Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(zytos @ 2012 09 14, 17:21)
Aš pirkau Camelijos el.vaistinėj kai prieš kelias savaites buvo nuolaida visom lyt. sveikatai skirtom prekėm. Tai 367Lt kainavo bigsmile.gif . Ir šiaip ten pigiausia sakyčiau.
Tai daba belieka "pasinaudot" blush2.gif

tikrai liuks kaina thumbup.gif bet dabar ziurejau 470 lt kainuoja, tai tas pats kas norfos vaistinej praktiskom valandom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 09 11, 16:23)
Tai jo ,pas ja dar normaliai  smile.gif  ,apie save patylesiu (skaudi tema)

Kaip jautiesi po istraukimo  4u.gif  ? Savijauta ,plaukai ... ?

jaučiuosi kol kas labai gerai, lyg kokio š-do atsikračius. Kažkoks keistas palengvėjimas atsirado. Bet va plaukai tai nerimą kelia. naudoju dėl jų viską kas įmanoma gal kaip nors atstatysiu. net kirpėja atsisakė šviesint, dėl tokios plaukų būklės. blink.gif
Dabar grįžau prie kŽ. Bus matyt kaip čia bus. g.gif nes visas šitas nesamones naudoju daugiau gydymo tiklsais, nei apsaugos
Atsakyti
Turiu Mirena jau 6 mėn
Man labai tinka ir patinka thumbup.gif
Gailiuosi kad anksčiau jos nedrįsau įsidėti , susitvarkė savijauta ir hemoglobinas pagaliau normoj , nes dėl gausių mmm vis mažakraujystę paišė, savaime suprantama ir imunitetas ir bendra savijauta nekokia buvo ax.gif , nors vartojau geriamus KT bet jų pašalinis poveikis buvo kur kas didesnis nei Mirenos 4u.gif
Dabar labai gerai jaučiuosi thumbup.gif

*Įdeda Mireną greitai, labai neskaudėjo, gal labiau nemalonu buvo ir tiek .
*Pirmą mėn. tepliojo, paskaudendavo pilvą, šiek tiek pykino , galva retsykiais sukdavosi bet trumpai, nuotaika svyravo . Atidžiai perskaičiau šalutinių poveikių skyrelį , viskas pirmo mėn. normos ribose, organizmas prisitaiko, stabilizuojasi hormono svyravimai. Nėr malonu, bet pakenčiama
*Antrą mėn. šiek tiek patepliojo, bet kiti nemalonūs pojūčiai dingo , mmm buvo trumpos ir visai negausios
*Trėčia mėn. ir toliau savijauta puiki thumbup.gif

Svorio nepriaugau, plaukai pradėjo slinkti dabar, kaip ir kiekvieną rudenį , tiesiog trūksta vitaminų B grupės. ax.gif Be to vartojant bet kokią hormoninę kontracepciją vitaminų poreikis padidėja, tai irgi parašyta instrukcijoje.
Tiesiog rekomenduoju visoms ją perskaityti ir įvertinti visus + ir -
http://www.camelia.l...?id=10000032209
Sėkmės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2012 08 20, 10:20)
Kitas dalykas-Mirena ne vitaminas, natūralu, kad gali turėti šalutinį poveikį, bet jį turi ir visos kitos kontraceptinės priemonės priemonės apart natūralaus planavimo, korio šalutinis poveikis gali būti tik vienas- neplanuotas nėštumas.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo West@: 17 rugsėjo 2012 - 14:32
QUOTE(zytos @ 2012 09 14, 18:21)
Aš pirkau Camelijos el.vaistinėj kai prieš kelias savaites buvo nuolaida visom lyt. sveikatai skirtom prekėm. Tai 367Lt kainavo bigsmile.gif . Ir šiaip ten pigiausia sakyčiau.
Tai daba belieka "pasinaudot" blush2.gif

Praziopsojau doh.gif kaip gaila
Atsakyti
Turiu mirena jau 6 mėnesius. Plaukai slinkti pradėjo baisiai kirpėja sako kad pusės nėra. Sergu po 15 dienų, dabar prirašė ciclo 3 tai truko savaite kraujavimas. Paziurėjo echo tai issiplėtes gimdos kanalas įtaria polipus. Tai nežinau palauksiu dar mėnesiuką jei nesikeis situacija trauksiu lauk. Dėjausi gydymo tikslais todėl dar kenčiu, anksčiau gėriau kt nebuvo tokių dalykų.
Atsakyti
zodziu makalyne totali doh.gif
gine man rekomendavo Mirena, bet sako gali ir Nova T bandyti...bet sako geriau Mirena unsure.gif , bet tie hormonai visai nevilioja...netgi sako galiu ideti kol maitini(???), ir nereik sulaukt jokiu menesiniu idejimui (???), zodziu...suilaikymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 18, 20:32)
gine man rekomendavo Mirena, bet sako gali ir Nova T bandyti...bet sako geriau Mirena unsure.gif , bet tie hormonai visai nevilioja...netgi sako galiu ideti kol maitini(???), ir nereik sulaukt jokiu menesiniu idejimui (???), zodziu...suilaikymas thumbup.gif

Paskaicius komentarus visu, pasimetimas juodas. doh.gif
Mano pvz. gine rekomenduoja labai mirena, tipo ji pati geriausia ir kaip tik nori, kad atsirastu menesines ir geriausia, kad baigciau maitinti.
Cia kiek daktaru tiek nuomoniu unsure.gif
ir zinok tu zmogus kas tau geriausia, kaip loterija manau cia, pasiseks arba ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 18, 21:32)

QUOTE(vaida_laur @ 2012 09 19, 10:48)
Paskaicius komentarus visu, pasimetimas juodas.  doh.gif
Mano pvz. gine rekomenduoja labai mirena, tipo ji pati geriausia ir kaip tik nori, kad atsirastu menesines ir geriausia, kad baigciau maitinti.
Cia kiek daktaru tiek nuomoniu  unsure.gif
ir zinok tu zmogus kas tau geriausia, kaip loterija manau cia, pasiseks arba ne  g.gif

mano gin aiskino, kad jokios itakos maitinimui mirena neturi g.gif tai kur cia tiesa ??? na del men sulaukimo idedant svarbiausia kad tuo metu nebutu nestumo.
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2012 09 19, 15:13)
mano gin aiskino, kad jokios itakos maitinimui mirena neturi  g.gif  tai kur cia tiesa ???  na del men sulaukimo idedant svarbiausia kad tuo metu nebutu nestumo.

mano manymu butu ji gerokai pigesne, pirktu moterys ir bandytu,bet dabar kai ne viena simteli reikia iskart isleisti ir nezinai ar tix, tai...
na maitinant detis, tai nematau prasmes, aisku ir maitinant gali nestuke.gif
Atsakyti
Sveikos,
As ketvirtas menuo su mirena.
Plaukai slinko labai koki menesi, dabar jau sustojo ir matau atauginejant eziuka doh.gif biggrin.gif Pliku vietu nesimate, bet pati per apimti jauciu, kad netekau gerokai. Ar mirena kalta ar ne, nezinau. Menesiniu pirmus du menesius nebuvo, dabar jau antra karta jos dar gausesnes ir ilgesnes nei buvo pries isieant.
Svoris buvo pakiles (sutramdziau), bet velgi nesu garantuota ar ia mirenos kalte.
Depresija. Ojoj, cia liudniausia dalis doh.gif Esu vaiksciojanti depresija, su prasta nuotaika, uzeinanciom isterijom ir liudnom mintim doh.gif Bet velgi... Isvykau is lt be visisko noro, o tik prispirta, kad seima butu kartu.

Zodziu visoms nelaimems kaip ir butu kiti paaiskinimai, ne vien mirena ir nieks neatsakys kas del visko kaltas.
Na bet atsikratyti ja dar minciu nekyla. Draugausim toliau...
Atsakyti
sveikos, nagi turejau skana lietuvoj.pasake gine kad reikia butinai mirena pasikeisti nors dar kaip ir metai like.gyvenu ne lt tad gryzus nuejau siandien cia pas daktare,bande cia man ta mirena isimti,ieskojo ieskojo..nerado.isminke isknibinejo visa..skauda visus galus doh.gif .. sako greiciausiai iaugusi i raumeni blink.gif
ar buve taip kuriai?ar yra teke salinti mirena po tokiu nutikimu?ar yra iaugusi kuriai i gleivine?ko galiu tiketis jos truakimo metu,skausmo,didelio kraujavimo?ar veliau rekomenduojama ta pati mirena ar dideja rizika kad tas pats pasikartos..?

labai lauksiu jusu atsakymu 4u.gif neramu kazkotais... unsure.gif
Atsakyti
Nelabai supratau ko nerado? Siūlų? Ar pačios Mirenos nesugebėjo ištraukt? Echoskopija dare?
Atsakyti