Įkraunama...
Įkraunama...

Spiralė Mirena

Apklausa: Kaip manote, ar Mirenos naudojimas gali būti Jūsų plaukų slinkimo priežastis? (231 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Nesigailiu ir as isidejus. Pirmi menesiai bugvo sunkoki, ypac moraliskai paskaicius si foruma biggrin.gif
Bet dabar labai ja patenkinta
Atsakyti
Sveikos 4u.gif buvau ir aš šiandien pas gydytoją pasitarti dėl MIRENOS ir gavau daug klaustukų rolleyes.gif
sakykit ar kuri turėjote problemų su įvedimu g.gif man sakė 90% , kad tai teks daryt operacinėj blink.gif tai galvoju ar iš vis verta rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lapute213 @ 2012 11 06, 16:00)
Isidejau ir as Mirena.Ir nesuprantu..kai idejo pakraujavo apie 3 d,baigesi ir po kokiu 3d vel pradejau kraujuot..jau 6 dienos,cia normalu?gal per daug pergyvenu? g.gif  blush2.gif

man šiandien sakė, kad normalu jog gali puse metų karts nuo karto teplioti blink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Aš noriu paklausti kokius tyrimus jums padaro prieš dedant spiralę.
Ar dedatės spirales pas savo ginekologes ar šiam reikalui važiavote pas kokią kitą ginę? Gal kas galėtų parekomenduoti kokią gerą ginekologę Vilniuje?
Ir gal galėtumėt parašyti kiek mokate už įdėjimą ir galbūt už tyrimus jei ėjote į privačią įstaigą.
Būčiau labai dėkinga. ax.gif
Atsakyti
Sveikos.

Aš jau koks pusmetis gyvenu be Mirenos. Išsiėmiau ją po 2.5 metų be jokio gailesčio ir esu atsigavusi, laiminga.
Iškenčiau 10 kg. padidėjusį svorį, nemigą, depresiją, nežmoniškus galvos skausmus, lytinis potraukis buvo visiškai išnykęs tuo metu kai turėjau spiralę.

Buvau antra moteris savo gydytojai, kuri skundėsi tokiais dalykais būtent dėl spiralės.
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 11 15, 13:09)
Sveikos.

Aš jau koks pusmetis gyvenu be Mirenos. Išsiėmiau ją po 2.5 metų be jokio gailesčio ir esu atsigavusi, laiminga.
Iškenčiau 10 kg. padidėjusį svorį, nemigą, depresiją, nežmoniškus galvos skausmus, lytinis potraukis buvo visiškai išnykęs tuo metu kai turėjau spiralę.

Buvau antra moteris savo gydytojai, kuri skundėsi tokiais dalykais būtent dėl spiralės.

Kaip jie meluoja, kad atseit nesusiduria su tokiais nusiskundimais blink.gif
Nenori prisiimti atsakomybes uz tai ,kad neispejo .
Viska ka isvardinote ,ta ir as jauciau . O del plauku man pasake ,kad "matyt esu viena is milijono" ,kuriai slenka lotuliukas.gif Cia vadinas musu daktarai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 11 15, 13:09)
Sveikos.

Ar pastebėjote kokių pagerėjimų, kai išėmėte? Ar svorį tapo lengviau kontroliuoti?
Aš pradedu įtarti, kad man svoris dėl jos auga ir, atrodo, neįmanoma jo kontroliuoti verysad.gif Atrodo, ieškau priežasčių (pvz., kad šiaip medžiagų apykaita lėtėja (bet man tik 32 m.)) ir tik save vis kaltinu, grūzinu, kad reikia dar mažiau valgyti, bet atrodo, kad vis mažinu, o svoris ne krenta, o vis auga verysad.gif Plaukai irgi palyginti suplonėjo per pastaruosius metus verysad.gif Laikas jau man imti tą spiralę. Ir tikriausiai nebedėsiu daugiau ar bent jau bandomąjį laikotarpį be jos reikės pabūti.

Kaip išsiėmusioms buvo su svorio kitimu? Ar jums nekito?
Atsakyti
Buvau isidejusi Mirena pries 4 metus. Issiemiau po 4men., nes visiskai dingo libido smile.gif
Dabar mano nuomone yra tokia, kad isikisimas i hormonu simfonija tikrai negali neinesti disharmonijos i organizmo veikla... Bukite sveikos ir laimingos!
Atsakyti
Aš turiu 3 metus. Priaugau 10 kg per tą laiką ir tas nervina labiausiai. veido bėrimai užeina periodiškai taip pat, bet čia gal ne tik hormonai kalti. paskutinius metus pradėjau smarkiau jausti ovuliaciją, krūtinė pasidaro skausminga, du metus po įdėjimo to nebuvo. Mėnesinių tai pusmetį iš vis nebūna, tai vėl pateplioja, bet tas nemaišo. Kitą savaitę eisiu ginei pasirodyt, bet kol kas išsiimt rimtai negalvoju.
O kas dėl potraukio, tai man niekur nedingo, kaip tik galvoju, kad po įdėjimo per minute galiu užsivest, ko ankčiau tikrai nebūdavo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vestuviuplanuotoja: 18 lapkričio 2012 - 01:11
QUOTE(NakedA @ 2012 11 15, 13:03)
Kaip jie meluoja, kad atseit nesusiduria su tokiais nusiskundimais  blink.gif
Nenori prisiimti atsakomybes uz tai ,kad neispejo .
Viska ka isvardinote ,ta ir as jauciau . O del plauku man pasake ,kad "matyt esu viena is milijono" ,kuriai slenka  lotuliukas.gif  Cia vadinas musu daktarai  doh.gif

Galbūt ir nutyli... Gali būt.

QUOTE(čelsė @ 2012 11 16, 15:20)
Ar pastebėjote kokių pagerėjimų, kai išėmėte? Ar svorį tapo lengviau kontroliuoti?
Aš pradedu įtarti, kad man svoris dėl jos auga ir, atrodo, neįmanoma jo kontroliuoti  verysad.gif Atrodo, ieškau priežasčių (pvz., kad šiaip medžiagų apykaita lėtėja (bet man tik 32 m.)) ir tik save vis kaltinu, grūzinu, kad reikia dar mažiau valgyti, bet atrodo, kad vis mažinu, o svoris ne krenta, o vis auga  verysad.gif Plaukai irgi palyginti suplonėjo per pastaruosius metus  verysad.gif Laikas jau man imti tą spiralę. Ir tikriausiai nebedėsiu daugiau ar bent jau bandomąjį laikotarpį be jos reikės pabūti.

Kaip išsiėmusioms buvo su svorio kitimu? Ar jums nekito?

O taip, žinoma. Pasitaisė nuotaika, gyvenu be antidepresantų. Atsirado noras mylėtis, svoris nežymiai pakrito, bet matyt reikia didesnių pastangų kad jis nukristų visiškai iki tokio koks buvo... Ir protas atrodo, kad "šviesesnis".
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2012 11 18, 12:00)
O taip, žinoma. Pasitaisė nuotaika, gyvenu be antidepresantų. Atsirado noras mylėtis, svoris nežymiai pakrito, bet matyt reikia didesnių pastangų kad jis nukristų visiškai iki tokio koks buvo... Ir protas atrodo, kad "šviesesnis".

Jei dar tik pusmetis Jūs be Mirenos, tai galbūt su laiku svoris dar nukris smile.gif Juk 10 kg ne per pusmetį užaugo, tai ir nukristi taip staigiai nenukris. Žodžiu, to ir linkiu 4u.gif Ir taip tikiuosi, kad ir man taip bus smile.gif
Atsakyti
Turejau ir as Mirena pries 3 metus - issiemiau po 9 menesiu istisiniu tepliojimu,galvos skausmu ir lytinio potraukio nebuvimo schmoll.gif Ir as manau,kad kistis i zmogaus hormonu sistema neverta,nepraeina tai be pasekmiu.Dabar isidejau nehormonine spirale,ziuresim kaip seksis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vestuviuplanuotoja @ 2012 11 18, 00:09)
Aš turiu 3 metus. Priaugau 10 kg per tą laiką ir tas nervina labiausiai. veido bėrimai užeina periodiškai taip pat, bet čia gal ne tik hormonai kalti. paskutinius metus pradėjau smarkiau jausti ovuliaciją, krūtinė pasidaro skausminga, du metus po įdėjimo to nebuvo. Mėnesinių tai pusmetį iš vis nebūna, tai vėl pateplioja, bet tas nemaišo. Kitą savaitę eisiu ginei pasirodyt, bet kol kas išsiimt rimtai negalvoju.
O kas dėl potraukio, tai man niekur nedingo, kaip tik galvoju, kad po įdėjimo per minute galiu užsivest, ko ankčiau tikrai nebūdavo.

Norėjau pakalusti, o ką turi minty sakydama, kad labiau pradėjai jausti ovuliacija?
Man su Mirena eina 3 mėnuo, kažkaip šį mėnesį jau kokia 3 diena vis jaučių tarsi pamaudimą pilvo apačioje tarsi paskaudenimus, visia nemalonius...tikiuosi tai irgi tipo "ovuliacija" ir niekas čia neįsibėgės.....beje speneliai, kaip tik irgi labai jautrūs pasidarė g.gif
Atsakyti