Sveikutes, maciau kad kalbat apie Peugeot 206, deja neaptikau nei vieno komentaro apie si modeli tik su nuimamu stogu. Seimos dar nekuriam, vaikuciu dar bent 2 metus nebus (nors noretusi) tai galvoju man visai tiktu, o beto jos buna tooookiu superiniu ryskiu spalvu. Mmmm... Bet kazkaip baisoka, kainuoja tai nepigiai, bijau kad paskui reikes kisti i ja litu be proto. Nes dabar turiu Hyundai coupe, tai jau tiek sukisau kad baisu pagalvoti, nors masinyte tikrai tokia moteriska, tikras saldainiukas.
aS irgi 3 menesiai kaip isigyjau si masiniuka. man jis labai labai patinka! esu juo suzaveta
QUOTE(Katyte1977 @ 2006 09 09, 23:01)
aS irgi 3 menesiai kaip isigyjau si masiniuka. man jis labai labai patinka! esu juo suzaveta
o koki nusipirkai paprasta ar kabrioleta? kelintu metu? ir jei nepaslaptis kiek pinigeliu kainavo?
Na va, aš irgi artimiausiu metu planuoju pirkti naują 206-ą pežiuką, va tik dar neapsisprendžiu kokį
Galiu tik pagirti šį automobilį. Nusipirkau prieš 2,5 metų, rinkausi iš daugelio šitos klasės mažų automobilių ir išbandžiau ir Citroen C3, ir Hiundai Getz, ir Renault Clio, ir Ford focus...tačiau išsirinkau - Peogeot 206 ir nesigailiu, smagi mašina.
QUOTE(Justincikas @ 2006 09 12, 17:53)
o koki nusipirkai paprasta ar kabrioleta? kelintu metu? ir jei nepaslaptis kiek pinigeliu kainavo?
pirkau ne kabrioleta, 2003 metu, kainavo apie 5000 ar 6000EU tiklsiai nezinau nes gavau ji dovanu
QUOTE(Justincikas @ 2006 08 31, 17:01)
negi niekas nieko negalit pasakyti??
gaila. Bet suprantu, nedaug tu masiniukukal kas pas mu!
gaila. Bet suprantu, nedaug tu masiniukukal kas pas mu!
na tikrai puikus masiniukas,mano vyras turi toki,pardavineja.Beto spalva labai grazi.Masiniukas be priekaistu
Pirkau naują 206ą 2000aisiais. Vis dar važinėju. Automatinė pavarų dėžė, 5ių durų. Pravažiavau jau 130tūkst km. Nieko neremontavom. NIEKO. Nereali mašinytė. Mėgstu palalkstyt, tai super ir galios užtenka, labai liuks.
Darėm tik techninę priežiūrą (tepalai ir pan.) ir keitėm du sykius stabdžių kaladėlės ir vieną sykį (tik dabar) visus amortizatorius. Jei ne vaikas, kuris su visa amunicija nebetelpa, t.y. telpa, bet vyras tada netelpa, naujos neieškočiau.
Darėm tik techninę priežiūrą (tepalai ir pan.) ir keitėm du sykius stabdžių kaladėlės ir vieną sykį (tik dabar) visus amortizatorius. Jei ne vaikas, kuris su visa amunicija nebetelpa, t.y. telpa, bet vyras tada netelpa, naujos neieškočiau.
Man vyras gimtadienio proga padovanojo pežuką 206 Labai faina mašinytė.Nedidukė,manevringa,ekonomiška o priedo dar dyzeliukas Ir tikrai ji ne skarbonkė.Esu ja labai patenkinta