Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o man tepliojimas nesiliauja.. taip tamsiai rudai, o menesines gausios buvo, tai sakau,gal dar vis valosi gimda... bet kad jau 15ta ciklo diena,tai nebezinau. Is kitos puses,tai dar tik pirmas menuo eina,gal taip turi but:) Tik kad vyras saiposi jau, kad apsauga jau atsirado garantuota,nes nebeprisileidziu biggrin.gif Ech,tikiuosi,kad greit praeis tie tepliojimai ir galesiu toliau megautis gyvenimu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2014 07 22, 21:44)
gamintojas rekomenduoja keisti po 5 metu, matyt ir hormonas esantis ten per tiek laiko susinaudoja. as nenesiosiu ilgiau manau. o ka planuojate po to, desit antra ar ka kita naudosit?

db planuose gristi vistik pas ta pacia gydytoja Mesoniene kuri man idejo ir jei ji leis dar metam pasilikt o tada pasitaupius det vel antra kart. Nes kaip ir viena rase kad mm kai nera cia super duper ypac vasara kai karsta o tau reikia su iklotais vaiksciot sutintis mirksiukas.gif
Atsakyti
bet gal bereikalo nerimauju.,..? kaip jums buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 23 liepos 2014 - 09:50
QUOTE(Raimutia @ 2014 07 23, 09:57)
o man tepliojimas nesiliauja.. taip tamsiai rudai, o menesines gausios buvo, tai sakau,gal dar vis valosi gimda... bet kad jau 15ta ciklo diena,tai nebezinau. Is kitos puses,tai dar tik pirmas menuo eina,gal taip turi but:) Tik kad vyras saiposi jau, kad apsauga jau atsirado garantuota,nes nebeprisileidziu biggrin.gif Ech,tikiuosi,kad greit praeis tie tepliojimai ir galesiu toliau megautis gyvenimu wub.gif

kai idejo tikrai 3 savaites tepliojo man. ir menesi kaip per mm pilva maude. po to baigesi. visokiu jau minciu buvo:) biggrin.gif
Atsakyti
Man visą mėnesį tepliojo doh.gif bet tai nesustabdė nuo myliukų blush2.gif
ir aplamai aš nesuprantu kaip pradėjus vartoti kontraceptikus dingsta noras mylėtis... o ypač įsidėjus Mireną noras padvigubėjo, nes ramu kai žinai, kad esi apsaugota, tai norisi visur ir visada hihihi.gif
Atsakyti
del noro, mano sumazejes buna etapais - labiausiai susije su gyvenimo budu ir pokyciais. Nu pvz kas dedasi mirena pamastom... ogi mamytes turincios mazus vaikucius, dazniausiai net ne viena. nes nori buti ramios del pvz kokio netyciuko. nu ir pamastom dar.. zinot kai namie du mazi vaikuciai. vienas ar net du naktimis miega prastai, tu pavarges, gal ir i darba grizti - nu man per nora kala iskart jei pervargus. Tai kaltinti mirena ne mintis nekyla, nes be jos, lygiai taip toje situacijoje tik miegoti norisi ir ramybes biggrin.gif dar neretas ir miegam su vaikais tam paciam kambary, ar lovoje:)))
paauga vaikai ir noras grizta, gal jau kaip tik ir mirena issiimi, laikas keisti bu na lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na va,nebesuprantu. vel menesine sprasidejo,ar kaip... antros menesines per menesi... lotuliukas.gif Noras tai,pritariu, kad priklauso nuo to,ar pailsejusi,geros nuotaikos esi:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raimutia: 23 liepos 2014 - 15:49
Sveikutės.
Su Mirena draugauju nuo gegužės mėn.Po įstatymo patepliojo kelias dienas ir viskas .Sulaukiau pirmųjų mm o tada ir prasidėjo bardakėlis biggrin.gif .Sirgau-tepliojau 3 sav paskui 2sav ganėtinai ramu ir vėl tas pats.Jau galvojau kad visą laiką taip tęsis.Šį kartą vietoje mm buvo tik tepliojimas ir gerokai skaudėjo krūtinę.Tikiuosi laikui bėgant viskas susitvarkys.
Rinkausi Mireną nes buvo labai gausios mm doh.gif .Daugiau vaikučių neplanuojam,nes jau turim 3 atžalas smile.gif tad reikia patikimos apsaugos smile.gif
Atsakyti
as labai tikiuosi,kad ir man tepliojimas sustvarkys...sad.gif Orai geri,nei maudimuko apsivilkt ramia sirdim neiseina...sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2014 07 24, 10:37)
as labai tikiuosi,kad ir man tepliojimas sustvarkys...sad.gif Orai geri,nei maudimuko apsivilkt ramia sirdim neiseina...sad.gif

Nors nerekomenduojama, aš tokiais atvejais naudoju tamponą. Atsargiai jį įstumiu kur reikia ir nelabai giliai, tik tiek, kiek reikia, kad nejausti diskomforto. Ir traukiu labai lėtai ir atsargiai. Manau juos galima naudoti, tik reiktų įsitikinti, kad siūlai nepalikti ilgi. Klausiau vyro ar jis jaučia ką nors, sakė ne, vadinasi mano siūlai nėra ilgi ir jų atsargiai elgdamasi neužkabinsiu manau rolleyes.gif
Beje su gimtadieniu tavo vyresnėlę happybday.gif
Atsakyti
QUOTE(*Camelia* @ 2014 07 24, 10:42)
Nors nerekomenduojama, aš tokiais atvejais naudoju tamponą. Atsargiai jį įstumiu kur reikia ir nelabai giliai, tik tiek, kiek reikia, kad nejausti diskomforto. Ir traukiu labai lėtai ir atsargiai. Manau juos galima naudoti, tik reiktų įsitikinti, kad siūlai nepalikti ilgi. Klausiau vyro ar jis jaučia ką nors, sakė ne, vadinasi mano siūlai nėra ilgi ir jų atsargiai elgdamasi neužkabinsiu manau  rolleyes.gif
Beje su gimtadieniu tavo vyresnėlę  happybday.gif

Aciu uz patarima, nes as vis bijojau naudoti tamponus..Internete visur raso,kad nerekomenduojama... doh.gif Bandysiu tada naudoti juos ir lauksiu,kada viskas susitvarkys organizme mano:) Tikiuosi,zinoma,kad sulauksiu biggrin.gif P.S. aciu uz sveikinimus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaitės,

Pasidalinsiu ir aš savo patirtimi su Mirena. Anksčiau turėdavau gausiais mėnesines, labai skausmingas (stačiai keliai linkdavo nuo silpnumo)...Mirena buvo išsigelbėjimas-nei tepliojo įsidėjus, nei skaudėjo, nei ciklą jutau...Minusiukas gal-kad nebebuvo mėnesinių (per tris metus sirgau porą kartų, ir koks ten sirgimas, tepliojimas greičiau)...
Tačiau labai padidėjo plaukuotumas verysad.gif Ir atsirado pasmakrėje...Ignoruoti nebegalėjau ir išsiėmiau Mireną...Sirgau pirmą kartą gal dvi savaites, "skendau" net..Buvo kilusi mintis, kad kažkas nebegerai...Dabar jau keletas sirgimų praėjo-gausumas menstruacijų didžiulis, tik skausmo nebėra...O plaukuotumas-daktarė sako, reikia pusmetį laukti...Turi praeiti...

Taigi mano išvada-visosm, priklausomai nuo organizmo, Mirena veikia skirtingai.

Bet šiaip puikus daiktas thumbup.gif
Atsakyti