Labas
Nusprendziau ir as parasyti. Vakar man idejo Mirena,o dejo ne per menesines, nes niekaip neisejo susiderint,o apsisaugot noriu,nes dar nera 4 men po antro vaiko gimimo:) O ir daugiau ju nebeplanuoju:) Tai zodziu kai dejo,galvojau,kad skaudes,bet per menesines tikrai man labiau skaudedavo pilva. Po idejimo pusdieni maude pilva lengvai,lyg ir galvos skausmai bangom uzeidavo(bet po minutes kitos vel aprimdavo), bet po pusdienio viskas dingo.. jei netepliotu truputi,tai vienintelis jausmas butu,kad tuoj tuoj iskris is ten man kazkas
Bet daktare ir sake,kad pasisaugociau truputi,nes gimda mano yra laisvoka(jei gerai supratau,bet cia gal kad po gimdymo dar nedaug laiko praeje) . Zodziu, as pasiruosusi atkenteti visus pasalinius poveikius ,kurie atsirastu (tikiuosi visgi,kad ju nebus), per pirmuosius 6 menesius, nes visi daktarai sako,kad toks yra prisitaikymo laikotarpis. O po to bus matyt. Po kazkiek laiko vel pranesiu kas ir kaip darosi, bet laaabai tikiuosi,kad man ji tiks,nes siaip jau tai nei viena kontracepsija chemine man netiko iki siol( nei tabletes,nei ziedas) Sekmes kitoms,ka tik isidejusioms ir man ,zinoma. Tikiuosi,kad susidraugausim:)