Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(lullu @ 2013 03 08, 22:14)
Ar tikrai kaina 377 lt , kiek maciau tai 472 lt g.gif

Cia ta akcija buvo iki kovo 1 d. smile.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 01 30, 12:04-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 01 30, 12:04)
Noriu paklausti tu,kurios su spirale ilgesni laika ir kai dingsta visai mm,savo dusios nuraminimui pasidarot nestumo testa? blush2.gif

Nea. Man kaźkaip visai ramu,atpratau nuo mm absol.
Atsakyti
Man kas antra men. mmm biggrin.gif Daug silpnesnes, bet ilgesnes, ilgiau pateplioja. Is pradziu nervino, kad sitaip, bet gal visai nieko, kai po to ilga laika isvis nebuna. Aisku, gal geriau rinkciaus kas menesi ir trumputes, negu kas 2 ir atitinkamai ilgesnes... bet kad nepasirinksi smile.gif Kaip yra taip. Nuo gausumo ir didziuliu skausmu tikrai padejo. Plaukai neslenka, svoris neauga, nuotaiku kaita ne baisine - yra kas tai itakoja ir be mirenos biggrin.gif Kol kas esu lb patenkinta.
Atsakyti
Sveikos,

Grįžtu į temą, kad pasidalinčiau patirtimi - gal kam padės. Turėjau Mireną 5 metus, išsiėmiau ir pasakiau gydytojai, kad darysiu pertrauką ir tam tikra prasme eksperimentą su savimi - bent pusmetį nedėsiu kitos, nes įtariu, kad mirena man pridėjo nemažai svorio, nuolat slinko plaukai, oda buvo ypač riebi. Kai išėmė, oda per mėnesį pasijuto, kad ne tokia riebi, tai vienintelis dalykas, kuris tapo aiškus iškart, plaukų ir svorio įtakai pastebėti reikia daugiau laiko. Bet tikriausiai man tenka "atsiprašyti" tos Mirenos, nes svoriui, plaukams ir kt. dalykams ji nepadarė įtakos. Kai pasakiau gydytojai, kuo nepatenkinta mirena, ji man davė siuntimą pas endokrinologą. Matyt, kaip medikė suprato, kad yra kitų priežasčių. Padarė tyrimus ir tikrai yra problemų su skydliauke. Taigi, man pamoka visam gyvenimui - reikia kalbėtis su gydytojais, neužsiciklinti ant vienos diagnozės (kai pačios sau jas padarome) ir turint problemų, reikia ieškoti priežasties, nes kiekvienas uždelstas žingsnis pas medikus - ne į naudą mūsų sveikatai.
Atsakyti
QUOTE(lullu @ 2013 03 08, 22:14)
Ar tikrai kaina 377 lt , kiek maciau tai 472 lt g.gif

AHA tikrai 377,94lt. matyt baigesi akcija. pirkau paskutinem vasario dienomis
Atsakyti
Toms, kurioms slenka plaukai, reikėtų apžiūrėti keletą iškritusių plaukų. Jei ant plauko galiuko toks balta burbuliukas, tai nieko, plaukai sėkmingai ataugs. Jei galiukas juodas, tai reikškia, kad iškrito svogūnėlio maišelis, t.y pražuvo svogūnėlio "namai" ir plaukai NIEKADA nebeataugs. Man ir taip plaukai paslinkdavo, tačiau su mirenos atsiradimu pastebėjau, kad slenka labiau, bet to nesureikšminu. Mirenai gegužės pabaigoje jau bus du metai. Iki jos per mm bijodavau kokioje kavinėje prisėsti, tokie kraujoplūdžiai dėl gimdos gleivinės hiperplazijos buvo, o dabar mm nebuvimas - didžiausias Mirenos privalumas. MM trumpam pasirodo gal kas ketvirtį ir tai apie save duoda žinoti gal kokią valandą. Užtat krūtinę skauda nuolatos, toks amžinas PMSas. Nuotaikai įtakos neturi, o kas dėl lytinio potraukio, tai aš ant diedų dantįs grižiau jau ir iki Mirenos biggrin.gif
Atsakyti
Mirena turiu 5 men. Pastebejimai: +10 kg, nors sportuoju labai intensyviai 3 x savaiteje, isigyjau cista, atsirado perioralinis dermatitas akiu voku. Pliusai: pms nebuna, nuotaika labai gera, mm nebuna.
Sprendimas: kita savaite einu issiimti.

Atsakyti
QUOTE(Ledine_superine @ 2013 03 11, 09:31)
Mirena turiu 5 men. Pastebejimai: +10 kg, nors sportuoju labai intensyviai 3 x savaiteje, isigyjau cista, atsirado perioralinis dermatitas akiu voku. Pliusai: pms nebuna, nuotaika labai gera, mm nebuna.
Sprendimas: kita savaite einu issiimti.

Oho blink.gif
Tai taip padidėjo apetitas nuo mirenos g.gif

Man irgi sunku išlaikyt nepakitusį svorį,reik labai kontroliuot ką valgau. Ir vistiek "užsimečiau" 3kg.nuo draugystės su mirena. Bet čia per beveik tris metus....tai dar klausimas ar galiu ją kaltint.
Atsakyti
QUOTE(Ledine_superine @ 2013 03 11, 10:31)
isigyjau cista, atsirado perioralinis dermatitas akiu voku

Taip, trumpam buvo išdygusi cista. Praėjus pusmečiui prasidėjo blefaritas, kurį gydžiausi pusę metų. kartais pagalvoju, kad tai susiję su mirena, nes vokai ir dabar jautrūs, be emolientų nė žingsnio, o apie tušą blakstienoms seniai pamiršau.
Atsakyti
sveikos,turiu klausimeli ( gaal kvailokas),tos kurios issieme Mirenaar tai padare ambulatoriskai? atejus per pirma vizita?
Atsakyti
QUOTE(elenuxus @ 2013 03 09, 09:38)
Man kas antra men. mmm  biggrin.gif Daug silpnesnes, bet ilgesnes, ilgiau pateplioja. Is pradziu nervino, kad sitaip, bet gal visai nieko, kai po to ilga laika isvis nebuna. Aisku, gal geriau rinkciaus kas menesi ir trumputes, negu kas 2 ir atitinkamai ilgesnes... bet kad nepasirinksi  smile.gif  Kaip yra taip. Nuo gausumo ir didziuliu skausmu tikrai padejo. Plaukai neslenka, svoris neauga, nuotaiku kaita ne baisine - yra kas tai itakoja ir be mirenos  biggrin.gif Kol kas esu lb patenkinta.

man ir kas antra menesi, bet negausios visai , uztenka ikloto kasdieninio tik ilgesnes 7 d. (buvo 5 d.)
Atsakyti
QUOTE(-luka- @ 2013 03 25, 19:15)
man ir kas antra menesi, bet negausios visai , uztenka ikloto kasdieninio  tik ilgesnes 7 d. (buvo 5 d.)

Palyginus kaip buvo, tai jo, labai negausios ir kazkaip sekancios vis silpnesnes. Butu faina, kad isnyktu, kaip kitom ax.gif
Atsakyti