pati auksciau parasiai gleivinene nevesa,ji ploneja..del to didesne tikimybe kad leliukui uzsikabinus jis neisilaikys.. 4u.gif  duoti organizmui atsigauti reikia manau  4u.gif

isprotejot,pries metus doh.gif sugalvojot pati? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 10 06, 08:04)
isprotejot,pries metus doh.gif sugalvojot pati? biggrin.gif

ne ,su gine snekejau.labai indivinualiai nuo moters riklauso.jai gleivine ir taip nevesejo ziauriai tai mirena is tiesu ja labai isplonina ir reikia laiko atsigauti.jai gleivine iki to labai vesejo tai mirena ja paveikia labai mazai.
pirmuoju atveju didele tikimybe kad pastojus leliukas tiesiog netures kur isikibti ir gleivine neislaikys ko sekoje persileidimas. del nevesejancios gleivines pati turejau 3 persileidimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(- hal - @ 2012 10 07, 12:57)
ne ,su gine snekejau.labai indivinualiai nuo moters riklauso.jai gleivine ir taip nevesejo ziauriai tai mirena is tiesu ja labai isplonina ir reikia laiko atsigauti.jai gleivine iki to labai vesejo tai mirena ja paveikia labai mazai.
pirmuoju atveju didele tikimybe kad pastojus leliukas tiesiog netures kur isikibti ir gleivine neislaikys ko sekoje persileidimas. del nevesejancios gleivines pati turejau 3 persileidimus. 4u.gif

vajei doh.gif o gine isimdama mato, kiek ten kas suploneje? ryt einu issiimt, bijaaaaaaaaau
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2012 10 07, 18:28)
vajei doh.gif o gine isimdama mato, kiek ten kas suploneje?  ryt einu issiimt, bijaaaaaaaaau

nezinau,kazkaip nepaklausiau.nors va tik vakar buvau echoskopui.
Atsakyti
Šiaip ne taip išėmė, kai mintyse jau ėmiau ruoštis į ligoninę doh.gif su narkoze išiminėtų, siaubas doh.gif nesimatė mat siūlų, bet paskutinį momentą sugriebė. malonumas menkas unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, gal mano patirtis kam padės, smile.gif aš turėjau Mirena 10 mėn., iš pradžiu po įdėjimo pirmus 2 mėn. menesinės buvo labai gausios po 10 dienų kraujavimo, po to kitais mėnesiais mažėjo ir jau galvojau kad viskas gerai bus, o tada pradėjo berti kaklą ir smakrą giluminiais spuogais,tokiais skausmingais , kažkur 10 dienu iki menesinių pradžios. Bet berdavo labaoi žiauriai, paauglystei taip nebudavo, aš vis kentėjau, laukiau kol, praeis. Tada vėl pradėjo gausėti menesinės, kraujavo po savaitė ir berimas dar.
Nuėjau pas ginek. pažiurėjo echoskopu bet ne vaginalinė, o taip per pilva. Sako dar palaukim gal prisitaikis gaila po 6 mėn išiminet, o čia vasara atostogos, o man spuogai ir menesinės po savaitė.
Prieš savaitė nuėjau pas kita ginek. vėl viska papasakojau, ji sako negali tu kraujot su mirena, padarė vagin.echoskopija ir pasirodo kad mirena nestovi vietoj o pasislinko i kaklelį ir dirgino dėl to buvo tie kraujavimai nenormalus. Tai įšėmiau ir labai džiugiosiu, dabar tikiuosiu ir oda susitvarkys.
Dar labai pykstu ant daktarės kuri įdėjo ir nepažiurėjo normaliai kai atėjau pasitikrint.
Atsakyti