Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Siulyciau pasirasyti peticijas pries gamintoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 19 rugpjūčio 2012 - 18:56
Šiuo metu plaukai slenka ir man, bet man visada taip būna vasarą ir tikrai mano spiralė čia nieko dėta, nes ir prieš ją taip pat plaukai kartkartėm slinko. Plaukia auga ir slenka tam tikrai laikotarpiai, kai jie graziai sutampa mes labai ir nepastebime, vieni išslenka kiti auga, o va kai tie laikotarpiai nebesutampa tada ir pasijaučia kad kasos žaibiškai plonėja. Kitas dalykas-Mirena ne vitaminas, natūralu, kad gali turėti šalutinį poveikį, bet jį turi ir visos kitos kontraceptinės priemonės priemonės apart natūralaus planavimo, korio šalutinis poveikis gali būti tik vienas- neplanuotas nėštumas.
Atsakyti
Youtube pilna video apie si salutini mirenos poveiki .

Ka tik perziurejau sita video

Mirena ir plauku slinkimas

Tai ties 8 -taja ( tiksliau 7:30 ) minute mergina parodo kaip jai isretejo plaukai . Tai nera pilnas nuplikimas ,taciau plaukai stipriai isploneja ,ypac sonuose . Pas mane siek tiek blogesne situacija ,taciau tikiuosi atsigaus tie plaukai ir man 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 20 rugpjūčio 2012 - 15:09
Man Mirena idejo Suomijoje, kur ji israsta ir kur ja visi labai didziuojasi biggrin.gif Pries tai klausiau Lietuvoje dvieju ginekologu, kuriais pasitikiniu, nuomones - abu buvo labai "uz". Na, idejo pries penkis menesius. Taip, pradejo ziauriai slinkti plaukai. Kita vertus, slinko ir nuo pries tai buvusiu policistiniu kiausidziu, tai sunku pasakyti... Kraujavimas ivairus, ovuliacija gana skausminga. Plius penki kilogramai tiesiog akyse (tiesa, jau praejus trims menesiams po spirales idejimo ir kaip tik sutapo su zindymo nutraukimu). Siandien su visu tuo pluostu skundu nuejau pas dar viena ginekologe, kuri, zinau, visalaik buvo labai nusistaciusi pries kontraceptines tabletes (taigi, maniau, kad ir pries kontracepcija apskritai). Na ir ka - ji man patare dar nepykti ant Mirenos ir pabandyti susidraugauti su ja, nes tai "labai geras dalykas", o penki menesiai dar labai mazai ir gali buti, kad organizmas geriau prisitaikys. Tai dabar visai pasimeciau. Nes realiai ne vienam is klaustu ginekologu nebuvo JOKIO akstino man Mirena girti - jie puikiai zinojo, kad desiuos ja ne pas juos, o ir apskritai nemokamai, taigi negaleciau kaltinti saliskumu ar noru pasipelnyti.
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 20, 16:07)
Youtube pilna video apie si salutini mirenos poveiki .

Ka tik perziurejau sita video
Mirena ir plauku slinkimas
Tai ties 8 -taja ( tiksliau 7:30 ) minute mergina parodo kaip jai isretejo plaukai . Tai nera pilnas nuplikimas ,taciau plaukai stipriai isploneja ,ypac sonuose . Pas mane siek tiek blogesne situacija ,taciau tikiuosi atsigaus tie plaukai ir man  4u.gif

oiii čia pas ją labai daug plaukų dar yra. pas mane kur kas daugiau išslinko ir naujų net nesimato dygstant. man jau visai baisu darosi...bet išsiėmus Mireną tikiuosi ši bėda dings. Aplamai nebuvau prieš Mireną, bet ją išėmus pajaučiau kažkokį palengvėjimą. smile.gif AStrodo, kad kažkokio brudo atsikračiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinala @ 2012 08 23, 20:55)
oiii čia pas ją labai daug plaukų dar yra. pas mane kur kas daugiau išslinko ir naujų net nesimato dygstant. man jau visai baisu darosi...bet išsiėmus Mireną tikiuosi ši bėda dings. Aplamai nebuvau prieš Mireną, bet ją išėmus pajaučiau kažkokį palengvėjimą. smile.gif  AStrodo, kad kažkokio brudo atsikračiau g.gif

Tai jo ,pas ja dar normaliai smile.gif ,apie save patylesiu (skaudi tema)

Kaip jautiesi po istraukimo 4u.gif ? Savijauta ,plaukai ... ?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif uzsisakiau vakar Mirena ir planuoju detis penktadieni, mano ginekologe uz Mirena. Tikiuosi isvengti dideliu salutiniu poveikiu , paskaiciau tema tai nedrasu pasidare unsure.gif . Nu bet jai jau bus kaskas labai blogai issiimsiu . Labiausiai domintis dabar klausimas kol kas ar skauda kai ja deda blush2.gif Nepatogu butu pries ginekologe pasirodyti nekantria ir kiloti uzpakali nuo kedes doh.gif Labai lauksiu jusu komentaru, tikiuosi geru biggrin.gif
Atsakyti
Skauda . Bet labai trumpai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2012 09 11, 15:27)
Sveikos  4u.gif  uzsisakiau vakar Mirena ir planuoju detis penktadieni, mano ginekologe uz Mirena. Tikiuosi isvengti dideliu salutiniu poveikiu , paskaiciau tema tai nedrasu pasidare  unsure.gif . Nu bet jai jau bus kaskas labai blogai issiimsiu . Labiausiai domintis dabar klausimas kol kas ar skauda kai ja deda  blush2.gif Nepatogu butu pries ginekologe pasirodyti nekantria ir kiloti uzpakali  nuo kedes   doh.gif  Labai lauksiu jusu komentaru, tikiuosi geru  biggrin.gif

Bent jau mano ginė, pasakojo ką daro ir kada ten suskaudės. Tai gal porą lb trumpų tų suskaudėjimų buvo. Įdėjo per 2 min gal.
Atsakyti
Sveikos,

nei plaukai slinko nei svoris augo... Kita savaite keisiu jau 3 Mirena...
Bet gal kas patars kur pigiau ja dabar nusipirkti?
Atsakyti
QUOTE(akai @ 2012 09 14, 12:17)
Sveikos,

nei plaukai slinko nei svoris augo... Kita savaite keisiu jau 3 Mirena...
Bet gal kas patars kur pigiau ja dabar nusipirkti?

as pirkau norfos vaistinej praktiskom valandom, tai kainavo 501 Lt+27 lt ikrito i norfos kortele mirksiukas.gif

Idejo man siandien, skauda tik gerai kad trumpai. Sesute sako kokia kantri mergaite lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš pirkau Camelijos el.vaistinėj kai prieš kelias savaites buvo nuolaida visom lyt. sveikatai skirtom prekėm. Tai 367Lt kainavo bigsmile.gif . Ir šiaip ten pigiausia sakyčiau.
Tai daba belieka "pasinaudot" blush2.gif
Atsakyti