Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sveikos, šiuo metu mirenos klausimas labai svarbus. Baigiasi penktieji metai birželio mėn ir turim apsispręsti su vyru, ką darysim toliau. Pirmo nėštumo metu viskas baigėsi, kad susirgau preeklampsija ir 34 savaitę teko daryti cezarį. Tad pastoti vėl kaip ir bijau. Be to mano ginekologė išvažiavo gyventi į kitą miestą, o dabar vietoj jos - tokios dvi tundros dirba (atsiprašau už išsireiškimą blink.gif ). Dabar kai reikia išsiimti mireną, dar galvoju ar nors viena mokės ją išimti blink.gif Šiaip su mirena jokių problemų neturėjau - viršsvoris pas mane jau seniai, plaukai irgi ne patys gražiausi. Esu linkusi dar kokius metus palaukti ir nepastoti. O tablečių ir pleistrų jau nebenoriu. Panaršius internete randu visokiausių priemonių ir kitokių spiralių. Bet vėl atsimušu į tas dvi ginekologes, nes nė pas vieną nenoriu eiti. Nežinau ar labai jau galėčiau pasitikėti kurios nors nuomone. Abi jau metuose ir visokių naujovių nelabai pripažįsta. Senovėje abi gyvena. Privačiai kaip irgi neprivaikščiosi. Dabar kai birželį turiu išsiimti Mireną, tai šie visi klausimai mane dieną naktį kankina... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2014 03 05, 08:11)
Sveikos, šiuo metu mirenos klausimas labai svarbus. Baigiasi penktieji metai birželio mėn ir turim apsispręsti su vyru, ką darysim toliau. Pirmo nėštumo metu viskas baigėsi, kad susirgau preeklampsija ir 34 savaitę teko daryti cezarį. Tad pastoti vėl kaip ir bijau. Be to mano ginekologė išvažiavo gyventi į kitą miestą, o dabar vietoj jos - tokios dvi tundros dirba (atsiprašau už išsireiškimą  blink.gif ). Dabar kai reikia išsiimti mireną, dar galvoju ar nors viena mokės ją išimti  blink.gif Šiaip su mirena jokių problemų neturėjau - viršsvoris pas mane jau seniai, plaukai irgi ne patys gražiausi. Esu linkusi dar kokius metus palaukti ir nepastoti. O tablečių ir pleistrų jau nebenoriu. Panaršius internete randu visokiausių priemonių ir kitokių spiralių. Bet vėl atsimušu į tas dvi ginekologes, nes nė pas vieną nenoriu eiti. Nežinau ar labai jau galėčiau pasitikėti kurios nors nuomone. Abi jau metuose ir visokių naujovių nelabai pripažįsta. Senovėje abi gyvena. Privačiai kaip irgi neprivaikščiosi. Dabar kai birželį turiu išsiimti Mireną, tai šie visi klausimai mane dieną naktį kankina...  verysad.gif

Mirena isimti tikrai moka kiekviena, cia yra moteru, kurios rase, kad net pacios issieme, juk ten tik suims Mirenos siulus, kurie islinde is kakelio ir patrauks lauk, lygiai 5 sekundes. Idejimas - tai jau sudetingesnis, o isimti, baika - nesijaudinkit tikrai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2014 03 05, 10:11)
Sveikos, šiuo metu mirenos klausimas labai svarbus. Baigiasi penktieji metai birželio mėn ir turim apsispręsti su vyru, ką darysim toliau. Pirmo nėštumo metu viskas baigėsi, kad susirgau preeklampsija ir 34 savaitę teko daryti cezarį. Tad pastoti vėl kaip ir bijau. Be to mano ginekologė išvažiavo gyventi į kitą miestą, o dabar vietoj jos - tokios dvi tundros dirba (atsiprašau už išsireiškimą  blink.gif ). Dabar kai reikia išsiimti mireną, dar galvoju ar nors viena mokės ją išimti  blink.gif Šiaip su mirena jokių problemų neturėjau - viršsvoris pas mane jau seniai, plaukai irgi ne patys gražiausi. Esu linkusi dar kokius metus palaukti ir nepastoti. O tablečių ir pleistrų jau nebenoriu. Panaršius internete randu visokiausių priemonių ir kitokių spiralių. Bet vėl atsimušu į tas dvi ginekologes, nes nė pas vieną nenoriu eiti. Nežinau ar labai jau galėčiau pasitikėti kurios nors nuomone. Abi jau metuose ir visokių naujovių nelabai pripažįsta. Senovėje abi gyvena. Privačiai kaip irgi neprivaikščiosi. Dabar kai birželį turiu išsiimti Mireną, tai šie visi klausimai mane dieną naktį kankina...  verysad.gif

Tai,kad privačiai išimti nedaug kainuoja:)
Atsakyti
QUOTE(SuperBaba @ 2014 03 05, 23:16)
Tai,kad privačiai išimti nedaug kainuoja:)

Cia ne esme, kad kainuoja, bet kad nezinau, kad detis po mirenos. Pastoti bijau, o vel detis mirena ir brangu, ir per ilgas tarpas. Gal vis del to noresiu pastot. Galvoju apie kita kokia nors spirale, tik nezinau kokia geriau.
Atsakyti
as vis zadu issiimt mirena,bet irgi baime pastot didesne nei visi salutiniai.. bet gavojau gal naudutis ziedu,ir gert nereikia,ir apsauga....
Atsakyti
Camelijoj akcija mirenai 344lt su kortele thumbup.gif
Atsakyti
Aš su Mirena tris mėnesius. Pirmos savaites kažkiek paskaudėdavo galva, nedaug, pakenčiama. Plaukai slinko iki Mirenos įdėjimo, maždaug pusmetis po vaiko gimimo. Natūralu, nusilpęs organizmas. tai kad kai dar po pusmečio įdėjau spiralę slinkimas ir apsiramino. Manau, kad čia laiko klausymas ir mano atveju tikrai nesusijęs su Mirena.
Tepliojimai išvien praktiškai, paskutines trečios mėnesinės visai negausios, apsėjau su kasdieninėmis įklotomis. Laukiu kol tepliojimai apsiramins, greitai gi vasara maudynės smile.gif Ginekologė patarė pagert nuo tepliojimų kraujažolės, dilgėlės arbatas, vitamino C, bei sakė ir IBUPROM 200mg. gali sutvarkyti šį reikalą. Kol kas nieko nebandžiau. Kitom, kaip supratau, savaime tepliojimas praeina. Lauksiu ir aš.
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 03 06, 23:18)
as vis zadu issiimt mirena,bet irgi baime pastot didesne nei visi salutiniai.. bet gavojau gal naudutis ziedu,ir gert nereikia,ir apsauga....

aš išėmus Mireną, pasirinkau žiedą. ( su Mirena "draugavau" 5 mėnesius).Esu be galo patenkinta.100 kartų geriau man tas žiedas.Be to mėnesinės irgi praktiškai dingo, kaip ir naudojant Mireną, o ir šalutinių požymių daug kartų mažiau... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos, as spirale issiemiau vasario 11d. Galvojau padarysiu pertaruka nuo spirales. O saugosimes prezervatyvais. Vasario 14d buvo pirmos mmm. Bet tik viena diena. Nesiojau 5metus. Pries tai mano cilkas budavo 28d. O va dabar jau 30d praejo. Norejau paklausti. Kas issieme spirale kada budavo mmm. Dabar daznai paskauda galva, pasunkejes pilvas, pas nykstukus dazana lakstau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(tylakalbe @ 2014 03 16, 16:59)
Sveikos, as spirale issiemiau vasario 11d. Galvojau padarysiu pertaruka nuo spirales. O saugosimes prezervatyvais. Vasario 14d buvo pirmos mmm. Bet tik viena diena. Nesiojau 5metus. Pries tai mano cilkas  budavo 28d. O va dabar jau 30d praejo. Norejau paklausti. Kas issieme spirale kada  budavo mmm. Dabar  daznai paskauda galva, pasunkejes pilvas, pas nykstukus dazana lakstau doh.gif .

Gal tai nėra itin tiksli info, bet girdėjau, kaip ginė telefonu konsultuodama sakė, kad po KT ciklas gali tvarkytis pusmetį. Įvairūs pakitimai nestebintų- juk organizmas taikosi prie naujo hormonų ritmo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2014 02 26, 12:59)
Deimone o tie sveikatos sutrikimai niekaip nesusije su mirenos idejimu? arba bent jau pagal jus,speju negalit papasakot smukiau,nes per daug asmeniska... HCG aisku gali but ir de kitko ( bet tai labai reti atvejai.tikiuosi parasysit mums kas ir kaip cia rutuliosis toliau . 4u.gif

Na ka,tesiu maratona per medikus unsure.gif kraujas ir toliau rodo letai kylanti HCG,mirenos dar neiseme,bet paaiskejo del ko visa tai vyksta-po gimdos kaklelio tepinelio paaiskejo kad turiu kiausidziu vezi verysad.gif tai gali buti susije su mirenos idejimu,nes pries metus darytas tyrimas buvo labai geras,laukiu kada atliks operacija ir tikiuosi bus viskas tik pradines stadijos,bet zinau kad daugiau gyvenime nesidesiu jokiu spiraliu,nors klausimas ar isvis reikes mum saugotis.Aciu D turim vaikuciu
Atsakyti
QUOTE(Deimone @ 2014 03 18, 13:53)
Na ka,tesiu maratona per medikus  unsure.gif  kraujas ir toliau rodo letai kylanti HCG,mirenos dar neiseme,bet paaiskejo del ko visa tai vyksta-po gimdos kaklelio tepinelio paaiskejo kad turiu kiausidziu vezi  verysad.gif

Čia kažka netaip parašėte...Jei darytas gimdos kaklelio citologinis tyrimas tai jis parodo gimdos kaklelio ikivėžnius/vėžinius pakitimus, o kiaušidžių vėžio žymuo yra CA 125 (imamas iš kraujo).
Atsakyti