Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dare man gimdos kaklelio megini,eme dar kazkoki megini ir tuo paciu metu ir kraujo tyrimus,skaiciai milziniski sad.gif kadangi gyvenu ne LT,cia viskas zymima visiskai kitaip nei LT
Atsakyti
sveikos wink.gif

aš savu kailiu įsitikinau Mirenos šalutiniu poveikiu...kas prieš kelis metus prieš ją dedantis atrodė niekai,netikėjau,kad ji taip gali pakenkti,tai dabar savo kailiu patyriau...širdies sutrikimai,pasikeitusi oda iš riebios į siaubingai sausą,plaukų slinkimas ir cista kiaušidėje sad.gif o dėjo,kad sumažinti skausmus galvos ir pilvo mmm metu,bet galvos skausmai nei velnio nesumažėjo,o nuo tos cistos dabar dar labiau skauda...žodžiu...nusivyliau...
Atsakyti
Isidejau antra karta smile.gif Esu labai patenkinta. Salutiniu veiksniu nejauciu. Gal todel kad geriu plauku augima skatinanciu vitaminu? biggrin.gif
Zodziu nera bendros nuomones apie Mirena. Kaip organizmai skirtingi, fiziologija, taip ir Mirenos poveikis zmogui skirtingas.
Beje cista as turejau pries nestuma. Dabar jau nebe. Ir Mirena manosios nepaskatino atsirasti. 4u.gif
Atsakyti
Turiu policistiniu kiaušidžiu sindroma, šis sindromas yra "gydomas" kontraceptikais. Šiaip tai nepagydoma... Hormonai daro savo.
Galvoju kad reiktu detis mirena, nes kontraceptiku nenoriu gerti. Dabar spyrale atpigusi tai paskaiciavus pigiau iseina nei kontraceptikus gerti.
Ar parduoda be recepto ar visada reikalauja vaistininkes jo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sazi: 03 balandžio 2014 - 09:53
Teoriskai reikia recepto, bet vaistinej sake kad be jo tikrai pardavineja. I maniski recepta net nepaziurejo.
Atsakyti
Sveikos,

isidejau Mirena vakar is ryto, jauciau skausma pilvo apacioje, po pietu aprimo,o siandien ispute pilva, jauciuosi kaip balionas ir pucia pilva g.gif kas turit Mirena - ar jums taip buvo? tikiuosi praeis....
Atsakyti
Sveikos, noriu pasiteirauti tu kurios turi gimdos kaklelio zaizdele, ar butina pries dedant spirale ja susitvarkyti( uzsaldyti)? As nenoriu jos niekaip saldyti, geriau kas metus darausi citologini.
Atsakyti
Papasakosiu savi istorija, kaip aš su Mirena draugavau. Prieš pusę metų nusprendžiau, kad man reikia Mirenos dėl gausių mėnesinių, dėl mylėjimosi laisvės ir t.t. Gydytoja palaimino mano apsisprendimą ir sutartą dieną man ją įstatė. Pora mėnesių nejaučiau jokių šalutinių poveikių - svoris neaugo, plaukai neslinko. Mėnesinės darėsi vis nykesnės, maniau, kad viskas susitvarkė ir svajojau, kaip vasarą nesikankinsiu su mėnesinėmis, būsiu laisva ir nepriklausoma ax.gif . Po kelių mėnesių pastebėjau, kad mano libido kažkur dingo blink.gif Galvojau, kad gal stresas, gal įtampa darbe, gal dar kaži koks velnias, bet kai noras mylėtis neatėjo kelis mėnesius iš eilės - sunerimau. Lovos reikalai man tapo priešu, vyras pradėjo bruzdėti "gal kas nutiko, gal..." Paskutinis lašas buvo tai, kad išsausėjo makšties gleivinė, nuolat kankino pienligė, sueitis būdavo nemaloni o po jos jausdavau svilinantį degulį makštyje. Šiandien buvau pas daktarą, kuris išėmė mireną ir pasakė, kad man gimdos uždegimas verysad.gif . Išėjus iš gydytojo jaučiausi tikrai gerai, toks įspūdis, kad kažkokį blogį man pašalino. Daktaras pasakojo, kad retai moteriai tinka ši , anot jo, "brangi spiralė". Dar sakė, kad prieš dedantis reikėtų pasidaryti hormonų balanso tyrimus, iš kurių reiktų spręsti kokią kontracepciją skirti. Iš tiesų esu patenkinta, kad išbandžiau Mireną ir įsitikinau, kad ji man netinka. Dabar lauksiu kol atsistatys hormonų balansas organizme o po to spęsiu apie naują kontracepciją. Sėkmės visoms moterims, kurios yra ties apsisprendimo riba, nedrįsčiau teigti, kad Mirena yra blogis, bet ji tinka tikrai ne visoms moterims.
Atsakyti
Man gydytoja Mirena rekomenduoja del nustatytos gimdos ligos ir pastovaus didelio nukraujavimo menesiniu metu(Kraujuoju kartais kaip paskersta). Sako tai vienintele iseitis pataisyt sveikata.
Prisiskaicius apie jums pasireiskusius salutinius poveikius net nezinau ka daryt,kaip pasielgt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Inesiuuu @ 2014 04 17, 13:05)
Man gydytoja Mirena rekomenduoja del nustatytos gimdos ligos ir pastovaus didelio nukraujavimo menesiniu metu(Kraujuoju kartais kaip paskersta). Sako tai vienintele iseitis pataisyt sveikata.
Prisiskaicius apie jums pasireiskusius salutinius poveikius net nezinau ka daryt,kaip pasielgt? unsure.gif

Jei gydytoja rekomenduoja,tai manau žino ką daro.Man irgi gydytoja rekomendavo,esu iš tų kurioms Mirena puikiai tinka.Nejaučiu jokiu šalutinių poveikiu.Nei plaukai,nei nagai,nei ragai krenta... lotuliukas.gif Esu labai patenkinta... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rosa* @ 2014 04 17, 14:09)
Jei gydytoja rekomenduoja,tai manau žino ką daro.Man irgi gydytoja rekomendavo,esu iš tų kurioms Mirena puikiai tinka.Nejaučiu jokiu šalutinių poveikiu.Nei plaukai,nei nagai,nei ragai krenta... lotuliukas.gif  Esu labai patenkinta... thumbup.gif

Esu iš tų, kuriai dėl nukraujavimų ją irgi dėjo ir ji žiauriai netiko. Manau, neišbandžiusi nesužinosit. Žinoma, aš pasirinkau kitą kelią gyventi - esu dabar 3 mėnesiai, kaip be gimdos ir kaifuoju smile.gif nes kiaušides paliko, viskas ok. O po Mirenos dar beveik 10 menesiu nuo isemimo pasireiskinejo salutiniai...ir t.t. brrrr.net nupurto prisiminus ka iskentejau....
spresti jums, manau galit pabandyti, tik stebekit save, jei per kokisu 3 men neprisitaikys, ilgaiu nekentekit...as kentejau 11 menesiu su ja...ir issiemiau.....ir labai gerai padariau, bet neturejau kadaryt...todel ja dejausi blink.gif kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 17 balandžio 2014 - 15:57
Matyt, kad neisbandzius nezinosiu. Seip esu pries tokius dalykus vis tiek tai svetimkunis. Jei tai gali pataisyt man sveikata, reik pabandyt.( Metai vargstu niekaip hemoglobino nepakeliu, o reik operacija kuo skubiau daryt. Jau kelis 100 sukisau per tuos metus ir nieko schmoll.gif doh.gif)
Uz tai vyras dziaugsis biggrin.gif
Atsakyti