sveikos,esu sito skyrelio skaitytoja,pirma IVF daremes 2012-05,rugpjuti planuojame 2 IVF,tikiuosi sekminga kur galeciau sizinoti kam pavyko pastoti nuo 2012-05,nes cia tiek daug visko rasot,kad sunku viska perskaityt
aciu
Labas rytas,
Beiliuk, smagu jog uzsuki, sveikinu su jusu seimos svente, kad ilgai ir laimingai, kad kuo greiciau jus aplankytu gandrai. O as gerai, aciu, pasinervuoju cia del jusu, del saves nesinervuoju, man atrodo jau atsinervavau per visus metus, kuriuos taip laukiau, dabar man relax, bet vistiek dar anksti kalbeti apie startus, kai busiu koja jame, galbu ir pasisakysiu, o pries laika nenoriu kalbeti, juk zinai kaip buna, man ypac sekasi.
Kitty, gal tau kokios panikos atakos, kad nei is sio nei is to taip sveikata sustreikuoja ir vel pasitaiso , man taip buvo, kai vis nuolatos visi planai griudavo, jau buvau save i sirdininkes nurasiusi, kitokiu ligu prisigalvojusi, kai maziau galvoji, tai ir geriau jautiesi, todel patarsiu neieskoti problemu ten, kur ju nera ir pagaliau pagaut ta gandra.
Visom kitom sekmes, geros nuotaikos, juk jau penktadienis!
Papildyta:
Milka111, sekmes, sikart turi buti TAIP! O pas Atiloja parase gali pamatyti kas pagavo ta men.
Beiliuk, smagu jog uzsuki, sveikinu su jusu seimos svente, kad ilgai ir laimingai, kad kuo greiciau jus aplankytu gandrai. O as gerai, aciu, pasinervuoju cia del jusu, del saves nesinervuoju, man atrodo jau atsinervavau per visus metus, kuriuos taip laukiau, dabar man relax, bet vistiek dar anksti kalbeti apie startus, kai busiu koja jame, galbu ir pasisakysiu, o pries laika nenoriu kalbeti, juk zinai kaip buna, man ypac sekasi.
Kitty, gal tau kokios panikos atakos, kad nei is sio nei is to taip sveikata sustreikuoja ir vel pasitaiso , man taip buvo, kai vis nuolatos visi planai griudavo, jau buvau save i sirdininkes nurasiusi, kitokiu ligu prisigalvojusi, kai maziau galvoji, tai ir geriau jautiesi, todel patarsiu neieskoti problemu ten, kur ju nera ir pagaliau pagaut ta gandra.
Visom kitom sekmes, geros nuotaikos, juk jau penktadienis!
Papildyta:
Milka111, sekmes, sikart turi buti TAIP! O pas Atiloja parase gali pamatyti kas pagavo ta men.
Sveikutes
as dziaugiuosi, kad jis tave nuramino ir su sekminga pradzia tave dabar jau be jokiu stesu
o del Grybo gydytoju
sekmes tau siandien
Papildyta:
jau pati laukiu - nesulaukiu skabucio
turetu ir aktyvuma pamatuoti
pas mane parasiuke matosi procentukas pastojusiu
Papildyta:
Mergaites, kurios startavot birzeli - atsiliepkit - prisiduokit Juk pacios paskui norite statistikos, kur geriausia, kur sekmingiausia..., o nieko nepranesat Bukime draugiskos ir dalinkimes informacija
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 21:09)
Skaminau Atijoliuk grazuoliukui. Balsas simpatiskas Jis man perskambino, nes negalejo kalbeti. Prisistaciau nuo taves, nepyk... Zodziu, as jam nupasakojau situacija.
as dziaugiuosi, kad jis tave nuramino ir su sekminga pradzia tave dabar jau be jokiu stesu
o del Grybo gydytoju
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 16, 21:31)
Panos, HELP HELP HELP, man atrodo, aš niekada to IVF nepasidarysiu... Jaučiu, kad blogai jaučiuosi, odą skauda, pasimatuoju tempą - 37,3. Ką man daryti???Kas čia gali būti,ką , susirgau vidury vasaros??? IR dar krečia, jaučiu, dar kyla..Nuo difo gali būti? turbūt ne? Ką man daryti, mes suplanavę rytoj 8 ryto išvažiuoti....
sekmes tau siandien
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 08 17, 08:31)
Atiloja, nepamiršk tik pranešti rezultatus Juk žinai, kad visuomet laukiu Tikiuosi,kad tiejo LIT tau padės Tiesa,tai tu pridavei pas jį kraują norėdama išsitirti bendrą Nk skaičių ar jau ir aktyvumą?
QUOTE(milka111 @ 2012 08 17, 11:31)
sveikos,esu sito skyrelio skaitytoja,pirma IVF daremes 2012-05,rugpjuti planuojame 2 IVF,tikiuosi sekminga kur galeciau sizinoti kam pavyko pastoti nuo 2012-05,nes cia tiek daug visko rasot,kad sunku viska perskaityt
pas mane parasiuke matosi procentukas pastojusiu
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 17, 11:37)
Labas rytas,
Papildyta:
Mergaites, kurios startavot birzeli - atsiliepkit - prisiduokit Juk pacios paskui norite statistikos, kur geriausia, kur sekmingiausia..., o nieko nepranesat Bukime draugiskos ir dalinkimes informacija
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 16, 21:36)
Terze, dabar kelio atgalios nera, taigi dedi visus stresus i sona ir atsiduodi visu kunu ir siela Tikslui, o daryti tau nieko ir nereikia, tik tiketi ir pasitiketi, tas aukstai ismintingas, jeigu simuliuosi, gausi baudos, o tu juk nenori baudos, taigi keli nosi i virsu ir varai lagaminu krautis!
Aciu tau! Snd ryte nuvaziavom su MB i vaistine, ir cia cia cia posmeli susokom (MB pas mane buves pramog.sokejas, o as liaudies sokiu) Atrodem gal kaip durneliai, bet visiskai dzin. O ypac, kai tokius vaistus nupirkom: Clenaxe, dexametasona, doxyciklina, D3 vitaminus priedo, laselinems skyscio ir sistemu. Gal pagalvojo, kad mums jau paskutinioji?
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 17, 09:56)
Tai mamai erke buvo isssiiurbusi kazkada? Cia jum del skiepu
Sveikunu pradejus IVF...savo pasiekei:)
Nu bet daktariukai tai geri pas jus Nenori kitu testu pripazinti nors tu ka:)
Jei pacios LTklinikos nenori pripazinti kitu LT kliniku padarytu testu...tai ka zmogui galvoti tada? Gal jos visos visai nepatikimos
Man dabar toks klausimelis iskilo Jei tai ka daro grazuoliukas tik mazdaug 10% uzpildo to ka daro Cikaga ir Londonas imunologiniais klausimais...kazin kiek is vis tie visi LIT (ir ka jie dar ten leidzia) bendrame nevaisingume ar imuniniu problemu sprendime pagerina rezultatus %?
O tas grazuoliukas savaitgaliais dirba? Mane bykova biskuti gazdina...jei reiktu kreiptis kada pagalbos...
Sveikunu pradejus IVF...savo pasiekei:)
Nu bet daktariukai tai geri pas jus Nenori kitu testu pripazinti nors tu ka:)
Jei pacios LTklinikos nenori pripazinti kitu LT kliniku padarytu testu...tai ka zmogui galvoti tada? Gal jos visos visai nepatikimos
Man dabar toks klausimelis iskilo Jei tai ka daro grazuoliukas tik mazdaug 10% uzpildo to ka daro Cikaga ir Londonas imunologiniais klausimais...kazin kiek is vis tie visi LIT (ir ka jie dar ten leidzia) bendrame nevaisingume ar imuniniu problemu sprendime pagerina rezultatus %?
O tas grazuoliukas savaitgaliais dirba? Mane bykova biskuti gazdina...jei reiktu kreiptis kada pagalbos...
Aciu uz sveikinimus
Taip, mamai buvo 2 erkes isisiurbusios pries 5 savaites,savam sklype, kur zole pjaunama iki 1cm aukscio..... nustate Laimo liga, o paskui per apziura sako, pas jus dar ir encifalito pozymiai... Tai kol laukem tu atsakymu - buvo sunku. Bet aciu tam dedei virsuj sedinciam, kad nepasiunte tokios baisios ligos.
Nesigasdink del Bikovos, kaip merginos su patirtim sako, reikia imti is jos tai, ko tau reikia, t.y. LIT.
paskaityk pries keleta puslapiu anksciau Keberiokst atsiunte straipsni apie LIT
O del grazuoliuko, gal jis man taip pasake gal dar ir del to (apie 10proc.), kad as nusiraminciau neiskociau slieku ten, kur jau nera galimybiu ka padaryti...
Papildyta:
QUOTE(Beta1 @ 2012 08 17, 10:15)
Toks jausmas kartais, kad kazkas lyg bando tavo ribas, kiek istversi, kiek iskentesi.Bet viskas bus gerai, pamatysi :mirksiukas:
Beje, kas liecia grybo gatves klinikas, tai ir komos busenoj manes niekas ten nenuvestu Ne karta atejus su viena beda, pradeda lydet per kabinetus del visiskai lempiniu dalyku Toks jausmas, kad atejes su gerkles skausmu, gausi dar ir prostata issitirt ir visai nesvarbu, kad esi moteris Zodziu negrazu taip pinigautis, o tu saunuole, kad nepasidavei
Beje, kas liecia grybo gatves klinikas, tai ir komos busenoj manes niekas ten nenuvestu Ne karta atejus su viena beda, pradeda lydet per kabinetus del visiskai lempiniu dalyku Toks jausmas, kad atejes su gerkles skausmu, gausi dar ir prostata issitirt ir visai nesvarbu, kad esi moteris Zodziu negrazu taip pinigautis, o tu saunuole, kad nepasidavei
Sveikute
Zinai, tavo sitie zodziai labai taiklus. As jau su Pepe apie zenklus kalbejom.. O dabar jau galvoju gal tikrai, juk jei sieki, tai reikia ir siekti, o ne nuleisti rankas...
Prajuokinai del prostatos As esu buvusi pries 7 metus gal ten, alia "pradejau nuo geriausios klinikos", tada supratau, kad kas brangiausia, nebutinai geriausia...
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 17, 11:37)
O as gerai, aciu, pasinervuoju cia del jusu, del saves nesinervuoju, man atrodo jau atsinervavau per visus metus, kuriuos taip laukiau, dabar man relax, bet vistiek dar anksti kalbeti apie startus, kai busiu koja jame, galbu ir pasisakysiu, o pries laika nenoriu kalbeti, juk zinai kaip buna, man ypac sekasi.
Labai laukiam tavojo starto, kad ir tylaus
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 17, 12:06)
Sveikutes
Aciu tau Greitai ir tave sveikinsim su startu - labai laukiu
Laukiam skambucio is grazuoliuko
Papildyta:
QUOTE(Beila @ 2012 08 17, 12:11)
Terze, kaip savijauta šiandien?
Aciu, labai gerai tai vat as ir prisiminiau, kad tu esi sakiusi, kad iki LIT'o pas grazuoliuka reikia laukti apie 10dienu..
Sildyti kiausides pradejau pagal Cituko nurodymus..
As kaip ir tu: misraines vakuoju siemet Sia savaite padariau burokeliai obuoliu sultyse
Merginos, skaiciau, kad ant tu vaistu:"trying for a baby" pirmas vitaminas uzrasytas L-argininas, niekad anksciau nebuvau atkreipus demesio, kiek geriau. taip, kad jei kas duoda vyrukams L-arginino, ikalkit ir pacios
Afrodite - sveik greiciau!
Merginos, gal zinote gera akupunkturista, stimuliacijos metu? Pamenu, kad Iride berods yra pasakojus apie vyruka is BAK, kuris paksui isejo is ten ir lyg savo atsidare...
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 20:09)
Del rezervo nuraminai-nes po 1IVF gyd "apkaltino" FSH, kad jis aukstas buvo... Nu reiskias svarbu eina ka isspausti, o jis gali buti ir siek tiek aukstesnis....
Terze, del FSH tikrai nera ko pergyventi. As su rodikliu 12 po IVF pastojau, zinau atveji, kai pastojo ir su 16, taigi cia ne beda. Sekmes dideliausios tau ir kitoms startuojancioms Gaudykit toki jau subrendusi virusiuka
Ir dar pasidalinsiu tokia mintele. Kad gal geriau myleti savo kuna ir kalbetis graziuoju su savo organizmu, nesvarbu kokius sposus jis bekrestu. Kaip bebutu, moters organizmas sutvertas visokioms fiziologinems permainoms, , todel manyciau geriau butu i tai su pagarba, o ne su nepasitenkinimu ir priekaistais ziureti. Cia tiesiog tam, kad jei jau darom, darytume viska, net ir saviitaiga uzsiimtume, nes manau pozityvumas visame kame tik didina sansus musu svajonems issipildyti
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 08 17, 11:53)
Merginos, gal zinote gera akupunkturista, stimuliacijos metu? Pamenu, kad Iride berods yra pasakojus apie vyruka is BAK, kuris paksui isejo is ten ir lyg savo atsidare...
As pusmeti iki sekmingo pastojimo lankiausi pas Grecija, man ji ir jos klinika labai patiko. Butent tuo klausimu mus su vyru tik ir gyde, taigi rekomenduoju 861038125
QUOTE(Beila @ 2012 08 17, 13:27)
O kokius jūs ir jūsų vyrai vitaminus geria prieš IVF???
dabar sugebu jam tik Q10 sugirdyti o pati foli, q10, magni (bet cia daugiau del savo raumenu o ne del IVF'o) ai, dar abu lizina (bet irgi daugiau del herpio isvengimo nei del IVF'o) bet kadangi herpis ziauriai viska gadina, tai sakykim, kad ir del IVF'o
Papildyta:
Meiles vaisiau, aciu uz virusiukus, pasiimsiu
sveikos merginos
aš ir vėl su klausimu pirmadienį aš išsiunčiau tyrimus į Graikiją ir vakar jie jau gavo ir atsiuntė, kad susimokėti. Ar gali taip greitai nueiti? jūs čia rašydavote, kad per 10 dienų gauna jie mėginį, o man gaunasi per 4 dienas. kas siuntė gal parašytumėte per kiek dienų jums nueidavo? ačiū
aš ir vėl su klausimu pirmadienį aš išsiunčiau tyrimus į Graikiją ir vakar jie jau gavo ir atsiuntė, kad susimokėti. Ar gali taip greitai nueiti? jūs čia rašydavote, kad per 10 dienų gauna jie mėginį, o man gaunasi per 4 dienas. kas siuntė gal parašytumėte per kiek dienų jums nueidavo? ačiū
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 08 17, 13:00)
Terze, del FSH tikrai nera ko pergyventi. As su rodikliu 12 po IVF pastojau, zinau atveji, kai pastojo ir su 16, taigi cia ne beda. Sekmes dideliausios tau ir kitoms startuojancioms Gaudykit toki jau subrendusi virusiuka
Ir dar pasidalinsiu tokia mintele. Kad gal geriau myleti savo kuna ir kalbetis graziuoju su savo organizmu, nesvarbu kokius sposus jis bekrestu. Kaip bebutu, moters organizmas sutvertas visokioms fiziologinems permainoms, , todel manyciau geriau butu i tai su pagarba, o ne su nepasitenkinimu ir priekaistais ziureti. Cia tiesiog tam, kad jei jau darom, darytume viska, net ir saviitaiga uzsiimtume, nes manau pozityvumas visame kame tik didina sansus musu svajonems issipildyti
Papildyta:
As pusmeti iki sekmingo pastojimo lankiausi pas Grecija, man ji ir jos klinika labai patiko. Butent tuo klausimu mus su vyru tik ir gyde, taigi rekomenduoju 861038125
Papildyta:
Aciu tau uz mintis ir padrasinimus
As pas Grecija lankiausi po savo antrojo nepavykusio. Palankiau gal 2 men ir metem.. ji buvo pries IVF, o as uz.. todel keliai issiskyre...
Papildyta:
Gaudau paaugusius virusiukus
QUOTE(Terze @ 2012 08 17, 12:55)
As pas Grecija lankiausi po savo antrojo nepavykusio. Palankiau gal 2 men ir metem.. ji buvo pries IVF, o as uz.. todel keliai issiskyre...
Kaip keista, nes mes irgi sakem, kad ruosiames siam reikalui ir ji ne puses zodziu, kad pries...
QUOTE(Beila @ 2012 08 17, 13:27)
O kokius jūs ir jūsų vyrai vitaminus geria prieš IVF???
Geriam: folis 4mg, B vitaminai, selenas, magnis, cinkas, c vitaminas, D3, Q10, zuvies taukai, semenu aliejus, resveratrolis, lizinas, L-argininas, probiotikai
Papildyta:
QUOTE(Meilės vaisius @ 2012 08 17, 13:57)
Kaip keista, nes mes irgi sakem, kad ruosiames siam reikalui ir ji ne puses zodziu, kad pries...
tai va, del to ir negalejau testi, nes juk akupunkturistas turi zinoti, ar tu stimuliuojama ar ne ir t.t. O jei ji pries tai ir nebetesem... Visa kita tiko ir patiko...
Kitty - kaip tu?? Gal jau nei temperaturos nei skausmu??Vaikstinejat sau po Zoo laimingi?
Papildyta:
QUOTE(fija @ 2012 08 17, 13:44)
sveikos merginos
Man viena syki nuejo per 3 dienas. Gali taip greit nueiti, siulyciau nepergyventi ir pasitiketi