Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 04 17, 12:05)
. Sako tai vienintele iseitis pataisyt sveikata.

O geriami kontraceptikai jums netinka? Jie irgi gali padėti kelti hemoglobiną.
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 04 17, 20:14)
Matyt, kad neisbandzius nezinosiu. Seip esu pries tokius dalykus vis tiek tai svetimkunis. Jei tai gali pataisyt man sveikata, reik pabandyt.( Metai vargstu niekaip hemoglobino nepakeliu, o reik operacija kuo skubiau daryt. Jau kelis 100 sukisau per tuos metus ir nieko schmoll.gif  doh.gif
Uz tai vyras dziaugsis biggrin.gif

Dėkitės minispiralę ji veikia tik tris metus,be to išskiria perpus mažesnę hormono dozę.
http://www.vaistai.l...sistema-n1.html
http://evaistine.cam...traut-system-n1
http://minispirale_l...question_about/
Atsakyti
Sveikos,visos,

ir aš pasisakysiu apie Mireną.Turiu jau antrą Mireną.Buvau įsidėjus po pirmo gimdymo.Tuo metu mėnesinės visiškai dingo ir veidas buvo baisiai išbertas.Iįkentėjau porą metų.Išsiėmiau planuotai,nes planavom antrą vaikelį.
Po dukros gimimo vėl įsidėjau.Dabar jau tris metus ją turiu.Pradžioje,daugiau nei pusę metų tepliojo.Dabar mm visiškai dingo.
Paskaičius jūsų komentarus,pradedu galvoti,kad kiti blogumai susiję su Mirena.Prasidėjo problemos su akim.Atsirado šviesos baimė.Tai kaip ir ne migrena,galvos neskauda.Bet negaliu būti prieblandoje.Ar iš tamsios patalpos pereiti į šviesią.Reikia prisimerkti,ar prisidengti ranka akis.Jau ir galvos megnetinio rezonanso tyrimą dariau-nieko nerado.Gal kam panašūs simtomai irgi pasireiškė?
O kita bėda-pastovi pienligė.Suvartoji kursą vaistų ir po kelių savaičių vėl kartojasi.Nors ir vartojant KT pienligė buvo dažna,
Jau užsirašiau pas ginekologę jai pašalinti.
Labiausiai stabdė,tas patogumas ir ramumas,kad nepastosi.Bet šalutinių poveikių negaliu tverti.
Reikės kitų būdų apsisaugoti ieškot smile.gif
Atsakyti
Moterys, kaip manot, kas sveikiau hormonu atzvilgiu, ziedas ar mirena?
Atsakyti
man gydytoja irgi siule sia spirale arba SKT , pasirinkau jas, man del problemu su gimda verysad.gif labai didelis kraujavimas, hemoglobinas iki 70 buvo nukrites, tai jau tuoj pradesiu vartoti tabletes, tikiuosi kad pades, o del spirales tai sake,kad del didelio kraujavimo ji man gali netikti, sake kazkoki tyrima reikia atlikti ,ar ji laikysis ax.gif tai pasirinkau tabletes smile.gif visas viltis dedu i jas smile.gif
Atsakyti
Sveikutes
Norejau paklausti tu,kurios ilgesni laika su spirale...As su spirale jau 1,5metu.Men. dingusios,bet jau 2-a sav.skauda normaliai krutis.Net nestumo testa ne viena dariau,viskas ok. Ar buvo kuriai taip? Ar cia man tik taip...jau nervint pradeda doh.gif
Atsakyti
Buvo ir yra, kas mėnesį wink.gif Pagal tai sprendžiu kada turėtų būti mmm, nors jų praktiškai nebūna.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 04, 09:29)
Buvo ir yra, kas mėnesį wink.gif Pagal tai sprendžiu kada turėtų būti mmm, nors jų  praktiškai nebūna.

Nuraminot, ACIU 4u.gif,net palengvejo...
Atsakyti
Bet... vis tik neprošal būtų pasidaryti krūtų echoskopiją wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2014 06 04, 11:55)
Bet... vis tik neprošal būtų pasidaryti krūtų echoskopiją wink.gif

Tai vat tame ir reikalas,kad visai neseniai dariau,viskas ok.
Atsakyti
Sveikos, ar yra tokiu kurios isideje spirale ir naudoja menstruacine taurele ?
Atsakyti
Labas smile.gif Nusprendziau ir as parasyti. Vakar man idejo Mirena,o dejo ne per menesines, nes niekaip neisejo susiderint,o apsisaugot noriu,nes dar nera 4 men po antro vaiko gimimo:) O ir daugiau ju nebeplanuoju:) Tai zodziu kai dejo,galvojau,kad skaudes,bet per menesines tikrai man labiau skaudedavo pilva. Po idejimo pusdieni maude pilva lengvai,lyg ir galvos skausmai bangom uzeidavo(bet po minutes kitos vel aprimdavo), bet po pusdienio viskas dingo.. jei netepliotu truputi,tai vienintelis jausmas butu,kad tuoj tuoj iskris is ten man kazkas biggrin.gif Bet daktare ir sake,kad pasisaugociau truputi,nes gimda mano yra laisvoka(jei gerai supratau,bet cia gal kad po gimdymo dar nedaug laiko praeje) . Zodziu, as pasiruosusi atkenteti visus pasalinius poveikius ,kurie atsirastu (tikiuosi visgi,kad ju nebus), per pirmuosius 6 menesius, nes visi daktarai sako,kad toks yra prisitaikymo laikotarpis. O po to bus matyt. Po kazkiek laiko vel pranesiu kas ir kaip darosi, bet laaabai tikiuosi,kad man ji tiks,nes siaip jau tai nei viena kontracepsija chemine man netiko iki siol( nei tabletes,nei ziedas) Sekmes kitoms,ka tik isidejusioms ir man ,zinoma. Tikiuosi,kad susidraugausim:)
Atsakyti