Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Labukas, turiu mirena 3.5 metu. Mmm budavo negausios ir nereguliariai. Bet dabar neuzciuopiu siulu, vakar dariaus NT, neigiamas. Ryt registruosiuos pas gine. Bet kaip manot, ar galejo iskrist, jei nebuvo gausiu mmm?
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2014 09 21, 20:43)
Labukas, turiu mirena 3.5 metu. Mmm budavo negausios ir nereguliariai. Bet dabar neuzciuopiu siulu, vakar dariaus NT, neigiamas. Ryt registruosiuos pas gine. Bet kaip manot, ar galejo iskrist, jei nebuvo gausiu mmm?

nemanau,kad galėjo
Atsakyti
QUOTE(vivir @ 2014 09 21, 20:43)

Tai tokius ilgus siūlus paliko,kad ėjo užčiuopti? blink.gif Pas mane tai net tik,kad aš neužčiuopiu,bet ir vyras nejaučia jų. g.gif O kad galėjo iškristi,netikiu schmoll.gif
Atsakyti
Labas:) Smagu, kad atsirado ir pagyru mirenai:) Ne tik prastoki atsiliepimai:) Gal padrasins ir kitas moterytes, kurios abejoja ar detis:) As jau 3 menesiai kaip su ja. Kolkas jokiu salutiniu poveikiu. Menesines mazeja, nebegausiostik gal sakyciau nervuoja patepliojimai ciklo vidury. Bet tiek galima istvert. Laukiukada sueis tas 6 men laikotarpis ir laaabai tikiuosi,kad taip ir toliau nieko blogo nepasijaus ir menesines su manim atsisveikins smile.gif Laaabai to tikiuosi:)
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2014 09 30, 12:35)
Labas:) Smagu, kad atsirado ir pagyru mirenai:) Ne tik prastoki atsiliepimai:) Gal padrasins ir kitas moterytes, kurios abejoja ar detis:) As jau 3 menesiai kaip su ja. Kolkas jokiu salutiniu poveikiu. Menesines mazeja, nebegausiostik gal sakyciau nervuoja patepliojimai ciklo vidury. Bet tiek galima istvert. Laukiukada sueis tas 6 men laikotarpis ir laaabai tikiuosi,kad taip ir toliau nieko blogo nepasijaus ir menesines su manim atsisveikins smile.gif Laaabai to tikiuosi:)

Na bent jau man mėnesinė visai dingo tikrai vėliau nei po 6 mėnesių,kai įsidėjau Mireną-čia jau individualus dalykas.Bet kaaaaaip gerai,kai jų nėra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2014 09 30, 14:47)
Na bent jau man mėnesinė visai dingo tikrai vėliau nei po 6 mėnesių,kai įsidėjau Mireną-čia jau individualus dalykas.Bet kaaaaaip gerai,kai jų nėra  thumbup.gif

o gal kuri zino kiek ji kainuoja lenkuose? planuose vaziuoti iki ten, gal ji ten pigesne nei pas mus. Mat laikas senaja isimt ir keisti i naujaja
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 09 30, 19:18)
o gal kuri zino kiek ji kainuoja lenkuose? planuose vaziuoti iki ten, gal ji ten pigesne nei pas mus. Mat laikas senaja isimt ir keisti i naujaja

Vat šito tai nežinau schmoll.gif Gal ir yra pigiau,bandykite internete ieškoti po lenkiškus saitus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2014 09 30, 14:47)
Na bent jau man mėnesinė visai dingo tikrai vėliau nei po 6 mėnesių,kai įsidėjau Mireną-čia jau individualus dalykas.Bet kaaaaaip gerai,kai jų nėra  thumbup.gif

o kada mazdaug dingo? Kiek skaiciau visur ir gydytoja sake,kad per 6 men organizmas turi susidraugaut su ja smile.gif tai as sedziu ir laukiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2014 10 01, 11:52)
o kada mazdaug dingo? Kiek skaiciau visur ir gydytoja sake,kad per 6 men organizmas turi susidraugaut su ja smile.gif tai as sedziu ir laukiu biggrin.gif

Mmmm dingo gal po kokių 8- 9 mėnesių,nes iki tol vis būdavo tokie acikliniai patepliojimai.
Atsakyti
QUOTE(*Persikute* @ 2014 09 30, 19:18)

Aš domėjausi prieš kokius metus tai buvo labai stipriai brangesnė PL.
Atsakyti
Aš Mireną nešioju 3m. Kai įsidėjau ir po mėnesio reikėjo pasidaryt echoskopą, kad pažiūrėt ar viskas gerai, buvo atsiradus cista, bet po metų kai echoskopavo, jos jau nebuvo, tai vienintelė blogybė, kuri susijusi su Mirena, o gal tik sutapimas g.gif Šiaip jokių pašalinių pojūčių neturiu, mėnesinių tik gausumas sumažėjo, o kaip sirgau prieš Mireną 7 dienas, taip ir sergu, bet tas sirgimas, tai daugiau tepliojimas. Labai džiaugiuos, kad įsidėjau ir neįsivaizduoju jau kaip reikėtų gyvent be jos, nereikia sukt galvos dėl apsaugos, o ir kaina, padalinus iš 60 mėnesių, visai nedidelė, tabletės, sargiai ar pan. daug brangiau išeina.
Atsakyti
QUOTE(mughetto @ 2014 09 09, 20:46)
Tikiu :-) o ir juokauti tokiais juokais nemoku. Mirena vietoj :') jauciu :-)

labas
as dar tik isidejau pries sav.teplioja doh.gif bet gine perspejo,kd taip bus

o kaip jus ja jauciat g.gif
ir del tos neryskios juosteles,tai as jau sakyciau,kad yra nestumas g.gif
Atsakyti