Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Sakau ,kad slenka kitom nuo spirales doh.gif ,tik ne visos susigaudo ,kad slenka butent nuo jos doh.gif

Vat jeigu galetu palyginti kaip yra be spirales ... bet tai to nesuzinosi niekaip ,kol neissiimsi . Vienu zodziu ...
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 22:00)
Sakau ,kad slenka kitom nuo spirales  doh.gif  ,tik ne visos susigaudo ,kad slenka butent nuo jos  doh.gif
Vat jeigu galetu palyginti kaip yra be spirales ... bet tai to nesuzinosi niekaip ,kol neissiimsi . Vienu zodziu ...

nu jai sako labai slinko po pirmo nestumo.... tada jauna buvo... paskui po antro irgi slinko (skirtumas tarp vaiku 13 metu)... ir dar tebeslenkat mirena isdejo...
tai galima sakyt kad jin dasidejo prie plauku slinkimo...

o man jie niekada neslinko.... biski biski po nestumo prnai rudeni...
na ziuresim...

dabar galvoju plius 2 kg cia nuo mirenos ar nuo sedejimo VPA ir istisinio uzkandziavimo g.gif (bet kokiu atveju kalta mirena:D negi as:)
Atsakyti
Neironizuok ,Ozkele , pati supranti ,kad yra dalyku ,kurie negali buti tiesiog sutapimas smile.gif

Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 08 14, 22:27)
Neironizuok ,Ozkele , pati supranti ,kad yra dalyku ,kurie negali buti tiesiog sutapimas  smile.gif

nu jei bus du sitie dalykai (svoris ir plaukai) tai tikrai uzskaitysiu kaip nesutapima:D isimsiu ta spirale von...

kaskada turejau dvi varines... viena 3 metus kita 5... didziausia problema buvo ilgos ir gausios mm, daugiau jokiu problemu....
Atsakyti
Varinese nera hormonu ... gal jos ir maziau salutiniu turi g.gif

Na ,bet kokiu atveju ,geriau kuo maziau visokiu blogybiu 4u.gif To visoms ir linkiu 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau informacijos iš tų, kurios turi jau antrą Mireną. Ar dėjotės iš karto ar po pertraukos. Ar skyrėsi savijauta įsidėjus antrą?
Atsakyti
Labas dienas moteros - klausykit, davai neasmeninkit tokios temos, jei norit papliurpt, galima kitoj temoj ta padaryt, kurios tam ir yra skirtos. Kaip suprantu cia rasom ka jauciam, kam blogai, kam gerai, kur dejot ir t.t...ilindau pasiziuret info,nes ieskau geriausio apsaugos budo - kad butu patogu, ir neturetu tokio nefaino poveikio kaip kt (jos man nepatiko), o neradau nieko padoraus kaip keliu moteriskiu bla bla bla - jei pasidalino nuomone kad slenka plaukai, tai valio, minusas mirenai, bet nereik cia dabar draskytis kad "ne, tau ne mirenos, ne tau gal isvis neslenka.." ir t.t..

Mane domina plius minus kokiom kainom? ar tos kurios geret kt ir dabar turit mirena jauciat koki skirtuma (lytinis potraukio mazejimas, pojucio silnpnejimas, svoris ir t.t.)..man patarimu nereikia, man reikia info is patirties smile.gif dekui smile.gif
Atsakyti
Su Mirena visi šalutiniai pojūčiai gerokai silpnesni nei gėrus KT. Tiesa, ovuliaciją jaučiu stipriai, dėl skaumų šone, geriant KT dėl ovuliacijos slopinimo to nebuvo. Bet kartą i mėnesį galima pakentėt smile.gif Skausminga ovuliacija man buvo nuo pat brandos pradžios, Mirena to tikrai neįtakojo.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Matau pykstates, as to nenoriu biggrin.gif

Jau rasiau, kas man dares isidejus mirena, nors tikejau, kad busiu viena laiminguju, kuriai ji tiks 100proc.
Taigi turiu ja lygiai 4men...
1. Po isidejimo praejo gal menuo, kai pajauciau svorio padidejima apie +6kg doh.gif
2. Taip pat ir baisus pilvo putimas, tenka net espumizana pavartot, nes atrodau kaip nescia.
3. Po triju menesiu uzaugo 6cm cista. Gydytoja aiskina, kad mirena ne kalta, bet nenoriu tuo tiket. Geriau 10d. duphastona, bet nemanau, kad ji sumazejo, nes strenas po mmm vel klaikiai skauda, ryt einu vel pas gydytoja.
4. Ir jau menuo kaip kuokstais slenka plaukai. Net po dvieju gimdymu ir didziausiu isgyvenimu jie neslinko.
5. Stipriai jauciu ovuliacija, nes pilva spazmuoja stipriai sad.gif
Vat ir nezinau ka daryt, issiimt man ja ar ne, bet jauciu ryt jai pasakysiu ate, nes sveikata ir gera savijauta svarbiausia...

Nepykit, parasiau tik savo nuomone ir patyrimus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vivir: 16 rugpjūčio 2012 - 16:43
Turiu Mirena 3 metus. Plaukai neslenka, svoriui itakos panasu kad neturi. Kilogramai man labiausiai auga nuo suvartojamos maisto ir alkoholio (net ir nedidelio) kiekio. Skirtumas palyginus su KT - nera galvos skausmu, kokie budavo tableciu vartojimo pertraukos metu, man tai didelis privalumas. Su KT kraujavimas budavo labai tikslus ir trukdavo kokias 5-6 dienas, o su Mirena menesines nereguliarios, tiksliau ju beveik nebuna - kokias 2 dienas per menesi pateplioja. Beje, po Mirenos idejimo tu tepliojimu pasitaikydavo koki pusmeti, bet veliau baigesi. Panasu, kad ovuliacija buna, kartais paberia veido oda, kaip budavo ir nevartojant jokiu hormoniniu kontraceptiku (mano oda riebi). Mirena man zymiai labiau patinka nei tabletes - savijauta gera, isvis nesusimastau, kokia priemone turiu, kol kas nors nepasidomi. Vartojant tabletes jas turi prisiminti kiekviena diena ir tai man uzuomarsai nebuvo patogu. Po poros metu planuoju keisti Mirena i nauja, nes organizmas toleruoja sia priemone tikrai gerai.
Atsakyti
QUOTE(bevardė @ 2012 08 16, 10:09)
Norėčiau informacijos iš tų, kurios turi jau antrą Mireną. Ar dėjotės iš karto ar po pertraukos. Ar skyrėsi savijauta įsidėjus antrą?

esu isidejus 2 kart mirena ,pirma buvo apie 3,5 metu - issiemiau ,nes pradejome planuoti leliuka smile.gif ir pagimdzius isidejau po 1,5 men antra karta smile.gif
jau 5 metai ir tuoj teks su ja atsisveikinti ....desiuos vel ,o ar darysiu pertrauka nuspresime su ginekologe

pojuciiai tokie pat abu kartus thumbup.gif ...jokiu plauku slinkimu ,svorio augimo ,skausmingu krutu ir tttt.Dziaugiuos kad kazkada pasiule ja isideti thumbup.gif

varines nesidesiu ,nes nenoriu mmm po 10 dienu ,nes ipratau kad dabar tik pateplioja pora dienu thumbup.gif
Atsakyti
O mano plauku slinkimas iaguna pagreiti unsure.gif
Atsakyti