Labukas, turiu mirena 3.5 metu. Mmm budavo negausios ir nereguliariai. Bet dabar neuzciuopiu siulu, vakar dariaus NT, neigiamas. Ryt registruosiuos pas gine. Bet kaip manot, ar galejo iskrist, jei nebuvo gausiu mmm?
QUOTE(vivir @ 2014 09 21, 20:43)
Labukas, turiu mirena 3.5 metu. Mmm budavo negausios ir nereguliariai. Bet dabar neuzciuopiu siulu, vakar dariaus NT, neigiamas. Ryt registruosiuos pas gine. Bet kaip manot, ar galejo iskrist, jei nebuvo gausiu mmm?
nemanau,kad galėjo
QUOTE(vivir @ 2014 09 21, 20:43)
Tai tokius ilgus siūlus paliko,kad ėjo užčiuopti? Pas mane tai net tik,kad aš neužčiuopiu,bet ir vyras nejaučia jų. O kad galėjo iškristi,netikiu
Labas:) Smagu, kad atsirado ir pagyru mirenai:) Ne tik prastoki atsiliepimai:) Gal padrasins ir kitas moterytes, kurios abejoja ar detis:) As jau 3 menesiai kaip su ja. Kolkas jokiu salutiniu poveikiu. Menesines mazeja, nebegausiostik gal sakyciau nervuoja patepliojimai ciklo vidury. Bet tiek galima istvert. Laukiukada sueis tas 6 men laikotarpis ir laaabai tikiuosi,kad taip ir toliau nieko blogo nepasijaus ir menesines su manim atsisveikins Laaabai to tikiuosi:)
QUOTE(Raimutia @ 2014 09 30, 12:35)
Labas:) Smagu, kad atsirado ir pagyru mirenai:) Ne tik prastoki atsiliepimai:) Gal padrasins ir kitas moterytes, kurios abejoja ar detis:) As jau 3 menesiai kaip su ja. Kolkas jokiu salutiniu poveikiu. Menesines mazeja, nebegausiostik gal sakyciau nervuoja patepliojimai ciklo vidury. Bet tiek galima istvert. Laukiukada sueis tas 6 men laikotarpis ir laaabai tikiuosi,kad taip ir toliau nieko blogo nepasijaus ir menesines su manim atsisveikins Laaabai to tikiuosi:)
Na bent jau man mėnesinė visai dingo tikrai vėliau nei po 6 mėnesių,kai įsidėjau Mireną-čia jau individualus dalykas.Bet kaaaaaip gerai,kai jų nėra
QUOTE(Murauskė @ 2014 09 30, 14:47)
Na bent jau man mėnesinė visai dingo tikrai vėliau nei po 6 mėnesių,kai įsidėjau Mireną-čia jau individualus dalykas.Bet kaaaaaip gerai,kai jų nėra
o gal kuri zino kiek ji kainuoja lenkuose? planuose vaziuoti iki ten, gal ji ten pigesne nei pas mus. Mat laikas senaja isimt ir keisti i naujaja
QUOTE(*Persikute* @ 2014 09 30, 19:18)
o gal kuri zino kiek ji kainuoja lenkuose? planuose vaziuoti iki ten, gal ji ten pigesne nei pas mus. Mat laikas senaja isimt ir keisti i naujaja
Vat šito tai nežinau Gal ir yra pigiau,bandykite internete ieškoti po lenkiškus saitus
QUOTE(Murauskė @ 2014 09 30, 14:47)
o kada mazdaug dingo? Kiek skaiciau visur ir gydytoja sake,kad per 6 men organizmas turi susidraugaut su ja tai as sedziu ir laukiu
QUOTE(Raimutia @ 2014 10 01, 11:52)
o kada mazdaug dingo? Kiek skaiciau visur ir gydytoja sake,kad per 6 men organizmas turi susidraugaut su ja tai as sedziu ir laukiu
Mmmm dingo gal po kokių 8- 9 mėnesių,nes iki tol vis būdavo tokie acikliniai patepliojimai.
QUOTE(*Persikute* @ 2014 09 30, 19:18)
Aš domėjausi prieš kokius metus tai buvo labai stipriai brangesnė PL.
Aš Mireną nešioju 3m. Kai įsidėjau ir po mėnesio reikėjo pasidaryt echoskopą, kad pažiūrėt ar viskas gerai, buvo atsiradus cista, bet po metų kai echoskopavo, jos jau nebuvo, tai vienintelė blogybė, kuri susijusi su Mirena, o gal tik sutapimas Šiaip jokių pašalinių pojūčių neturiu, mėnesinių tik gausumas sumažėjo, o kaip sirgau prieš Mireną 7 dienas, taip ir sergu, bet tas sirgimas, tai daugiau tepliojimas. Labai džiaugiuos, kad įsidėjau ir neįsivaizduoju jau kaip reikėtų gyvent be jos, nereikia sukt galvos dėl apsaugos, o ir kaina, padalinus iš 60 mėnesių, visai nedidelė, tabletės, sargiai ar pan. daug brangiau išeina.
QUOTE(mughetto @ 2014 09 09, 20:46)
Tikiu :-) o ir juokauti tokiais juokais nemoku. Mirena vietoj :') jauciu :-)
labas
as dar tik isidejau pries sav.teplioja bet gine perspejo,kd taip bus
o kaip jus ja jauciat
ir del tos neryskios juosteles,tai as jau sakyciau,kad yra nestumas