As taip pat bijojau kai ejau jos issiimt...bet nustebau kai taip greit ir neskausmingai man ja istrauke
Buvau siendien pas gine,esu apsisprendus deti spirale,bet....2 kartus turejau nova T,antra karta su spirale pastojau,pagimdziau,jau praejo 2 metai,kadangi KT man netinka, nusprendziau vel rizikuoti,galvojau vel apie nova T,bet gydytoja atkalbejo,nes pas mane gausios menesines ir HMG zemas,tai siule mirena,bet kiek cia prisiskaiciau-kad baisu pasidare dabar dar sunkiau apsispresti
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 26, 10:28)
Buvau siendien pas gine,esu apsisprendus deti spirale,bet....2 kartus turejau nova T,antra karta su spirale pastojau,pagimdziau,jau praejo 2 metai,kadangi KT man netinka, nusprendziau vel rizikuoti,galvojau vel apie nova T,bet gydytoja atkalbejo,nes pas mane gausios menesines ir HMG zemas,tai siule mirena,bet kiek cia prisiskaiciau-kad baisu pasidare dabar dar sunkiau apsispresti
Vadovaukites savo intuicija, jei apsiprendet ir dekites. Kiekviena mes esam skirtingos vienoms tinka, kitoms ne, kol nepameginsit ir nezinosit.
As labai norejau, zinojau kad viskas bus gerai ir yra Nors skaitant atsiliepimus, tai ka zinau, sunku net patiket kartais...
QUOTE(Krištolinė ledi @ 2013 09 26, 10:28)
O kodėl KT netiko ?
Mirenoje irgi hormonai, jei KT netinka, galimas dalykas ir Mirena netiks.
QUOTE(NakedA @ 2013 09 26, 12:36)
O kodėl KT netiko ?
labai galva skaudejo,potraukis visai dingo,nuotaiku kaita
bet kiek skaiciau,kad mirenoj yra daug maziau hormonu nei KT,tai vat nezinau ka daryti
pamastykit logiskai, kaip gali buti mazai hormonu, jeigu net menesines sustabdo.... issaukia didelisu hormonu pakitimus.....
farmacija ir reklama kartu su daktarais daro savo....
o as vo po 2 menesiniu nuo mirenos - mano CISTOS - NEBERA )))
si menesi zenkliai maziau ir beveik nebeskauda galvos. Taip tikiuosi, kad kita menesi nebeuzeis visai....
Rinktis - kiekveinso reikalas - pvz. i mane tokio brudo -surises neikistum, nors kovojau su mazakraujyste. Jau geriau imsiu gimda lauk, bet MIrenos - niekada nebesidesiu.
farmacija ir reklama kartu su daktarais daro savo....
o as vo po 2 menesiniu nuo mirenos - mano CISTOS - NEBERA )))
si menesi zenkliai maziau ir beveik nebeskauda galvos. Taip tikiuosi, kad kita menesi nebeuzeis visai....
Rinktis - kiekveinso reikalas - pvz. i mane tokio brudo -surises neikistum, nors kovojau su mazakraujyste. Jau geriau imsiu gimda lauk, bet MIrenos - niekada nebesidesiu.
Ir as vis dar galvoju apie mirena, nes KT nesinori vartoti, kadieninis ju vartojimas, o ir skrandis silpnokas, vengiu tableciu visai. Bet cia tiek negeroviu prisiskaiciau apie Mirena, kad visai suabejojau kokia apsaugos priemone benaudoti.
QUOTE(mažulė @ 2013 09 27, 15:33)
Ir as vis dar galvoju apie mirena, nes KT nesinori vartoti, kadieninis ju vartojimas, o ir skrandis silpnokas, vengiu tableciu visai. Bet cia tiek negeroviu prisiskaiciau apie Mirena, kad visai suabejojau kokia apsaugos priemone benaudoti.
Vaisingom dienom susilaikyti
QUOTE(Emoli @ 2013 09 27, 15:35)
t.y.apie 2sav,nes po mmm jau prasideda sąlyginai pavojingos dienos
QUOTE(žydrynė @ 2013 09 27, 21:12)
t.y.apie 2sav,nes po mmm jau prasideda sąlyginai pavojingos dienos
po mmm 5 dienos paskui vaisingos o ką per ilgas tarpas? neišlaikysit
QUOTE(Emoli @ 2013 09 27, 16:35)
tokie ale susilaikymai daug netyčiukų užderėt gali turi cikls būti reguliarus, ir šiaip mokėti save stebėti.