Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(žydrynė @ 2013 04 26, 10:47)
reikia dėt per mmm,tada nereikės plėsti kaklelio ir neskaudės mirksiukas.gif

Man dėjo dukartus, iškart po mėnesinių ir per pačias. Abu kartai vienodai skausmingi smile.gif
Atsakyti
na tai čia turbūt kaip kam smile.gif bet tikrai ne visoms skauda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emoli @ 2013 04 25, 23:48)
Tik jau pasakų nesek. Dedant bet kokią spiralę įdėjimas yra skausimgas, nes reikia įeiti į pačią gimdą.

Papildyta:

Aišku lengviausia kažkam kaltę suverst  biggrin.gif

nu kad nepasakos.pati kova dejau. nieko neskaudejo 4u.gif taip kad neuzsipulkite 4u.gif
aiku nuskausminamus naudojo ir kai jau nebeveike vaistukai,maude ir skaudeno pilva tikrai nemaloniai. bet idejimas skausmingas nebuvo.
Atsakyti
Emolias nekaltinu ,kadangi mirenos inf.lapeli svoris yra minimas prie daznu komplikaciu,o valgymo ir aktivumo atzvilgiu gyvenimas nepasikel\ite tai tenka ir apie tai galvot

o del skausmingo idejimo,tai manes net nepers[pejo kad reiktu kokiu nuo skausmo vaistu isgert.Dejausi po gimdymo praejus 14menesiu.Nepasakyciau kad buvo labai skausminga procedura...labiau pavadinciau nemaloni nei skausminga blush2.gif
Atsakyti
beje as irgi po gimdymo dejausi. mazei 4 men buvo, tai gal yra tiesos ir tame, kadpo gimdymo maziau skauda g.gif
o daugiau be visokiu tepliojimu ir kartais pamaudenimo - tai nieko nesijaucia blogo. bet dar ne kaipnauja jauciuosi.matysim kaip veliau. dziugina tik labai kad nereikia sukti galvos del apsaugos ir tikiuosi netokiu skausmingu mmm kaip budavo,bet kadangi dar man jos neatsirado, tai taip idomiai,vis pateplioja. galnet nesuprasiu kada cia jos tos pirmos bus? g.gif
Atsakyti
Merginos, issiemus spirale menesine atsiranda iskarto?
Atsakyti
Ne,neiskarto po 1-2 menesiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Castalie @ 2013 04 27, 11:28)
Ne,neiskarto po 1-2 menesiu  4u.gif

Ta prasme g.gif . Juk hormonai nebeveisk ir viskas. Gydytojai sake iskarto. Ar Jums taip buvo?
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 27, 00:09)
Merginos, issiemus spirale menesine atsiranda iskarto?

Iš kart. Gal už kokių 5-6 dienų,grynai pagal prieš tai buvusį ciklą
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 04 28, 00:05)
Iš kart. Gal už kokių 5-6 dienų,grynai pagal prieš tai buvusį ciklą

Tai iskarto susirgus poto galiu tiketis lygiai po menesio?

Iseme man spirale kovo 18d. iskarto buvo menesines, bet dabar balandzio 18 nesusirgau. Vat ir pagalvojau, gak kovo buvo kokios netiksros. Nestumo testas neigemas. g.gif
Atsakyti
QUOTE(/ Lisa / @ 2013 04 28, 00:27)
Tai iskarto susirgus poto galiu tiketis lygiai po menesio?

Iseme man spirale kovo 18d. iskarto buvo menesines, bet dabar .....

Mano ciklas kas 29 dienos,tai vat ir po mirenos išėmino jis toks pats. Antros mm man atėjo po 29 dienų.
Atsakyti
QUOTE(Blueta @ 2013 04 28, 01:30)
Mano ciklas kas 29 dienos,tai vat ir po mirenos išėmino jis toks pats. Antros mm man atėjo po 29 dienų.

Mano 30 dienu ir jos neatejo. Bet testas neigemas. Nezinau, darr lauskiu.
Atsakyti