Įkraunama...
Įkraunama...

Peugeot 206/206 cc

QUOTE(audratum @ 2009 05 07, 18:00)
4u.gif
4u.gif maniskis 2003 metu hdi ar kaip ten vyras sako variklis 1,4l sako taupus, matai as labai daug kilometru prasuku per menesi, vazineju i kita miesta iekviena diena isskyrus sekmadieni...
ryt isbandysiu ir pasakysiu ar prie dusios tie jusu pezukai

Sveiki, gal galite pasidalinti, kaip jusu masiniukas laikosi, ar neturite daug problemu? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos norejau pasiteirauti gal kas turite 206 CC, noreciau nuomones apie jas? ax.gif
Atsakyti
Sveikos, pežų gerbėjos smile.gif
Jungiuosi prie jūsų būrio. Mano pirma mašina buvo pežiukas 206, benzinas 1,1. Įsėdau ir iškart prilipo, pajutau, kad mano mašina smile.gif Deja, po 1,5 m padariau avariją ir sudaužiau neremontuotinai (ačiū Dievui, kad man nieko nenutiko).
Teko ieškoti kitos mašinos - ir spėkit, kokią išsirinkau?? Ogi pežiuką 206 smile.gif tik šįkart naujesnį, 4 durų (anas buvo 2) dyzelinį 1,4 varikliu, daug ekonomiškiau ir galios pakanka.
Geriausia mašina merginai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzuza @ 2010 06 02, 20:47)
Sveikos, pežų gerbėjos smile.gif
Jungiuosi prie jūsų būrio. Mano pirma mašina buvo pežiukas 206, benzinas 1,1. Įsėdau ir iškart prilipo, pajutau, kad mano mašina smile.gif Deja, po 1,5 m padariau avariją ir sudaužiau neremontuotinai (ačiū Dievui, kad man nieko nenutiko).
Teko ieškoti kitos mašinos - ir spėkit, kokią išsirinkau?? Ogi pežiuką 206 smile.gif tik šįkart naujesnį, 4 durų (anas buvo 2) dyzelinį 1,4 varikliu, daug ekonomiškiau ir galios pakanka.
Geriausia mašina merginai  thumbup.gif

SVEIKA 4u.gif ,kad tos gerbėjos tyli ir išsilaksčiusios unsure.gif ,tai čia nesenai pirkai ,mano irgi toks pat tik benzinas thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Peugot mylėtojos smile.gif aš taip pat ruošiuos pirkti peugot 206, pirmaji savo automobilį, paskaičius atsiliepimus manau mašinytė tikrai puikiai tinka moteriai, kaip jau ne viena sakėt, tik pamačiau ir prilipo ! biggrin.gif O šeip manau, kad kiekviena mašina turi savo privalumų ir trūkumų. tad linkiu visoms gero ir saugaus kelio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galvoju ir aš apie Pežiuką, kaip pirmą mašiną. Nusižiūrėjus esu 1999 metų, juodą.. smile.gif bet kiek girdėjau atsiliepimų, tai visi jie nekokie. Gal jūs galėtumėt pasakyti, kaip yra ištikrųjų - kokie minusai, ar dažnai genda ir t.t. smile.gif
Atsakyti
Labas, Neisha,
įdomu, iš kur tokie atsiliepimai unsure.gif .
Aš jau trečius metus važinėju su 1999m. laidos "Pežuku", tfu tfu tfu, gedimų nepasitaikė, gan šauniai tarnauja. Pliusas - ekonomiškumas, minusas - labai maža bagažinė ir ,kadangi pas mane dviejų durų, tai visgi sudaro nepatogumų.
Šiaip sakyčiau visai geras miesto mašiniukas smile.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kaštonė: 07 rugsėjo 2010 - 12:41
O, ačiū 4u.gif na man čia meilė iš pirmo žvilgsnio buvo, tokia super moteriška mašinytė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vardas69 @ 2010 03 17, 18:37)
Sveikos norejau pasiteirauti gal kas turite 206 CC, noreciau nuomones apie jas? ax.gif

as galeciau vardinti tik pliusus minusas tik toks, kad vaikai auga o gale vietos nea biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, as ir norie pezuko, bet vyras neperka... daug kas sako, kad daug minusu turi, bet visos jos ju turi. tikiuosi ji ikalbesiu
Atsakyti
Labai gera masinyte, vazinejau 5 metus, jokiu problemu nebuvo 4u.gif
Atsakyti
as neseniai teises issilaikiau, tai pirmos masinos norejau paprastos, maza ka biggrin.gif nusipirkau 2002 peugeot 206 melyna, benzinas 1.1, pirkau birzelio menesi, po pirkimo po mesesio reikejo taisyti, kazkas ten su vairo stiprintuvu buvo, o rugpjucio gale variklio lempute uzsidegusi buvo, bet dar kai garantinis galiojo, tai nekainavo man sitie taisymai, o dabar rieda gerai, tfu tfu tfu. Na nebent kad stabdziai cypia truputi g.gif kai taise, prasiau kad paziuretu, tai sake, kad sutvarke, viskas gerai, bet vis tiek siek tiek cypteli, bet jau nebekreipiu demesio. benzino uzsipilu ir jei nera tolimesnes keliones, tik po miesta, tai ir pamirst galiu kelia i degaline. Pripratau siaip, tai man patogi, pas mane 4 durys, vaikas dar nedidelis, tai telpa lengvai, o po metu ar poros vis tiek keisiu.
Atsakyti