Sveikos
QUOTE(Gardumas @ 2012 11 07, 23:44)
... as tai laukiu savuju mm, turetu si sekmadieni pasirodyt. ... siaip patepliojo 2-3 d. po idejimo ir viskas.
Jau kazkaip bijau, kad ar tik neuzsitaisem? nes kazkaip itartinai man neteplioja kaip kitom
tikejausi, kad kancios turesiu pusei metu, o cia... idejo ir po 2-3 d. kaip be jos
As to paties bijau
Pirma menesi tepliojo, pries mmm savaite, per, kai jau turejo buti normalios ir dar savaite po.Ir viskas.Trecias menuo nieko.Kaaartais kokia diena pateplioja labai silpnai.Pagal skaiciavima butu per O ir mazdaug MMM diena, kai turetu prasideti.Bet tuo viskas ir baigiasi.Nu jei si men. vel nieko, tai mazu reiks NT pasidaryt
Nors sake gine, kad greiciausiai isvis sumazes ir gali net dingti visas sitas "malonumas".Negalvojau kad taip greitai.Kitoms sake po pusmecio, po metu ir t.t...
QUOTE(Vestne @ 2012 11 13, 21:51)
Labai rimtai galvojau isideti mirena, bet paskaiciusi jusu atsiliepimus, pradejau labai abejoti...
Visoms skirtingai..Daugiau forumuose raso kaip kam nepasiseke, kokie nusiskundimai, o ne teigiama puse.Man kol kas nieko neiprasto.Plaukai slinko po vaiku gimimo, o sutapo taip, kad po mirenos idejimo kazkokiu mistiniu butu nebeslenka, sukose 10 kartu maziau plauku palieku.Kad nuotaika svyruotu nepastebejau, galvos skausmu
, depresija... nu, ji kartais ir taip uzeidavo, kai sunkus laikotarpis uzgriudavo
QUOTE(NakedA @ 2012 11 15, 14:03)
Kaip jie meluoja, kad atseit nesusiduria su tokiais nusiskundimais
Nenori prisiimti atsakomybes uz tai ,kad neispejo .
Viska ka isvardinote ,ta ir as jauciau . O del plauku man pasake ,kad "matyt esu viena is milijono" ,kuriai slenka
Cia vadinas musu daktarai
Kaip kam.Man apie viska papasakojo, net dave paskaityti is kazkokios papkes kas buna, kaip buna, kokia eiga ir t.t. Papasakojo kaip gydytojos praktikoj per visa laika ko nutike, kam kaip iskrito, kokie nusiskundimai buvo ir t.t.Jauciuosi informuota 100%
Ar yra aktyviai sportuojanciu su mirena?Vat kazkaip prisibijau...
Nors sake kad viskas yra gerai ir neturetu buti jokiu neigiamu poveikiu.