Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Iden @ 2013 07 22, 11:49)
Net ir menesiniu neturiu ir ka suvalgau iskarto ispucia pilva kaip baliona

Tas pūtimas tai ir mane nervina unsure.gif Ypatingai per PMS. Tada dar ir šiaip skysčiai pradeda kauptis, tai kokie +4kg prisideda prie normalaus svorio tuo metu.
Be to pas mane prasiskyrę pilvo raumenys, tai kartais visai atrodau kaip nėščia doh.gif
Atsakyti
Iden pas mane labai panasiai, visad buvau anoreksinio sudejimo, net po 4 vaiku,o isidejus mirena pradejo kapset kg...ir vis dar kapsi...
Atsakyti
Aš su Mirena jau daugiau negu metai. Dėl svorio, galiu pasakyti, kad tikrai auga nuo jos. Aš valgau tiek pat, gal net mažiau. Sportuoju. O svoris vis tiek po šiek tiek auga. Per metus 2kg. Ir tai sportuojant ir žiūrint ką valgai. O kas būtų jeigu aš neprisižiūrėčiau.... jaučiu jau būtų virš 10kg.
Ir nereikia sakyti čia, kad mažiau ėskite...
Atsakyti
Pas mane mirena jau antrą k.Pirmą turėjau 5m,dabar įsidėjau vėl.Svoris tikrai didėjo,atrodė kad nieko nevalgau,o jis auga,bet kai per tą laikotarpį turėjau didelių išgyvenimų ir tikrai nieko negalėjau valgyti tai per sav.nukrito 10 kg.Ir po to jau penkti metai svoris pastovus.Tik poto įvykio supratau,ką reiškia organizmui nieko nevalgyti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2013 07 22, 16:26)

Gali, ir ėdrumas čia nei prie ko. Turiu mireną pusmetį, o jau priaugau 2 kg. Valgau kaip visada, ant sofkutės negulinėju, o svoris padidėjo. Ir manau, čia daugumai šitaip, tiesiog toks vienas iš šalutinių mirenos poveikių.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2013 07 16, 09:57)
Jei tiko paprasta, jei tiko KT greičiausiai tiks ir Mirena, dėl diabeto reikia tartis su endokrinologais, bet jei gerei KT tai Mirena mažiau įtakoja bendrą organizmą.

Ačiū dėl nuolaidos informacijos. Kažin kiek ši šiaip vaistinėje kainuoja su nuolaidų kortele? Ir ar tikrai reikia jai recepto?

Recepto nereikia, perkant internetu šiuo metu nuolaida gavosi maždaug 75 lt. Nors kai atsiiminėjau vaistinėje tai iš pradžių kainą rodė 560 lt. Bet aš buvau užsisakiusi internetu per Camelia, tai mokėjau 401 lt.
Atsakyti
Sveiki merginos
Norejau paklausti ar nuo Mirenos gali pūsti pilvą, ir taip svoris paaugo o čia net nieko nevalgydama atrodau kaip 7 mėnesį nėščia. Pilvas atrodo kaip balionas sunkumai nieko mdaryti nesinori. O jei Mirena isimus ar svoris griz koks buvo?
Atsakyti
QUOTE(silvijara @ 2013 07 29, 14:42)
Recepto nereikia, perkant internetu šiuo metu nuolaida gavosi maždaug 75 lt. Nors kai atsiiminėjau vaistinėje tai iš pradžių kainą rodė 560 lt. Bet aš buvau užsisakiusi internetu per Camelia, tai mokėjau 401 lt.

aš irgi užsisakiau internetu, bet kai ėjau į vaistinę atsiimti, tai paprašė parodyti receptą, be recepto nebūtų pardavę 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti kas ilgesni laika su Mirena...ir pas ka jau nera mm..Pas jus buna pms pozymiai,pilvukas,krutine ir t.t.?ar taip ir praeina, net nepastebejus? Pas mane pirmas menuo kai nera,nu labai jau keista g.gif ,pms yra,o mm nera blink.gif
Atsakyti
PMS būna, būna net mmm skausmai (kartais po jų vos vos pateplioja), būna ovuliacijos skausmai. Tiesiog Mirenoje esantis hormonas veikia vietiškai, ir poveikis bendram organizmui mažesnis.

Po poros savaičių planuoju keist į naują.
Atsakyti
Šiandien išsiėmiau mireną, kurią turėjau 1m 4mėn. Buvau tokia laiminga, kai pamačiau jau ištrauktą. thumbup.gif Nepatiko, nes be galo pradėjo slinkti plaukai (prasidėjo vos praėjus mėnesiui po įdėjimo, tęsėsi iki šiol). Iš mano vešlių plaukų liko tik plona kasytė. Teks kirpti ir auginti naujai.... doh.gif Visiškai nebuvo mėnesinių, nei karto kai įdėjo mireną. Iš pradžių dar tepliodavo, o pastaruosius kelis mėnesius ir to nebuvo. Svorio priaugimas: +10kg. Nesakau, kad vien hormonai dėl to kalti, bet gal kažkiek prisidėjo. Buvo daugiau minusų nei pliusų. g.gif Dabar labai gerai jaučiuosi žinodama, jog daugiau hormonai vienaip ar kitaip nebeįtakos manęs. clap.gif
Atsakyti
Na pas mane Mirena jau beveik trys metai ir tikrai negaliu skustis del jos.Svoris liko kaip buves,nes man ir be spirales jis augdavo greit daugiau pavalgius ar maziau pajudejus,tai blogiau man nebuvo isisdejus ta spirale.O va tie pms pozymiai tikrai ir man buna,iki siol maniau kad man kas negerai,bet paskaitinejus cia forume ziuriu kad ne tik man taip buna.Tik man visada islieka toks neramumas,o jei pastosiu ir nezinosiu kad laukiuosi,pajusiu tik kai jau spardosi doh.gif
Kaip pasibaigs sios galiojimas ir jei viskas tebebus gerai tikrai desiuos is karto antra.Man zymiai geriau nei gerti KT
Atsakyti