aš planuoju pirktis pegeout206, bet jų automatų nėra dyzeliukų turguje pirkti, noriu paklaust gal turit benzininę ir kokios kuro sąnaudos?
QUOTE(Gintare=) @ 2008 04 21, 22:40)
aš planuoju pirktis pegeout206, bet jų automatų nėra dyzeliukų turguje pirkti, noriu paklaust gal turit benzininę ir kokios kuro sąnaudos?
aš turiu 1999 m. benzinine, 1.4 l variklis, tai periodiškai paskaičiuoju kuro sąnąudas, tai vidutiniškai mišrioj trasoj ima 6,2 l/100 km, o tai manau, visai gerai ir nėra daug šiaip aš važinėju pakankamai daug, į savaitę nuriedu apie 600 km (autostrada, plius Vilniaus kamščiai) ir tuiu savo mašiniuką daugiau nei metus, tai esu patenkinta sėkmės išsirenkant savo
QUOTE(fantagirou @ 2008 04 23, 13:19)
aš turiu 1999 m. benzinine, 1.4 l variklis, tai periodiškai paskaičiuoju kuro sąnąudas, tai vidutiniškai mišrioj trasoj ima 6,2 l/100 km, o tai manau, visai gerai ir nėra daug šiaip aš važinėju pakankamai daug, į savaitę nuriedu apie 600 km (autostrada, plius Vilniaus kamščiai) ir tuiu savo mašiniuką daugiau nei metus, tai esu patenkinta sėkmės išsirenkant savo
jau išsirinkau... negaliu patikėti, kad jis stovi mano kieme
Papildyta:
vajej... grizom, pastatem, paskui vel uzvedem ir dega STOP zenkliukas ka galetu reiksti... ir neuzgesta...
Papildyta:
ka reiksia degantis STOP zenkliukas?
QUOTE(Gintare=) @ 2008 05 09, 21:41)
jau išsirinkau... negaliu patikėti, kad jis stovi mano kieme
Papildyta:
vajej... grizom, pastatem, paskui vel uzvedem ir dega STOP zenkliukas ka galetu reiksti... ir neuzgesta...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
viskas gerai
ryt bus savaitele kaip turiu peziuka 206...mmmm grazutelis masiniukas
as jau irgi savaitele turiu sita masiniuka
QUOTE(*rasa* @ 2008 06 17, 14:21)
as jau irgi savaitele turiu sita masiniuka
sveikinu
smagu vaziuot?
QUOTE(tiksius @ 2008 06 18, 21:42)
Dekui, tave taip pat sveikinu
O vaziuoti tai tikrai kazkaip labai maloniai vaziuoja o tokia grazute mmm kaip saldainis
Kelintu metu pas tau? O kiek jos kuro mazdaug naudoja? Nes pas man kazkaip rodykle labai letai krenta zemyn
QUOTE(*rasa* @ 2008 06 19, 11:48)
Dekui, tave taip pat sveikinu
O vaziuoti tai tikrai kazkaip labai maloniai vaziuoja o tokia grazute mmm kaip saldainis
Kelintu metu pas tau? O kiek jos kuro mazdaug naudoja? Nes pas man kazkaip rodykle labai letai krenta zemyn
pas mane tai 2004 metu gruodzio pabaigos o pas tave kelintu? dyzeliukas ar benzinas ?
Sveikos visos Peugeot 206 vairuotojos/ai. Ziurineju dabar irgi toki masiniuka. Benziuka, 1,4 l.
Todel labai prasau parasykit, kas turit tokius, kokios realios ju kuro sanaudos mieste? Benzininiu!
Todel labai prasau parasykit, kas turit tokius, kokios realios ju kuro sanaudos mieste? Benzininiu!
ir as noriu sio masiniuko,bet vyras sako ne
kai sulus detales,brangios,tai pirks kita
kai sulus detales,brangios,tai pirks kita