Ka tik perziurejau sita video
Mirena ir plauku slinkimas
Tai ties 8 -taja ( tiksliau 7:30 ) minute mergina parodo kaip jai isretejo plaukai . Tai nera pilnas nuplikimas ,taciau plaukai stipriai isploneja ,ypac sonuose . Pas mane siek tiek blogesne situacija ,taciau tikiuosi atsigaus tie plaukai ir man

NakedA, 20 Rug 2012 - 16:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
NakedA, 20 Rug 2012 - 16:07, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: Youtube pilna video apie si salutini mirenos poveiki .
Tai ties 8 -taja ( tiksliau 7:30 ) minute mergina parodo kaip jai isretejo plaukai . Tai nera pilnas nuplikimas ,taciau plaukai stipriai isploneja ,ypac sonuose . Pas mane siek tiek blogesne situacija ,taciau tikiuosi atsigaus tie plaukai ir man

oiii čia pas ją labai daug plaukų dar yra. pas mane kur kas daugiau išslinko ir naujų net nesimato dygstant. man jau visai baisu darosi...bet išsiėmus Mireną tikiuosi ši bėda dings. Aplamai nebuvau prieš Mireną, bet ją išėmus pajaučiau kažkokį palengvėjimą.

kristinala, 23 Rug 2012 - 20:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
kristinala, 23 Rug 2012 - 20:55, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
oiii čia pas ją labai daug plaukų dar yra. pas mane kur kas daugiau išslinko ir naujų net nesimato dygstant. man jau visai baisu darosi...bet išsiėmus Mireną tikiuosi ši bėda dings. Aplamai nebuvau prieš Mireną, bet ją išėmus pajaučiau kažkokį palengvėjimą.
AStrodo, kad kažkokio brudo atsikračiau

Tai jo ,pas ja dar normaliai

Kaip jautiesi po istraukimo

-luka-, 11 Rgs 2012 - 15:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
-luka-, 11 Rgs 2012 - 15:27, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos
uzsisakiau vakar Mirena ir planuoju detis penktadieni, mano ginekologe uz Mirena. Tikiuosi isvengti dideliu salutiniu poveikiu , paskaiciau tema tai nedrasu pasidare
. Nu bet jai jau bus kaskas labai blogai issiimsiu . Labiausiai domintis dabar klausimas kol kas ar skauda kai ja deda
Nepatogu butu pries ginekologe pasirodyti nekantria ir kiloti uzpakali nuo kedes
Labai lauksiu jusu komentaru, tikiuosi geru

Bent jau mano ginė, pasakojo ką daro ir kada ten suskaudės. Tai gal porą lb trumpų tų suskaudėjimų buvo. Įdėjo per 2 min gal.
nei plaukai slinko nei svoris augo... Kita savaite keisiu jau 3 Mirena...
Bet gal kas patars kur pigiau ja dabar nusipirkti?
akai, 14 Rgs 2012 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”:
akai, 14 Rgs 2012 - 12:17, paraĆ…ļæ½Ć„ā€”: ![]()
Sveikos,
as pirkau norfos vaistinej praktiskom valandom, tai kainavo 501 Lt+27 lt ikrito i norfos kortele

Idejo man siandien, skauda tik gerai kad trumpai. Sesute sako kokia kantri mergaite