Pežukai vėl prapuolė ,pavasaris lįskit lauk jau,o temą vos begalima rast ,mano pežukui glušas prakiuręs buvo,dabar kažko netraukia,tai antradienį važiuosim diagnozuotis ,tik naujienų
Sveikos
Maniskiui irgi buvo prakiures rudeni atrodo, tai vazinejau, kaip su traktorium jau taip uze, kad net muzika nepadejo
Na, ratus jau pasikeitet? As tai dar ne... tiek duobiu keliuose, tai gaila truputi lietnekus lankstyti....
sveikutes visos na ir as turbut prie peziukininkiu jungsiuos-penktadieni jau teises atsiemu ir pradet reikes jau ieskot 206 peziuko-manau pati ta masinyte "zaliai" vairuotojai
sveikutes visos na ir as turbut prie peziukininkiu jungsiuos-penktadieni jau teises atsiemu ir pradet reikes jau ieskot 206 peziuko-manau pati ta masinyte "zaliai" vairuotojai
Mano PEŽUKAS biški suvargęs sulaukė pavasario ,nors 2,5metų nieko nebuvo ir daryta rimto,pakeitė žvakes,purkštuką vieną,bet visvien jėgos nėra labai daug kažko ,dar degė oro pagalvių lemputė ir signalas prapuolė ,tai šiandien pakeitė vairo juostą ,tai dabar viskas tvarkoj
o man pagedo uzraktas vairuotojo dureliu...siaip su raktu uzsirakina, taciau su pulteliu ne..signalizacija isijungia, o uzrakint neuzrakinta....sake kad varikliukas pagedo, laukiu kol kas nors sutvarkys....labai jau kvaila su raktu rakineti
sveikos turbut ir as jungsiuos prie pezuku turetoju nupirko man vyrelis uzvakar ryt varysiu parsivaryti. dyzeliukas hdi ar kaip ten sako nezinau tik girdejau kad giriamas jis yra sako salerkos mazai ryja, pabandysiu. gal kas pirko neseniai pezuka ir pasakytu kiek mokejo labai bijau ar neapsisovem busiu dekinga.. o kaip seip atsiliepimai, kokie trukumai noreciau suzinot apie savo busima masiniuka aciu is anksto
sveikos turbut ir as jungsiuos prie pezuku turetoju nupirko man vyrelis uzvakar ryt varysiu parsivaryti. dyzeliukas hdi ar kaip ten sako nezinau tik girdejau kad giriamas jis yra sako salerkos mazai ryja, pabandysiu. gal kas pirko neseniai pezuka ir pasakytu kiek mokejo labai bijau ar neapsisovem busiu dekinga.. o kaip seip atsiliepimai, kokie trukumai noreciau suzinot apie savo busima masiniuka aciu is anksto
Sveika ,o tavo kelintų metų? ,gal naujas ,tokie mažučiai negali daug ryt nei salerkos,nei benzino,aš kai piluosi kolonėlėj,tai mėnesiui užtenka pilno bako ,mano tai jau pagyvenęs,1999m.
nu kaip tik vakar teises gavusiai klevalapei tai to didumo manau uzteks, dar ir per daug bus siaip pradziai senuka galvoju pirkt-kokiu 99-2001 m. kad jei apibraizysiu taip gaila nebutu