Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Man nekraujavo. O dėl ciklo pakomentuosiu vėliau. MM turėtų būt ant dienų.
Atsakyti
amano ciklas buvo ir isliko reguliarus, mirena man iseme paskutine menesiniu diena ir labai tvarkingai po 28 dienu atejo kitos mm...gal tiesiog nereiktu jos isimti bele kada ir bus viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 10 15, 13:48)
Aš irgi jau išsiėmiau - pati biggrin.gif daugiau jokių spiralių !

blink.gif blink.gif blink.gif pati????????????????????
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 10 15, 12:48)
Aš irgi jau išsiėmiau - pati biggrin.gif daugiau jokių spiralių !

As gal taip drasiai nesielgciau blush2.gif ax.gif

QUOTE(JOGA @ 2013 10 15, 13:57)
amano ciklas buvo ir isliko reguliarus, mirena man iseme paskutine menesiniu diena ir labai tvarkingai po 28 dienu atejo kitos mm...gal tiesiog nereiktu jos isimti bele kada ir bus viskas ok.

Man bus bele kada, nes pas mane mmm nera visus tuos penkis su virsum metu.

Beje, savaja as nesioju 5 menesiais ilgiau, nei priklauso. Gine tikrino ir leido dar palaikyti, nes turejau vykti i svarbia kelione. Beje, pries tuos penketa menesiu man pradejo zveriskai slinkti plaukai. Dalinai tai sutapo su dideliu stresu, bet emocine bukle greit pagerejo, gyvenau tyku ramu gyvenima su sampunais ir ampulem nuo slinkimo, bet nenustoja iki siol. Visada buna baisu atkimsti vonia po galvos plovimo, ilgainiui pasidare net baisu sukuotis sad.gif o svajoju apie ilgus veslius plaukus...

Svoris man nuo KT buvo padidejes labiau, nei nuo Mirenos. Nuo pastaros priaugau 7 kg. Kazkaip ir tas pilvas toks pasiputes kaip pirmais nestumo menesiais visada. Skaiciau, kazkas irgi rase apie toki salutini pozymi.

Objektyviai apie savijautos pokycius isemus galesiu parasyti po poros savaiciu. Kita pirmadieni einu pas gine ir ...su optimizmu lauksiu kas su mano kunu desis be sito "stebuklo".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sanraiz: 15 spalio 2013 - 17:48
QUOTE(M.K. @ 2013 10 15, 16:44)
blink.gif  blink.gif  blink.gif pati????????????????????

O kas čia drastiško? tempi už siūlo ir viskas. Jokio skausmo biggrin.gif
Atsakyti
Sanraiz- is draugiu patirties galiu pasakyti,kad po tokio STOP'o, kai jau ateis normalios menesines - tai plauksi, o paskui viskas stabilizuosis, arba ateis nelauktas neprasytas klimaksas smile.gif) ir be spirales menesiniu lauksi...lauksi...smile.gif Na, lauksim pasisakymu veliau, pasipasakok, kaip sekasi...
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 10 15, 21:37)
O kas čia drastiško? tempi už siūlo ir viskas. Jokio skausmo  biggrin.gif

kažkokia nesąmonė. schmoll.gif
Atsakyti
Samonė, tik labai jau drąsu .... doh.gif lotuliukas.gif daktarai juk padaro išimdami tą patį..tik kad spiralės siūlus suima spec. žirklėm ir ištraukia, o paskui paima pinigų... už tas 30 sekunčių darbo.... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOGA: 16 spalio 2013 - 07:56
QUOTE(JOGA @ 2013 10 16, 08:56)
Samonė, tik labai jau drąsu .... doh.gif  lotuliukas.gif daktarai juk padaro išimdami tą patį..tik kad spiralės siūlus suima spec. žirklėm ir ištraukia, o paskui paima pinigų... už tas 30 sekunčių darbo.... lotuliukas.gif

nežinau, man labai sunkiai išėmė, pati būčiau išdraskiusi sau kaklelį visą. nematau reikalo rizikuoti, juolab, kad poliklinikoje tai nemokama.
Atsakyti
pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 10 15, 21:20)
Sanraiz- is draugiu patirties galiu pasakyti,kad po tokio STOP'o, kai jau ateis normalios menesines - tai plauksi, o paskui viskas stabilizuosis, arba ateis nelauktas neprasytas klimaksas smile.gif) ir be spirales menesiniu lauksi...lauksi...smile.gif Na, lauksim pasisakymu veliau, pasipasakok, kaip sekasi...

Pradziuginai...Ypac del klimakso...Mes antra vaika planuojam Be to kaip ir ankstoka ax.gif Na, pasiruosiu blogiausiam, bet tikiuosi geriausio

QUOTE(JOGA @ 2013 10 16, 07:56)
Samonė, tik labai jau drąsu .... doh.gif  lotuliukas.gif daktarai juk padaro išimdami tą patį..tik kad spiralės siūlus suima spec. žirklėm ir ištraukia, o paskui paima pinigų... už tas 30 sekunčių darbo.... lotuliukas.gif

Tai jo. As privacioj isiminesiu, tai kainuos berods 180 Lt, bet busiu su echo apziureta ar viskas ok. Prisiskaiciau "bajeriu" kai iauga, tai geriau civilizuotai issiimsiu, nes tikrinausi rugpjuti, kas zino kas ten pas mane dabar...

Nors vakar prisiskaiciau atsiliepimu, tai paciai norejosi lupt lauk ta bruda. Aisku, as cia taip varau neigiamai, bet is tiesu atitampiau visa laika, nes buvo labai patogu be jokiu mmm, seksuoji ir nesuki sau galvos. Bet, kai pagalvoji, visur yra pusiausvyra-uz malonuma ir patoguma reikia kazka aukoti. Tik, gaila, kad ta auka-sveikatos saskaita. Svoris-dar dar, nukratysiu, bet plaukai doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Sanraiz @ 2013 10 16, 11:54)
Bet, kai pagalvoji, visur yra pusiausvyra-uz malonuma ir patoguma reikia kazka aukoti. Tik, gaila, kad ta auka-sveikatos saskaita. Svoris-dar dar, nukratysiu, bet plaukai  doh.gif  verysad.gif

va va drinks_cheers.gif tikrai taip
Atsakyti