Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
sveikos mamytes ,norejau paklausti ar kuri nors buvot susidure su toke beda ?nuvejau pas daktare pasitikrinti ,o gi spirales nera ji neranda ,ar galejau ja pamesti ir nejausti? laukiu jau 2 savaites siuntimo ieskos ultra garsu,dabar vaikstau kaip ant adatu kad tik nepastociau.Manau ji netokia maza kad nejausciau kaip iskrenta.
Gal galetumete pasidalinti savo patirtimi? ACIU 4u.gif
Atsakyti
Jei jau taip nutiko,- pasidaryk nestumo testa, kad ramiau butu..gal ji ten ir tupi,tik nepastebeta...per dvi savaites tikrai nupust galima g.gif
Atsakyti
o ką daro mirena ,kad plaukai slenka ,ar jūs pačios sugalvojot ,ar gydytoja sakė ,kad taip gali būt? nes Plaukų slinkimo temoje ,tai bele kiek moterų ,kur plaukai slenka ,ir visai ne nuo Mirenos g.gif
Atsakyti
man plaukai visada slinko daugiau ar maziau,tikrai netikiu,kad su tuo susije smile.gif
Atsakyti
Nu as labai dziaugiausi mirena nei plaukai slinko nei taip kas daresi,bet va prapuole inai kaskur verysad.gif
Atsakyti
Jurgitaizajao kiek aiko jau ja turejai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mentas: 01 balandžio 2013 - 20:17
QUOTE(mentas @ 2013 04 01, 21:17)
Jurgitaizajao kiek aiko jau ja turejai?

Jau apie 3 metus .
Atsakyti
kaip tai prapuole? g.gif
Atsakyti
Na per patikrinima daktare jos nemate,sake reikia ziureti ultra garsu ar ji dar ira ar tiesiok iskrito,bet as manau kad nesamone jog nejausciau kaip iskrenta.
Atsakyti
Jei kam aktualu, Camelijos int.vaistineje mirenos kaina snd 401 lt
Atsakyti
Na ka, konstatuoju fakta, labai sunkiai bet mirena man prisitaike per 7-8 menesius. Galvos skausmai nebeuzeina (migrena), paskutinius 2 menesius menesines praktiskai tokios pat negausios (lyginant su pradzioje buvusiomis) tik ilgesnes , pilnai isisvalau per kokias 9 dienas.
Naktimis paprakaituoju.
Tai va, šitas brudas adaptavosi wink.gif
Beje, pasidziaugsiu, kad hemoglobina turiu 131 smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOGA @ 2013 04 04, 10:21)
Na ka, konstatuoju fakta, labai sunkiai bet mirena man prisitaike per 7-8 menesius.  Galvos skausmai nebeuzeina (migrena), paskutinius 2 menesius menesines praktiskai tokios pat negausios (lyginant su pradzioje buvusiomis) tik ilgesnes , pilnai isisvalau per kokias 9 dienas.
Naktimis paprakaituoju.
Tai va, šitas brudas adaptavosi wink.gif
Beje, pasidziaugsiu, kad hemoglobina turiu 131 smile.gif 4u.gif

hemoglobina turiu 131 ,va su šituo ir sveikinu 4u.gif
o man nėra nei naktinių prakaitavimų ,nei mėnesinių,nei jokių migrenų
tik va svoris padidėjo ,bet nežinau ar nuo jos ,nes jei nevalgysi,tai tas svoris ir neaugs ,o aš mėgėja vakare pavalgyt verysad.gif anksčiau gal daugiau valios turėjau...
Atsakyti