Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(xiuke @ 2013 11 09, 21:15)
turbūt šoko apturėjot ?  smile.gif kaip ten sako: geriausia apsauga - susilaikymas rolleyes.gif  biggrin.gif

patikėkit manim..ėjau pas ginę pasitikrinti nes užčiuopiau limfmazgius kirkšnyse..viena daktare pasake kad čia nuo depiliacijos gali būti, viską apžiūrėjo, patikrino echo..nepatikėjau..po savaitė užsiregsitravau pas kitą daktarę..ir ką..sako savaitės nėštumas...KĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄĄ....verkiau iš laimės... blush2.gif

prieš metus kai pirkau Mireną mokėjau 370 kazkur..susirinkau visas įmanomas nuolaidas..maxima dar kaip tik už kvitą duodavo kažkiek... smile.gif

iš šalutinių poveikių tai nežinau..lyg nieko kaip ir nėra..galvos svaigimas...,bet nurašau mažakraujystei..užeinantis galvos skausmas..nurašau nervams..nuotaikų kaita...kam jos nebūna, mes gi moterys biggrin.gif
Atsakyti
Turiu ir džiaugiuosi,vien jau dėl beprotiškų mm,turėdavau net atsarginius rūbus nešiotis,3 dienas kaip beprotė,o dabar jokių problem.Jokių siūlų netikrinu čia gydytojo reikalai,o ir yra kam irgi patinka,kad galim normaliai jaustis,nevaržomi,be stresų ir t.t. Kvaila kad anksčiau nesusitvarkiau.O dėl šalutinių visokių dalykų tai greičiausiai čia kiekvienam kitaip,man absoliučiai jokių poveikių,su svoriu tvarka ,su plaukais tvarka,su galva irgi,manau kad ir toliau viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(dzimbiene @ 2013 11 11, 13:30)
Dėl pastojimo, mano ginė sako, kad Nobelio premiją galima duoti, jei pastosi, tiesiog gimdoje nėra gleivinės kur galėtų tvirtintis vaisius, dėl to  nėra ir mėnesinių.

įdomu, kur dalina, norėčiau atsiimti biggrin.gif
gleivinės nėra, tai joj ir neįsitvirtina, bet niekas netrukdo įsitvirtinti, pvz., kiaušintaky...

QUOTE(wipse* @ 2013 11 16, 00:01)

Jei kam įdomu už Mireną mokėjau 448 Lt pirkau Eurovaistinėje,su Medaus kortelė kontraceptikam taikoma 15% nuolaida.

nepaisant tos mano patirties, visą kitą laiką jaučiaus puikiai, todėl dabar aktualus klausimas, kur ir kada pigiausia ją pirkti?
Camelijos vaistinėj ar N vaistinėj per tas laimės valandas kaži taiko jai nuolaidas? g.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Norejau paklausti tu, kurios ilgesni laika su spirale...Turiu spirale jau 11 men.Dabar jau ta stadija,kai nyksta mm.Kartais buna vos vos patepliojimai,kartais isvis nebuna..Pradejo skaudeti krutis,jautrios labai..net testa dariau,testas neigiamas.Ar kam nors taip buna?Patepliojimai buvo pries 14 d.Gal cia taip i ovuliacija reaguoja?Taip jautriai dar niekada nebuvo g.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 21, 07:08-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 21, 07:08)
Sveikutes,
Norejau paklausti tu, kurios ilgesni laika su spirale...Turiu spirale jau 11 men.Dabar jau ta stadija,kai nyksta mm.Kartais buna vos vos patepliojimai,kartais isvis nebuna..Pradejo skaudeti krutis,jautrios labai..net testa dariau,testas neigiamas.Ar kam nors taip buna?Patepliojimai buvo pries 14 d.Gal cia taip i ovuliacija reaguoja?Taip jautriai dar niekada nebuvo g.gif

Kai ją nešiojau, tikrai taip, ypač antroje ciklu pusėje, krūtinė būdavo jautri ir gerokai skausminga....
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 21, 09:08-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 21, 09:08)
Sveikutes,

niekada schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 11 21, 09:50)
Kai ją nešiojau, tikrai taip, ypač antroje ciklu pusėje, krūtinė būdavo jautri ir gerokai skausminga....

As jus pamenu mirksiukas.gif ,na o kaip dabar jusu sveikatele kaip issiemet?
Atsakyti
Ačiū, kad domitės smile.gif
Viskas kas mėnesį tik geryn.
1. Nebekyla joks spaudimas, visada stabilus ir toks , kaip budavo iki Mirenos.
2. Nebeprakaituoju naktimsi ir nebepila karstis.
3. Migrena si menesi pasirode gal tik 2 pusdienius vso vos ir tik taip nestipriai, kad net vaistu jau nereikejo.... nors praejusi menesi dar kelias tabletes teko isgert.
4. Dingo nemiga ir pan.
5. Plaukai matosi, kad kaip eziukas lenda tarp ilgu plauku - ataugineja.
Zodziu, viskas jau beveik atsistate, aisku, eina 4 menuo po isemimo... tai jau turetu smile.gif
Viskas thumbup.gif o vasara prisimenu, kaip kazkoki nenormalu kosmara... doh.gif
Smagu, kad ji kai kurioms puikiai tinka. As buvau ta - kuriai ji netiko unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 21 lapkričio 2013 - 10:01
Smagu girdet,kad viskas susitvarke smile.gif ,vat kas tinka kitiems,-tai dar nereiskia,kad tiks tau...,cia as ne tik apie spirale...SEKMES 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 21, 08:08-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 21, 08:08)
Sveikutes,

Buna ir man taip wink.gif Bet pas mane yra maza cistutė, va ji ir sureaguoja i mėnesio ciklą.
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 11 21, 08:08-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 11 21, 08:08)
Sveikutes,

butent ir man su krutimtas pats,bet visa kita gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bevardė @ 2013 11 21, 13:08)
Buna ir man taip wink.gif Bet pas mane yra maza cistutė, va ji ir sureaguoja i mėnesio ciklą.

pas mane irgi yra. Cia gali but su tuo susije? Net nepagalvojau g.gif
Atsakyti
Taip gali wink.gif Stebėkit cistutę, echoskopiją patartina kartoti kas metus ir stebėt ar nedidėja. Vis tik spiralė hormoninė wink.gif
Atsakyti