Merginos, pries dedanat Mirena yra kokie tyrimai atliekami, ar tik apziura?
Tiesa, ji su receptu parduodama?
QUOTE(Asveja @ 2013 05 22, 12:51)
Merginos, pries dedanat Mirena yra kokie tyrimai atliekami, ar tik apziura?
Prieš dedant spiralę rekomenduojama pasidaryt ankocitologinį tepinėlį
QUOTE(Emoli @ 2013 05 22, 13:53)
Prieš dedant spiralę rekomenduojama pasidaryt ankocitologinį tepinėlį
Aciu, o gal kas Vilniuje dejosi spirale poliklinikoj, ne privaciai. As lankausi privaciai siaip, bet brangokai gausis tada, nes jie ima uz idejima, uz apziura ir konsultacija
Tyrimus daro: onkocitoliginį, paprastą tepinėlį, bei nėštumo testą reikia pasidaryti
Vat ir man įdomu ar reikia dabar recepto, ar ne.
QUOTE(bevardė @ 2013 05 22, 14:32)
Tyrimus daro: onkocitoliginį, paprastą tepinėlį, bei nėštumo testą reikia pasidaryti
Reikia recepto. Man prieš du mėnesius išrašė. Sakė turėk kol rasi gerą nuolaidą, tada iš karto galėsi pirkti, nereiks dėl recepto bėgioti. O aš jį pamečiau
As pirkau, nereikejo recepto, nors raso, kad receptinis, gydytojos paprasiau recepto, sako nereikalauja, bet israse man prasant, o kai nuejau pirkti i camelia, tiesiog ismeciau recepta i siuksliadeze
Trys savaites jau su Mirena, jokiu neigiamu pozymiu, jauciuosi puikiai. Paisiskaicius komentarus buvau pradejus abejot, negalima visu pasisakymu pritaikyti sau, taip blogai tikrai nera Aisku kaip ir visur yra isimciu...
Sekmes
Trys savaites jau su Mirena, jokiu neigiamu pozymiu, jauciuosi puikiai. Paisiskaicius komentarus buvau pradejus abejot, negalima visu pasisakymu pritaikyti sau, taip blogai tikrai nera Aisku kaip ir visur yra isimciu...
Sekmes
kur šiuo metu ji pigiausia?
QUOTE(bevardė @ 2013 05 24, 10:40)
kur šiuo metu ji pigiausia?
Geguzes pradzioj pirkau Eurovaistinej, mokejau 448lt. Nezinau cia pigu ar ne?
As vasario men pirkau Camelios internetinej vaistinej 378LT
Kiek zinau cia buna pigiausia ir karts nuo karto sumazina kaina.
Kiek zinau cia buna pigiausia ir karts nuo karto sumazina kaina.
Kiek ziurejau del kainos, tai tik CAmelija taip pigiai daro. Vis laukiu nuolaidos jau su antru receptu...nes pakol 472lt kainuoja, tai jei neprigys, bent 100lt sutaupysiu:)
Asveja as dejausi seskines poliklinikoj ( as gyd Kobelis),viskas buvo puiku,jokiu problemu,nepamoniu pojuciu ir tt.
QUOTE(Ilgakoja @ 2013 05 21, 10:16)
Sveikutes,
Norejau pasiteirauti, gal yra klaipedieciu kurios gali rekomenduoti daktara dedanti Mirena? Geriau privatu.
Norejau pasiteirauti, gal yra klaipedieciu kurios gali rekomenduoti daktara dedanti Mirena? Geriau privatu.
Gyd. Bondarenko Vaisingumo klinikoje Šermukšnių gatvėje.