Norejau paklausti tu,pas kurias dingo mm...jos dingsta visiskai?nera net patepliojimu?
Suprantu,kad tai individualiai.Su mirena jau metai.Kai suejo metai,tai ir dingo mm..nera net patepliojimu jau 3 men.
Šypsenėlė (:+2014 02 22, 18:05-->
man visiskai. Nors yra buve patepliojimu,nors itin retai
QUOTE( Šypsenėlė (: @ 2014 02 22, 18:05)
Norejau paklausti tu,pas kurias dingo mm...jos dingsta visiskai?nera net patepliojimu?
Suprantu,kad tai individualiai.Su mirena jau metai.Kai suejo metai,tai ir dingo mm..nera net patepliojimu jau 3 men.
man visiskai. Nors yra buve patepliojimu,nors itin retai
Isidejau mirena birzelio menesi,pradzioj labai dziaugiausi,kol tikrindamasi del sveikatos problemu sia savaite nesuzinojau,kad kraujas rodo nestuma testai kolkas nieko nerodo,penktadieni vel tikrins krauja Esu ziauriai sunerimusi,nezinau kaip cia kas vyks toliau,bet zinau tiek kad Mirenos gyvenime nebesidesiu
QUOTE(Deimone @ 2014 02 25, 16:24)
Isidejau mirena birzelio menesi,pradzioj labai dziaugiausi,kol tikrindamasi del sveikatos problemu sia savaite nesuzinojau,kad kraujas rodo nestuma testai kolkas nieko nerodo,penktadieni vel tikrins krauja Esu ziauriai sunerimusi,nezinau kaip cia kas vyks toliau,bet zinau tiek kad Mirenos gyvenime nebesidesiu
Na pagal statistika labai jau retai pastojama...o pas jus buna mm?,ta prasme kiek suprantu,jus jokiu nestumo pozymiu nejautet ir bac visai atsitiktinai ?
Bet testas juk turetu rodyti...?
Vat ir as moraliskai issibalansavau..mm- dingo ir zinok zmogau..
Deimone o kam jums ta HCG dare?
Mm buna visada,nebuvo dinge nei vienam menesiui,kodel dare HCG negaliu pasakyti,nes atlikinejo begale kraujo tyrimu,del tam tikru sveikatos problemu,HCG skaiciukai kolkas nedideli,taciau vakar kalbejausi su savo daktare sake buna kad HCG padidejadel tam tikru pakitimu vidaus organuose,vakar vel paeme krauja,ziuresim kas vyksta,ar dideja skaiciukai ar ne zodziu sumaistis siaubinga
Deimone o tie sveikatos sutrikimai niekaip nesusije su mirenos idejimu? arba bent jau pagal jus,speju negalit papasakot smukiau,nes per daug asmeniska... HCG aisku gali but ir de kitko ( bet tai labai reti atvejai.tikiuosi parasysit mums kas ir kaip cia rutuliosis toliau .
Deimone ,-viskas bus gerai...
aš mireną turėjau po antro gimdymo, išnešiojau beveik 5 metus. po to įsidėjau nehormoninę, GynePlus Gold, mol paauksuotą (nes esu visokiems variams alergiška ir varinės pabijojau). su šita "prastuoliška" jau esu apie du metai, galiu drąsiai jas palyginti:
1. faktas kaip blynas, kad mirena užmetė svorio. ir nemažai. pilvas į nėštuminį buvo panašus. ją išsiėmusi, tikrai pamečiau. svertis įpročio neturiu, bet jaučiu ant drabužių.
2. Plaukai - skaudi tema... kol dėvėjau mireną, pamečiau gal pusę savo kasų apimties. dabar atauginėja, visa galva ežiuota, ir ūgtelėjusių jau nemažai. kirpėja ramina, kad dar metai-kiti ir bus visai padorus vaizdas.
3. NORAS. su mirena, ypač į pabaigą, jo ne tai kad nebuvo, sakyčiau beveik alergija vyrui buvo atsiradusi visiškai NESINORĖJO. išsiėmiau mireną, ir vėl gyvenu jausmas nepalyginamas.
4. mmm - mirenos nešiojimo pradžioje kokį pusmetį tepliodavo, paskui baigėsi ir baigėsi. iš viso nebuvo, gerus keturis metus nei mmm, nei jokių tepliojimų. kažkaip net nejauku buvo. su dabartine spirale turiu normalias mmm, beigi patepliojimus prieš jas. šiek tiek gausiau nei būdavo išvis jokios kontracepcijos nenaudojant, bet labai neerzina.
5. apsauga - vat čia labai ramybės neduoda ta informacija, kad vis tik su eilinėmis spiralėmis moterys pastoja kurkas dažniau, nei su hormonine. tikiuosi, nepakliūsiu į tą nedidelį procentėlį, kurios vis tik pastoja
6. kol turėjau mireną, labai vargau su galvos svaigimu. tada nesusiejau su mirena, o dabar galvoju, kad vis tik susiję tai buvo. nes tokio masto bėdų, kaip kad būdavo tada, nebėr. manau, kraujotakai rimtą įtaką mirena darydavo, įskaitant ne pačią geriausią.
išvada - bent jau kol kas džiaugiuosi neatsidžiaugiu, kad tos baidyklės atsikračiau. jei tik nepaves manęs GynePlus su apsauga. tfu tfu tfu baimė pastoti - vienintelis minusas, lyginant tas dvi spirales. kaip bebūtų, hormoninė, mano blaiviu protu, turėtų apsaugoti žymiai patikimiau...
tiesa, dar kainų nepalyginau. jos irgi gerookai skiriasi, mirenos nenaudai
1. faktas kaip blynas, kad mirena užmetė svorio. ir nemažai. pilvas į nėštuminį buvo panašus. ją išsiėmusi, tikrai pamečiau. svertis įpročio neturiu, bet jaučiu ant drabužių.
2. Plaukai - skaudi tema... kol dėvėjau mireną, pamečiau gal pusę savo kasų apimties. dabar atauginėja, visa galva ežiuota, ir ūgtelėjusių jau nemažai. kirpėja ramina, kad dar metai-kiti ir bus visai padorus vaizdas.
3. NORAS. su mirena, ypač į pabaigą, jo ne tai kad nebuvo, sakyčiau beveik alergija vyrui buvo atsiradusi visiškai NESINORĖJO. išsiėmiau mireną, ir vėl gyvenu jausmas nepalyginamas.
4. mmm - mirenos nešiojimo pradžioje kokį pusmetį tepliodavo, paskui baigėsi ir baigėsi. iš viso nebuvo, gerus keturis metus nei mmm, nei jokių tepliojimų. kažkaip net nejauku buvo. su dabartine spirale turiu normalias mmm, beigi patepliojimus prieš jas. šiek tiek gausiau nei būdavo išvis jokios kontracepcijos nenaudojant, bet labai neerzina.
5. apsauga - vat čia labai ramybės neduoda ta informacija, kad vis tik su eilinėmis spiralėmis moterys pastoja kurkas dažniau, nei su hormonine. tikiuosi, nepakliūsiu į tą nedidelį procentėlį, kurios vis tik pastoja
6. kol turėjau mireną, labai vargau su galvos svaigimu. tada nesusiejau su mirena, o dabar galvoju, kad vis tik susiję tai buvo. nes tokio masto bėdų, kaip kad būdavo tada, nebėr. manau, kraujotakai rimtą įtaką mirena darydavo, įskaitant ne pačią geriausią.
išvada - bent jau kol kas džiaugiuosi neatsidžiaugiu, kad tos baidyklės atsikračiau. jei tik nepaves manęs GynePlus su apsauga. tfu tfu tfu baimė pastoti - vienintelis minusas, lyginant tas dvi spirales. kaip bebūtų, hormoninė, mano blaiviu protu, turėtų apsaugoti žymiai patikimiau...
tiesa, dar kainų nepalyginau. jos irgi gerookai skiriasi, mirenos nenaudai
QUOTE(pirštų flirtas @ 2014 02 27, 16:56)
jei tik nepaves manęs GynePlus su apsauga. tfu tfu tfu baimė pastoti - vienintelis minusas, lyginant tas dvi spirales. kaip bebūtų, hormoninė, mano blaiviu protu, turėtų apsaugoti žymiai patikimiau...
teoriškai jų patikimumas skiriasi tik vienu proc,parasta 98proc,hormoninė 99proc,o praktiškai turbūt daugiau,bet juk galima saugotis dar papildomai
QUOTE(bevardė @ 2013 12 19, 16:49)
Mirena neleidžia gimdos gleivinei išvešėti ir apvaisintas kiaušinėlis negali prisikabint, man tai kaip abortavimas.
nesuprantu jeigu kiausinelis neisitvirtina, neimplantuojasi gimdoje (ar negimdoje) tai koks cia nestumas?
Lietuvoje visai neseniai įregistruota naujiena minispiralė veikianti tik iki 3 metų ir išskirianti per pus mažesnę doze hormono
http://minispirale_l...question_about/
http://minispirale_l...question_about/