as kai po liuties paplaukiojau su savo peziuku, tai vos priekio nepameciau, viena puse atsoko...ai va dar per metus vazinejimo, gumu tarp bamperio ismeciau o siaip didziausia beda tai per karscius, pas mane nors ir 2004 gruodzio masiniukas, bet nera kondicionieriaus... o vejelis tai ten kaip ir nieko nereiskia
as kai po liuties paplaukiojau su savo peziuku, tai vos priekio nepameciau, viena puse atsoko...ai va dar per metus vazinejimo, gumu tarp bamperio ismeciau o siaip didziausia beda tai per karscius, pas mane nors ir 2004 gruodzio masiniukas, bet nera kondicionieriaus... o vejelis tai ten kaip ir nieko nereiskia
ne taip supratai pas mane yra kondiske nesuprantu kaip pas masina kuri beveik nauja nera kondiskes, o parduodu visai ne del to... paprasciausiai turejau pasirinkti bmw ar peugot tad pasirinkau bmw tad pezuka turiu parduoti dvieju masinu man nereikia islaikyti irgi sunku Papildyta: ir dar as prie 40 laipniu karscio nejungiu kondiskes, nes gyvenu IT tad man ji ir nelabai jaudina.