Na va, pasisakau,kad praejo antrosios menesines,kuris buvo zyyyymiai lengvesnes,negausios ir trumpesnes:) o po to liovesi ir tepliojimas:) Jauciuosi gerai,salutiniu pojuciu 0 . Nejauciu visai,kad ji yra,tai tik del to ir baisu,ar ji tikrai ten vis dar yra Eisiu pasirodyt pas gydytoja po poros savaiciu,tai tikiuosi tik,kad jau viskas ir organizmui neprireike 6 menesiu pritapti,susitvarke per nepilnus du plaukai nebeslenka( slinko del antro gimdymo ), galvos neskauda( visada skaudedavo nuo kitu kontraceptiniu priemoniu), svoris neauga,o krenta kolkas,nes dietinuos:) Tikiuosi,kad nepabloges padetis ir viskas isliks taip neblogai:)
Įsinugsiu ir aš į būrį,turinčių Mireną.Ji pas mane jau beveik metai.Pradžioje buvo visko-tepliojo be jokio cikliškumo gal pusmetį.Dabar jau pamiršau iš viso,kas yra mėnesinės ( ačiū,Dievui,nes tomis dienomis tiesiog skęsdavau ).
Bet prasidėjo kitos bėdos-nuo mažojo gimimo ( 1 metai ir 7 mėnesiai) nesustojo slinkti plaukai.Iš pradžių tai nurašydavau pogimdyviniam periodui,nes slinko plaukai po pirmo gimdymo,tik gal kokį pusmetį.Dabar tai jau tęsiasi igai.Jei tokiais tempais ir toliau-liksiu be plaukų,nes kol kas nepadeda niekas
Ir dar-antra savaitė gyvenu su tokiu galvos skausmu,kad baisu.
Ar tai gali būti tie nelemtieji pašaliniai poveikiai? Gali jie praeiti-reikia tik išlaukti.Ar verta jau galvoti apie Mirenos išsiėmimą? Nes jei taip ir toliau,tai liksiu ne tik be plaukų,bet ir be galvos,nes ji plyš tikrai
Bet prasidėjo kitos bėdos-nuo mažojo gimimo ( 1 metai ir 7 mėnesiai) nesustojo slinkti plaukai.Iš pradžių tai nurašydavau pogimdyviniam periodui,nes slinko plaukai po pirmo gimdymo,tik gal kokį pusmetį.Dabar tai jau tęsiasi igai.Jei tokiais tempais ir toliau-liksiu be plaukų,nes kol kas nepadeda niekas
Ir dar-antra savaitė gyvenu su tokiu galvos skausmu,kad baisu.
Ar tai gali būti tie nelemtieji pašaliniai poveikiai? Gali jie praeiti-reikia tik išlaukti.Ar verta jau galvoti apie Mirenos išsiėmimą? Nes jei taip ir toliau,tai liksiu ne tik be plaukų,bet ir be galvos,nes ji plyš tikrai
o kokius vitaminus geriat? ar daret visu vitaminu organizme tyrima? Kalci, magni, D vitamina ir t.t.?
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 08 26, 17:15)
o kokius vitaminus geriat? ar daret visu vitaminu organizme tyrima? Kalci, magni, D vitamina ir t.t.?
Tyrimų nesidariau. O vartojau ir Pantogar,ir vitaminus,kurie skirti nagams,plaukams ir odai...Neįsivaizduoju...Gal reikia pasidaryti tyrimus visgi...Nors,kai ėmiau labiau domėtis pašaliniu Mirenos poveikiu,perskaičiau,kad daug kas kenčia nuo galvos skausmo ir plaukų slinkimo
Galvos skausmas tikrai būtų atsiradęs anksčiau, jei tai susiję su Mirena. Plaukai po antro gimdymo ir man ilgiau slinko. Slenka ir dabar, bet tuo pačiu ir auga nauji. O tyrimus vertėtų pasidaryti. Organizmą sekina ne tik nėštumas ir gimdymas, bet ir kūdikio auginimas
QUOTE(bevardė @ 2014 08 27, 09:50)
Galvos skausmas tikrai būtų atsiradęs anksčiau, jei tai susiję su Mirena. Plaukai po antro gimdymo ir man ilgiau slinko. Slenka ir dabar, bet tuo pačiu ir auga nauji. O tyrimus vertėtų pasidaryti. Organizmą sekina ne tik nėštumas ir gimdymas, bet ir kūdikio auginimas
Ko gero,taip reikės ir padaryti.Pagaliau prisiruošiu pas gydytojus,nes jau nebelinksma darosi....
Gal kuriai pravers info (sorry jei jau mineta) - ecamelijoj pagerejo Mirenos kaina (nuo beveik 530 iki 390). Vaistine.lt 470.
Gretusiu, ačiū tikrai pravertė tokia info. Vakar klausinėjau kainos euro vaistinėj - 466Lt (su medaus kortele). Camelijoje 544 Lt. O Mireną teks dėtis po mėnesio, apturėjau polipų šalinimo operaciją, ginekologė primygtinai siūlė dėtis Mireną. Tą planuoju ir daryti
QUOTE(kingcup @ 2014 09 04, 13:53)
Gretusiu, ačiū tikrai pravertė tokia info. Vakar klausinėjau kainos euro vaistinėj - 466Lt (su medaus kortele). Camelijoje 544 Lt. O Mireną teks dėtis po mėnesio, apturėjau polipų šalinimo operaciją, ginekologė primygtinai siūlė dėtis Mireną. Tą planuoju ir daryti
Kiek pamenu, pacioj camelijos vaistinej kainos vis tiek didesnes, pirkit internetu
QUOTE(gretusiu @ 2014 09 04, 14:30)
Kiek pamenu, pacioj camelijos vaistinej kainos vis tiek didesnes, pirkit internetu
Raso jog reikia recepto? bet jis pas mane pasibaiges. Nors perkant tiesiai vaistineje nepraso recepto tai kaip cia db suprast
QUOTE(*Persikute* @ 2014 09 04, 15:30)
Raso jog reikia recepto? bet jis pas mane pasibaiges. Nors perkant tiesiai vaistineje nepraso recepto tai kaip cia db suprast
Ar tikrai reikia recepto? Cia standartiskai konteaceptikams. Siaip vaistu i namus nepristato, reikia atsiimti vaistinej.