Na ir kaip, ar vietos nors kiek yra gaele, kokios kuro sanaudos?
Mano sesuo tokia vairuoja,jai patinka patogi visur ilenda su ja,... bet nespeja remontuoti.
QUOTE(Kaštonė @ 2008 12 23, 12:24)
Merginos, o kaip pravalot, kai užsikemša langų valiklio išpurškimo angelės? O gal pas jūsų pežukus nesikemša ?
Geriausia oru prapusti
QUOTE(Kaštonė @ 2008 12 23, 14:34)
Kaip tai oru ? Pro vieną purškia normaliai, o pro kitą skystis vos vos sunkiasi. Bandžiau tą skylutę adatėle pravalyt, šiek tiek geriau, bet nelabai...
Todel ir sakau kad geriausia oru, nes bekrapstant dar giliau nesvarumus gali istumti ir viskas, o su oru prapusti galima nuvaziavus i degaline kur ratus putiesi, nuimti slangute ir prapusti.
QUOTE(Kaštonė @ 2008 12 23, 17:16)
oi tai ačiū už patarimą
Nugis nera uz ka kad tik padetu
turiu problemele
turiu 206 ir ar pameciau ar ilgapirsciai pasidarbavo .... kairio soniniuo veidrodelio apdailos atejus neradau dabar tik ta juoda plasmase likusi
gal kas zinote kur ta plasmasele gauti????? nes tik jos man reikia.
turiu 206 ir ar pameciau ar ilgapirsciai pasidarbavo .... kairio soniniuo veidrodelio apdailos atejus neradau dabar tik ta juoda plasmase likusi
gal kas zinote kur ta plasmasele gauti????? nes tik jos man reikia.
Pežukai vėl prapuolė ,pavasaris lįskit lauk jau,o temą vos begalima rast ,mano pežukui glušas prakiuręs buvo,dabar kažko netraukia,tai antradienį važiuosim diagnozuotis ,tik naujienų