Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Noriu paklausti tu,kurios su spirale ilgesni laika ir kai dingsta visai mm,savo dusios nuraminimui pasidarot nestumo testa? blush2.gif ,nu kazkaip man psichologiskai sunku blush2.gif
Atsakyti
smile.gif Šypsenėlė (:+2013 01 30, 13:04-->
QUOTE(smile.gif Šypsenėlė (: @ 2013 01 30, 13:04)
Noriu paklausti tu,kurios su spirale ilgesni laika ir kai dingsta visai mm,savo dusios nuraminimui pasidarot nestumo testa? blush2.gif ,nu kazkaip man psichologiskai sunku blush2.gif

Aš irgi iš pradžių vis pagalvodavau - o jeigu... Paskui jau nebegalvosi. Aš sau "paaiškinau", kad jei kas atsitiks, juk suprasiu, kad kažkas ne taip. Moteris toks sutvėrimas, kad pradeda įtarti dar net nepatvirtinus medikams, kad ji nėščia. Netikėtas kraujavimas - irgi rodiklis, kad reikia eiti pas gydytoją.
Atsakyti
QUOTE(čelsė @ 2013 01 30, 13:25)
Aš irgi iš pradžių vis pagalvodavau - o jeigu... Paskui jau nebegalvosi. Aš sau "paaiškinau", kad jei kas atsitiks, juk suprasiu, kad kažkas ne taip. Moteris toks sutvėrimas, kad pradeda įtarti dar net nepatvirtinus medikams, kad ji nėščia. Netikėtas kraujavimas - irgi rodiklis, kad reikia eiti pas gydytoją.

Vat ir as taip galvoju,tiesiog patvirtinai ir padrasinai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes, o as tikvakar isidejau mirena. idejimas tai baika. ta dezes diduma pamacius labai bijojau,ala tikrai beveik ne nesijaute.matyt nuskausmino:)
nes va dabar ir visa vakar vakara maude pilva, dar ir nugara prisidejo.nu toks ikyrus skausmas kaip per mmm buna. cia normalu? turbut po idejimo cia.na tikiuosi greit praeis. nes tokia pms'ine pasijauciau biggrin.gif
Atsakyti
normalu,gi svetimkūnį į gimdą įdėjo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(žydrynė @ 2013 03 06, 13:00)
normalu,gi svetimkūnį į gimdą įdėjo  smile.gif

aciu uz nuraminima. as kai po gimdymo tai senai nuo mmm atpratus:) ziuresim kaip mano organizmas reguos i ja. va del plauku slinkimo tai kaltinti negalesiu. slenka kuokstais po antro gimdymo ir be mirenos:)
Atsakyti
QUOTE(vaida_laur @ 2012 09 19, 09:48)
Paskaicius komentarus visu, pasimetimas juodas.  doh.gif
Mano pvz. gine rekomenduoja labai mirena, tipo ji pati geriausia ir kaip tik nori, kad atsirastu menesines ir geriausia, kad baigciau maitinti.
Cia kiek daktaru tiek nuomoniu  unsure.gif
ir zinok tu zmogus kas tau geriausia, kaip loterija manau cia, pasiseks arba ne  g.gif

as svarsciau ivairius variantus. kitas spirales atmeciau del sunkiu mmm. nes be hormono,jos mmm padaro dar stipresnes ir ilgesnes. klausiau gines kada galima deti. ji sake,jog pagimdzius nereikia butinai sulaukti mmm, nes gimda jau nebus tokia kaip negimdziusios ir mirena laisvai galima ideti. aisku pralaukus kuno atsistatyma po gimdymo, tyrimus pasidarius. zodziu mano atveju gavosi , kad maziukei tuoj 4men bus kai isidejau. del hormono kazkaip nelabai baisu man, nes jis tik vienos rusies, veikia vietiskai - tai doze nedidele. bet visgi kad ir mazas procentas, bet pakliuna i mp. g.gif gydytoa nuramino kad nepavojinga, o as pamasciau, kad greit ir primaitinimas prasides. o visa kita kaip organizmas sureaguos, tai jau individualu. na as nusprendziau isideti ax.gif beje kam reikia sviezios info apie kainas,tai pigiausiai radau camelijos vaistineje internete 377lt. pirkau pries 2sav
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dushianerami: 06 kovo 2013 - 16:12
o gali po idejimo karsciavimas buti? g.gif g.gif nakti temperatura uzkilo g.gif arba man nuo gerkles ir reikia saut pas daktare.koseju 3savate jau ax.gif jauciu nuo gerkles bus g.gif
Atsakyti
Man sake, kad temp.gali pakilti,bet nedidele,tai normalu..bet man nebuvo.Zinoma, jei salia eina ir persisaldymas ar panasiai,tai gali buti ir nuo to.
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 06, 11:46)
Sveikutes, o as tikvakar isidejau mirena. idejimas tai baika. ta dezes diduma pamacius labai bijojau,ala tikrai beveik ne nesijaute.matyt nuskausmino:)
nes va dabar ir visa vakar vakara maude pilva, dar ir nugara prisidejo.nu toks ikyrus skausmas kaip per mmm buna. cia normalu? turbut po idejimo cia.na tikiuosi greit praeis. nes tokia pms'ine pasijauciau  biggrin.gif

Man pilva maude gal kokia savaite. Ir tepliojo daugiau negu menesi. Tai manau cia visiskai normalu.

QUOTE(dushianerami @ 2013 03 07, 06:35)
o gali po idejimo karsciavimas buti? g.gif  g.gif nakti temperatura uzkilo  g.gif  arba man nuo gerkles ir  reikia saut pas daktare.koseju 3savate jau  ax.gif  jauciu nuo gerkles bus g.gif

Na abejoju ar nuo mirenos tempa pakilo. Kazkas tikrai kito bus
Atsakyti
tikrai kita.saunu ryt pas daktare. matyt kosulys ssikomplikavo ir prie salutiniu tikrai nera temperaturos irasyta.tuo labiau aukstos:)
o pilvo jau nebemaudzia, nors dar tik 3 diena ir teplioja tikvos vos jau
Atsakyti
QUOTE(dushianerami @ 2013 03 06, 18:11)
:  beje kam reikia sviezios info apie kainas,tai pigiausiai radau camelijos vaistineje internete 377lt. pirkau pries 2sav

Ar tikrai kaina 377 lt , kiek maciau tai 472 lt g.gif
Atsakyti