O aš nepatenkinta. Mireną įsidėjau prieš pusmetį. Priaugau beveik 10 kg pastovus tepliojimas, dingo lytinis potraukis Išiimsiu
Man tas pastovus tepliojimas nepraejo 2.5 metu ir pms budavo labai stiprus.
Labai dziaugiuosi, kad pries 1.5 men issiemiau Pirmos mmm pasirode po menesio ir laaabai gausios..net issigandus biski buvau bet nieko....baiges. Dabar viskas labai gerai...jauciuos sveikiau nei buvau su mirena
Dabar, kai atsimenu tai ir plaukai labai slinko ja isidejus..tik tada neupratau kodel ir nuotaiku kaita ir keisti galvos skausmai, oda pradejo spuoguotis ..nu zodziu tikrai visokiu nesamoniu buvo...visada jauciau, kad ja turiu...
Labai dziaugiuosi, kad pries 1.5 men issiemiau Pirmos mmm pasirode po menesio ir laaabai gausios..net issigandus biski buvau bet nieko....baiges. Dabar viskas labai gerai...jauciuos sveikiau nei buvau su mirena
Dabar, kai atsimenu tai ir plaukai labai slinko ja isidejus..tik tada neupratau kodel ir nuotaiku kaita ir keisti galvos skausmai, oda pradejo spuoguotis ..nu zodziu tikrai visokiu nesamoniu buvo...visada jauciau, kad ja turiu...
tai čia aš irgi prie tų senbuvių, kurioms tinka ir patogu
va visi keturi metai suėjo, jau pagalvoju vis, ką reiks paskui daryti, nes dabar nei pms, nei skausmų, o vasarą iš vis - rojus, maudausi kiek tik noriu ir svarbiausia kada noriu. Apie antrą "kadenciją" dar negalvoju, reiks pirmiau su gydytojais apsitarti.
va visi keturi metai suėjo, jau pagalvoju vis, ką reiks paskui daryti, nes dabar nei pms, nei skausmų, o vasarą iš vis - rojus, maudausi kiek tik noriu ir svarbiausia kada noriu. Apie antrą "kadenciją" dar negalvoju, reiks pirmiau su gydytojais apsitarti.
Palieku trumpą postą: po beveik 3 mėnesi ir 2 mėnesių, išėmus Mireną - 6,2 cm, cista išnyko migrena taip pat ženkliai sumažėjo...
as lygiai metai su ja, keli kg prisidejo, bet dietos pagalba greit as juos isprasysiu Labiausiai kas nepatinka tai spuogai ant veido, paauglysteje ju neturejau, o dabar turiu Siaip viskas ciki, nei teplioja, nei potraukis nedingo ,mm beveik nebuna
Mirena įdėta iš kart po naujų metų...skaitant atsiliepimus šalutinių požymių, gal kažką ir galiu sau pritaikyti (priaugti kg, pastovus pilvo pūtimas , mėnesinių išnykimas , didžiulė nuotaikų kaita ), bet kol kas nesiruošiu su ja atsisveikinti, nes neplanuotas nėštumas man daug baisiau nei Mirena ( tik nesakykit, kad netyčiukų nebūna, tos kurios rėkė (žinau tokių ), kad nepripažįsta tokių netyčiukų, jau pasigimdžiusios ), kaip mano vyras sako: juk santuokoj visi vaikai planuoti
sVEIKOS MERGINOS! Noriu ir as pasisakyti ,apie mirena ,ja turiu 5 metai ,kita menesi eisiu ja isijimti . sutinku visu 100 proc. su panelem ,kurios snekejo apie nuotaiku kaitas,apie svori!!! As visad budavau linksma zvali moteris. priaugau 15kg . Visad buvau kuda panele,ir medziagu apykaitai ,man tikrai ne laikas keistis man tik 25 metai. negulineju ant sofutes. Nu bet su mirena A s dziaugiuosi ,kad manes vyras per tuos 5 metus nemete. Jis patc pastebejo ,kaD as nebetokia. Mano nuotaika per 1valanda sugeba pasikeisti 5 kartus. Musu daug mes visos skirtingos, bet tie patis simptomai- tai drasiai galiu kaltinti tik mirena!
Merginos pasakykit man ar skauda ,kai ja lauk ima?
Kai ima lauk neskauda visai
Blizgute, nieko nuostabaus kad jautėte stiprius šalutinius poveikius. Juk spiralę įsidėjot kaip supratau vos 20 metų, negimdžiusi. Va to nesuprantu, kaip tokią kontr. priemonę renkasi negimdžiusios moterys. Visi atsakingi ginekologai Mireną rekomenduoja tik gimdžiusioms ir jau ne vieną kartą. Jų ir hormoniniai svyravimai būna kitokie, ir organizmas kitaip į viską reaguoja. O apie neatsakingus ginekologus, kurie Mirena kiša kiekvienai į kabinetą užeinančiai merginai nekalbu.
Blizgute, nieko nuostabaus kad jautėte stiprius šalutinius poveikius. Juk spiralę įsidėjot kaip supratau vos 20 metų, negimdžiusi. Va to nesuprantu, kaip tokią kontr. priemonę renkasi negimdžiusios moterys. Visi atsakingi ginekologai Mireną rekomenduoja tik gimdžiusioms ir jau ne vieną kartą. Jų ir hormoniniai svyravimai būna kitokie, ir organizmas kitaip į viską reaguoja. O apie neatsakingus ginekologus, kurie Mirena kiša kiekvienai į kabinetą užeinančiai merginai nekalbu.
tikrai visai neskauda
tai nepalyginamai trumpesne, kokiu 10 sekundziu procedura
tai nepalyginamai trumpesne, kokiu 10 sekundziu procedura
QUOTE(JOGA @ 2013 09 18, 11:30)
QUOTE(Blizgute899 @ 2013 09 17, 18:51)
Merginos pasakykit man ar skauda ,kai ja lauk ima?
Visiškai
Net nepajaučiau,tik parodė istrauktą.