QUOTE(leopardas @ 2012 10 16, 21:27)
Norejau pasiteirauti ar nieko tokio, kad mirena des tik pasibaigus mm (kazkur praejus nuo ju pabaigos 4-5 d.). Kiek skaiciau, ja deda per mm, cia UK deda bile kaip.. (kas man nepatinka). Jau kelis men is eiles niekaip nepataikiau ant mm (neturejo vietu tom dienom), dbr liepe ateit kaip tik tada, kaip parasiau. Sako jokio skirtumo kada det tiesa, man atliktas cezaris, girdejau, kad kaip tik tokiu atveju per mm det rekomenduojama. Kaip jus sakot?
Man antra spirale dejo uk ir negaliu pasakyt, kad dejo belekaip. Tuo paciu iseme senaja ir idejo nauja. Padare pries tai tyrima, patikrino del nestumo testu (nes neturedavau mm del mirenos). Is anksto buvo ispeje del skausmo, kad isgerciau tablete ir pati po proceduros nevairuociau. Man dejo ne per mm, nes paprasciausia ju nebudavo. Aisku, galejo isimti ir pasakyti, kad ateiciau per mm , bet man patiko, kad viskas is karto.
QUOTE(laimucia @ 2013 10 27, 14:55)
Laba diena
Baigiasi 5-kti metai kaip nesioju Mirena. Jau ieskausi info apie idejima antra karta, nes vaiku neplanuoju dar kokius 3 metus.
Menesiniu neturejau per visa nesiojimo laikotarpi, ar yra sansu kad pasiseks ir vel?
Isimti ir vel ideti galima ta pacia diena? Tos pacios proceduros metu?
Aciu uz atsakymus
Baigiasi 5-kti metai kaip nesioju Mirena. Jau ieskausi info apie idejima antra karta, nes vaiku neplanuoju dar kokius 3 metus.
Menesiniu neturejau per visa nesiojimo laikotarpi, ar yra sansu kad pasiseks ir vel?
Isimti ir vel ideti galima ta pacia diena? Tos pacios proceduros metu?
Aciu uz atsakymus
Taip.
Pirma mirena man dejo lt ir niekas nesake, kad reikia tikrinti siulelius ar jie yra ar ne. Niekada pati ten nelindau ir kazkaip galvos neskaudejo. Dabar, kai idejo antra mirena (uk) pasake, kad reikia vis tikrintis paciai. Nu ir ka- nerandu as jokiu siulu. Gydytoja dar pries idedant ja man liepe savo pirstu paliesti galiukus, kad zinociau ka turiu ten pajust jos ieskant . Nu kaip besistengciau as jos nerandu . Vat dabar jau neramu, o gal ji iskrito, o gal... ir pagal mm negaliu spet, nes ju jau daugiau kaip 5 metai neturiu .