Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Jurgutėlė @ 2013 04 04, 22:)
nes jei nevalgysi,tai tas svoris ir neaugs ,o aš mėgėja vakare pavalgyt verysad.gif anksčiau gal daugiau valios turėjau...

Man atrodo,čia priežastis bigsmile.gif

Nors gal mirena silpnina valią laugh.gif
Bo aš irgi užsimečiau 2-3 kg.per tuos tris metus,nuo tada kai ją îsidėjau.
Atsakyti
as mirena turiu 2.5 metu ,dameciau +20kg,ir dabar mastau ar mirenos kalte ar ne... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 04 04, 22:53)
as mirena turiu 2.5 metu ,dameciau +20kg,ir dabar mastau ar mirenos kalte ar ne... g.gif

Oho blink.gif
Atsakyti
Aš įsidėjau Mireną prieš dvi savaites, kai tik prasidėjo pirmosios mėnesinės po gimdymo ir man jos vis dar nesibaigia jau antra savaitė, nors niekada tokios ilgos nebūdavo, tiesa, ne tokios gausios.
Kiek jums įsidėjimo pradžioje truko mėnesinės?

Kitas klausimas - ar bet kuris ginekologas gali ją įdėti?
Šiame puslapyje http://www_hormonala...lt/rask-gydytoj nurodyti tik tam tikri gydytojai, kreipiausi į vieną iš jų, bet dabar susimąsčiau - gal spiralę įdeda bet kuris?

Gailiuosi, kad nebandžiau įsigyti vaistinėje, užsisakiau pas gydytoją, tai man kainavo 600, o dabar matau, kad galima įsigyti ir pigiau. Na, tikiuosi nešiosiu visus 5 metus ir atsipirks pinigėliai
Atsakyti
Aš dėjausi pas eilinę savo ginekologę.
Atsakyti
Mergaites norejau paklausti, ar kuriai buna, kad lengvai ,vos vos suktusi galva?Spirale turiu 3 men.pirma kart man taip g.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 04 04, 22:53)

ne, čia apsivalgymo, nejudrumo arba ligos kaltė
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 04 08, 07:22-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 04 08, 07:22)
Mergaites norejau paklausti, ar kuriai buna, kad lengvai ,vos vos suktusi galva?Spirale turiu 3 men.pirma kart man taip g.gif

Buvo, sukosi dar ir kaip beveik 5 -6 menesius, paskaitinek visus mano Postus mazdaug nuo rugsejo, kai sita daikta isidejau.....
Atsakyti
MK. na nzn apsirit ner paprasciausiai kada g.gif del nejudrumo,tai irgi nzn tiek prisilakstau su 4 vaikais ka ant koju dazniausiai vakare nebepastoviu, el ligos nzn reiktu gal tyrimus pasidaryt...bet kad taip stabiliai augtu men=kd gyvenime man taip nera buve,aisku gal senstu... g.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 04 08, 10:26)
Buvo, sukosi dar ir kaip  beveik 5 -6 menesius, paskaitinek visus mano Postus mazdaug nuo rugsejo, kai sita daikta isidejau.....

Pasiskaiciau smile.gif ,laaaabai jau viskas pas mus panasu cool.gif, reiks laukt...aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 04 08, 11:59)
MK. na nzn apsirit ner paprasciausiai kada  g.gif  del nejudrumo,tai irgi nzn tiek prisilakstau su 4 vaikais  ka ant koju dazniausiai vakare nebepastoviu, el ligos nzn reiktu gal tyrimus pasidaryt...bet kad taip stabiliai augtu men=kd gyvenime man taip nera buve,aisku gal senstu... g.gif

su metais medž apykaita lėtėja. Tai, akd nėra kada valgyt-didelis minusas, nes norint lieknėti reikia valgyti dažnai, po nedaug, kokybiškai.
Skydliaukę žiūrėkit būtinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mentas @ 2013 04 08, 09:59)
MK. na nzn apsirit ner paprasciausiai kada  g.gif  del nejudrumo,tai irgi nzn tiek prisilakstau su 4 vaikais  ka ant koju dazniausiai vakare nebepastoviu, el ligos nzn reiktu gal tyrimus pasidaryt...bet kad taip stabiliai augtu men=kd gyvenime man taip nera buve,aisku gal senstu... g.gif

Manau jums patyliukais streikuoja skydliauke smile.gif reiktu pasidaryti hormonu tyrimukus wink.gif
Atsakyti