As irgi turejau peziuka 206 metus laiko, pardaviau si sestadieni. Buvo tokios dangaus spalvos 2002 metuku, 1,4 turbo dyzelis. Na gal ir nieko masina, ypac kai man ji pirmoji buvo. Bet kai prasivaziavau su naujesniu sedanu (na, aisku, ir brangesniu zymiai) tai supratau skirtuma
Pas mane irgi 1,4l benzininė, 2002m metų automatukas, bet ima tikrai ne 6l skaičiavom, kad apie 9 mieste žinoma... galėtų būt ir mažiau ps gal kuro sąnaudas padidina automatinė pavarų dėžė ir klimato kontrolė
Papildyta:
oi, aš ten norėjau pacituot, bet nepavyko gal naujokei atleist
Papildyta:
QUOTE(Gintare=) @ 2008 09 05, 11:35)
Pas mane irgi 1,4l benzininė, 2002m metų automatukas, bet ima tikrai ne 6l skaičiavom, kad apie 9 mieste žinoma... galėtų būt ir mažiau ps gal kuro sąnaudas padidina automatinė pavarų dėžė ir klimato kontrolė
Papildyta:
Papildyta:
Pasižiūrėk va čia apie Peugeot technines charakteristikas, taviškė mieste turi "imti" 8,4-8,9l, taip kad viskas gerai .
Liaba mergytes ir as turiu si grozi norejau paklausti, kiek ryja Jusu masiniukai?? gal kas turit 1.4 l benziuka??
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 18, 09:40)
Liaba mergytes ir as turiu si grozi norejau paklausti, kiek ryja Jusu masiniukai?? gal kas turit 1.4 l benziuka??
pries tai zinuteje paziurek, charakteristika ideta ir ten parasyta, kiek turi "ryti" tavo masiniukas
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 18, 09:59)
pries tai zinuteje paziurek, charakteristika ideta ir ten parasyta, kiek turi "ryti" tavo masiniukas
tai kad kaip as supratau, ten rik automatui yra parasyta, o mano mechaninis
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 18, 10:23)
tai kad kaip as supratau, ten rik automatui yra parasyta, o mano mechaninis
Tai reiskia maziau "ryja" negu ten parodyta, nes tavo mechanine
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 18, 10:25)
Tai reiskia maziau "ryja" negu ten parodyta, nes tavo mechanine
" tai tikekimes kad maziau nors sake anie seimininkai kad gerokai maziau turetu reiks prisipilt pilna baka ir ishsibandyt
p.s. kiek km pravaziuojat nuo lemputes uzsidegimo??
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 18, 10:32)
" tai tikekimes kad maziau nors sake anie seimininkai kad gerokai maziau turetu reiks prisipilt pilna baka ir ishsibandyt
pas man tai dyzelis... man tai to 1 pagaliuko (kur benzino matosi kiek ipilta) uztenka 100 km jau apskaiciavau tai su pilnu baku pravaziuoju apie 800 km
QUOTE(*rasa* @ 2008 09 18, 12:40)
pas man tai dyzelis... man tai to 1 pagaliuko (kur benzino matosi kiek ipilta) uztenka 100 km jau apskaiciavau tai su pilnu baku pravaziuoju apie 800 km
ooo tai nebliogai, kad as tiek pralekciau su vienu pagaliuku niu bandysiu pasiziet
QUOTE(_caramele_ @ 2008 09 18, 12:56)
ooo tai nebliogai, kad as tiek pralekciau su vienu pagaliuku niu bandysiu pasiziet
tai as ir skaiciuoju ne litrais ar kilometrais, bet kiek pagaliuku nukrenta vaziuojant
tai parasysi kiek priskaiciavai litru 100 km