Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(bevardė @ 2013 11 22, 09:52)
Taip gali wink.gif Stebėkit cistutę, echoskopiją patartina kartoti kas metus ir stebėt ar nedidėja. Vis tik spiralė hormoninė wink.gif

Stebėti reiktų kas pusmetį, o pradėjsu didėti , kas 2-3 mėn. Pvz. man per 2 mėnesius ji pasidaro 6,2 cm, o jei būtų tolaiu didėjus tai nuo maždaug 8,5-10 cm privalomai operuoja.
Atsakyti
Turiu antra Mirena,kaip ir su pirmaja taip ir dabar man buna krutine jautresne,bet kiek atsimenu pries mm krutine skaudedavo ir be spirales.
niekio salutinio daugiau nejauciu, netgi kaip isidejau spirale per 5 metus nei karto nesirgau persalimo ligom imunitetas pasitaise.

smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 21, 08:08-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 21, 08:08)
Sveikutes,
Norejau paklausti tu, kurios ilgesni laika su spirale...Turiu spirale jau 11 men.Dabar jau ta stadija,kai nyksta mm.Kartais buna vos vos patepliojimai,kartais isvis nebuna..Pradejo skaudeti krutis,jautrios labai..net testa dariau,testas neigiamas.Ar kam nors taip buna?Patepliojimai buvo pries 14 d.Gal cia taip i ovuliacija reaguoja?Taip jautriai dar niekada nebuvo g.gif

Atsakyti
labadiena, nusipirkau spirale Mirena is eurovaistines, mokejom 440 galiu parduoti uz 400 lt, nes nuspredziau jos nesideti, bijau. buciau grazinusi, bet nepasilikau cekiuko, uvau apsisprendusi tvritai pirkti. pakuote nepraimta. jei ka sudomins parasykit i privacia taip bus lengviau.
Atsakyti
Mirena turiu antras menuo.

del endometriozes. Idejo is karto po kt vartojimo, tai mm pusiau nebuvo. Teplioja karts nuo karto. nervinio pakrikimo nera, nuotaikos keiciasi kaip ir keitesi visa gyvenima.
plaukai... plaukai slinko nuo liepos men. buvo apstoje, o dabar slenka labai. nezinau, ar cia pasekmes uzdegimo, 2 kursai antibiotiku rugsejo men., stresas darbe ir t.t. ar cia mirenos darbas. jei plaukai slinks taip ir toliau, po keliu menesiu imsiu mirena lauk unsure.gif o ka toliau daryt reiks neisivazduoju. Liga jau 4 stadijos, gimdoje adenoma, kraujavimai nezmoniski, jei nera kt.

tiesa, keista, bet galvoje pilna atauginejanciu plaukiuku g.gif
tai kaip ir neturetu slinkti, jei jau ataugineja.
žodžiu doh.gif
Atsakyti
Na netapatinkit plauku slinkimo su mirena ax.gif buna periodu kai plaukai masiskai iskrenta..gal Jums kuri laika jie puikiai augo, o dabar nebe.
Neveltui sako, kad blogus dalykus prisiminsim ilgiau ir aiskiau nei gerus dalykus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(hemmingen @ 2013 11 27, 21:00)
Mirena turiu antras menuo.

del endometriozes. Idejo is karto po kt vartojimo, tai mm pusiau nebuvo. Teplioja karts nuo karto. nervinio pakrikimo nera, nuotaikos keiciasi kaip ir keitesi visa gyvenima.
plaukai... plaukai slinko nuo liepos men. buvo apstoje, o dabar slenka labai. nezinau, ar cia pasekmes uzdegimo, 2 kursai antibiotiku rugsejo men., stresas darbe ir t.t. ar cia mirenos darbas. jei plaukai slinks taip ir toliau, po keliu menesiu imsiu mirena lauk unsure.gif o ka toliau daryt reiks neisivazduoju. Liga jau 4 stadijos, gimdoje adenoma, kraujavimai nezmoniski, jei nera kt.

tiesa, keista, bet galvoje pilna atauginejanciu plaukiuku  g.gif
tai kaip ir neturetu slinkti, jei jau ataugineja.
žodžiu  doh.gif

Slenka ir pas mane plaukai(mirena 11men.)slenka jau gal 2-3sav.issigandau kaip turi but,mintyse jau kaltinau mirena.Buvau pas kirpeja,pasakiau,kad labai slenka.Nuramino mane,sake,kad visa galva eziuku pasidengus smile.gif ,tada atgaminau,kad ir streso turejau ir vaistu geriau ir juo labiau sezoninis slenkimas.Taip kad,-jei eziuka turit,-tai nusiraminkit.Siaip man padejo plauku kauke is naminio kiausinio trynio,citrinos sulciu ir aliejaus..
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 27, 22:13-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 27, 22:13)
Slenka ir pas mane plaukai(mirena 11men.)slenka jau gal 2-3sav.issigandau kaip turi but,mintyse jau kaltinau mirena.Buvau pas kirpeja,pasakiau,kad labai slenka.Nuramino mane,sake,kad visa galva eziuku pasidengus smile.gif ,tada atgaminau,kad ir streso turejau ir vaistu geriau ir juo labiau sezoninis slenkimas.Taip kad,-jei eziuka turit,-tai nusiraminkit.Siaip man padejo plauku kauke is naminio kiausinio trynio,citrinos sulciu ir aliejaus..

nu as irgi didziuli stresa turejau.
nusiraminau, ale vistiek piktumas ima, tokie grazus plaukai buvo doh.gif

tiesa, man skaudejo vos ne tris savaites po mirenos idejimo. Pirma savaite tai buvo taip, kad momentais susirietusi gulejau. Vaziuojant masina atrode visas duobes jauciu, net stoti yra teke, kol maudimas aprimo. Bet mano gimda yra buvus operuota ir kaip sakau adenoma turiu.
siuo metu geriu selena, cinka, naturalu silici, zuvu taukus, semenu aliejaus atsiminus po sauksta isgeriu ir ryt pedinsiu B grupes vitaminu nusipirkti. Oda pagrazejo tikrai. Zesim kaip su plaukais bus.
kauke pabandysiu pasidaryt. Aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hemmingen: 28 lapkričio 2013 - 21:27
QUOTE(hemmingen @ 2013 11 27, 19:00)
. jei plaukai slinks taip ir toliau, po keliu menesiu imsiu mirena lauk unsure.gif o ka toliau daryt reiks neisivazduoju.

gal but atrasi sita? ax.gif 4u.gif
paziurekit gretutinai, kiek temu - moterys dziaugiasi atsikrate svetimu hormonu ir gyvena su kitokiu pasirinkimu. visgi brestam ir mokinames gerbti save, tausoti sveikata, save pazinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 29 lapkričio 2013 - 18:18
QUOTE(given444 @ 2013 11 29, 18:17)
gal but atrasi sita?  ax.gif  4u.gif
paziurekit gretutinai, kiek temu - moterys dziaugiasi atsikrate svetimu hormonu ir gyvena su kitokiu pasirinkimu. visgi brestam ir mokinames gerbti save, tausoti sveikata, save pazinti  4u.gif

aciu. 4u.gif
Bet isbandziau viska. Nu nesinori imti gimdos laukan dar, tai tenka rinktis mirena arba geriamus kt. Kai nevartoju kt, mm tokio gausumooooo(antra ciklo diena per 20 min. paketas perpildytas, kresuliai gabalais krenta..)( kartais net darban neidavau). Liga progresuoja. Geriu kt, kraujo nedaug, adenoma nedideja. negersiu ar istrauksiu mirena lauk, teks imti gimda lauk po kokiu metu.
bandziau ir Jadvygos zoles ir visokius kitokius dalykus. Deja.

Nezinau, ka patartu siuolaikine medicina, turint gerokai pazengusia 4 stadijos endometrioze...liga neisgydoma.

Atsakyti
huhu, ar yra gyvu?

mirena dziaugiuosi, plaukai jau nebeslenka. bigsmile.gif
nezinau ar savaime sustojo ar kad silicea, fitovali, selena naudoju. ir sampuna su serumu nuo slinkimo.
Atsakyti
huhu yra 4u.gif biggrin.gif
Dziugauju issiemus tongue.gif Plaukai nustojo slinkti, po menesio sulaukiau mmm. Kaip keista buvo po 6 metu doh.gif Prisipirkau ivairiausiu paketu isbandymui, idomu buvo, kiek ivyko progreso per tuos metus lotuliukas.gif

O siaip-pilvukas sumazejo, visada atrodziau kaip nestuke pirmais menesiais. Sumazejo prakaitavimas. Intymioj srity isijunge tooooks drekintuvas lotuliukas.gif thumbup.gif

Aisku, Mirena labai patikimas apsaugos budas, Siulau ji detis tada, kai sveikatos rizika maziau svarbi uz rizika pastoti. Jei taip nera-is savo patirties nesideciau. Sveikatos pagadino konkreciai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 13 gruodžio 2013 - 01:00
QUOTE(Sanraiz @ 2013 12 13, 00:58)
huhu yra  4u.gif  biggrin.gif
Dziugauju issiemus  tongue.gif  Plaukai nustojo slinkti, po menesio sulaukiau mmm. Kaip keista buvo po 6 metu  doh.gif  Prisipirkau ivairiausiu paketu isbandymui, idomu buvo, kiek ivyko progreso per tuos metus  lotuliukas.gif

O siaip-pilvukas sumazejo, visada atrodziau kaip nestuke pirmais menesiais. Sumazejo prakaitavimas. Intymioj srity isijunge tooooks drekintuvas  lotuliukas.gif  thumbup.gif

kazkaip isisnekejau su savo kirpeja, ji irgi turi mirena. patenkinta. isidejus ne del apsisaugojimu, del panasios ligos kaip mano.

pasakojo, kad kelioms klientems buvo dantenu uzdegimai ir t.t. kaip jos teigia nuo mirenos. zodziu ne visas vienodai veikia ta mirena...

man tai nuotaika puiki, plaukai veslus, pilvas nepadidejo. ir neturejau jo didelio niekada biggrin.gif matysime kaip bus toliau g.gif

o kaip pati iskentei blink.gif plaukai slinko ir vistiek laikei mirena. AS jau po pusmecio buciau jau isdreskus tongue.gif
Atsakyti