QUOTE(Atiloja @ 2012 08 16, 15:39)
mazute
tikekim, kad viskas bus gerai
as kumstukus laikysiu uz tave
pasiskambink tu grazuoliukui, ji siandien is manes nusiurbe gabaluika kraujpo, bandys daryti (darys, tik nezinau ar gausis pagal G normas visa tai), man NK aktyvuma (jam ir paciam idomu), tai gal bent jau kazkoki atsakyma gausi
o tai, kad padidejo NK kiekis, tai jau ir Keberiokst tau sake, kad dar nieko nereiskia
as tikiu, kad cia tik bendras rodiklis sukiles
ne nuo antibu NK kyla, o nuo zarazu
Beje, gal jus ir zinot, bet dar pasikartosiu, kad bendras NK sukyla del tokiu sh..., kaip nervai, herpesas, viduriavimas ir pan., ir dar, kad matyti bendra NK kiekio tendencija, ji reikia darytis bent jau 3 menesius is eiles, esant tokiom paciom salygom, tokiai paciai dienai, net tokiai paciai menulio fazei
Skaminau Atijoliuk grazuoliukui. Balsas simpatiskas
Jis man perskambino, nes negalejo kalbeti. Prisistaciau nuo taves, nepyk...
Zodziu, as jam nupasakojau situacija. Trumpai, ka jis man pasake: kad jei NK sitas bendras pakilo nuo 18 iki 19, tai cia nieko nereiskia, nes labai mazai. Ta pati pasake, ka tu, kad gal herpesas ar dar kas. pasake, kad is vis, moksle, jei duomenys pasikeicia iki 10proc., niekas galvos labai nesuka. Zodziu, pute jis man optimizmo kaip reikalas, kad cia tik dalis ta imunologija, kad juk as dar begale kitu tyrimu dariau ir t.t. Nu gavau gera psihologine piliule, nes kitaip jis man negalejo padeti. Sako, kad dabar jau velu kazka daryti, kazka tirti. Nu pati suprantu. Beto,sako lyginant su tom visom Cikagom, Londonais, tai LT gal tik 10proc padaro to visko, ka jie sugeba imunologijoj padaryti. Zodziu jis visaip kaip mane ramino, kad man nieko nereikia
O apie tuos skaiciukus mm3, kur Santariskese merginos kas daret, zinot, tai nelabai is vis galejo komentuoti. Matyt cia is vis yra abstraktumu abstraktumas.
Visumoj aciu uz ji, kad davei tel., pasiskambinau ir daugiau suprantu ir ramiau.
QUOTE(Citas @ 2012 08 16, 16:14)
Terziuk, - suprantu pesimizmo banga, bet zinai, as manau kad cia tau susidejo keli dalykai, kartu ir mamytes situacija ir kai kuriu tyrimu siokie tokie neatitikimai. Bet laukiam treijso ir tavo pokalbio ir manau kad kalbesim pozityviau. Jo bikova lieka savam stiliui. Kaip keberiokst jau daug kartu rase, pas ja reikia vaziuoti aiskiu tikslu, gauti LIT-a, ten del vaizdo isklausydavau tu jos pamokymu bet uzmirsdavau dar neisejus is jos. O LIT-a beje suleidzia sekmingai seseles. Tai ir ja apeiti galima. Tuoj leis treijsas kalti antra ukola ir nuotaikyte pasitaisys. Rezervas kiausidziu pas mane visada buvo zemiau ribos bet visada su didesnem gonalio dozem turedavau apie 10 foliu. Kokias dozes tau treijsas dave?
Jo jo, del Bikovos as pati kalta, as jai nesugebu atsakyti ir vis moku uz konsultacijas
Visu pirma gera zinia: mamai tik Laimo liga, nerasta encifalito. Tai visa musu grazi seimynele eisim skiepytis, nafik tokie nervai.
Del rezervo nuraminai-nes po 1IVF gyd "apkaltino" FSH, kad jis aukstas buvo... Nu reiskias svarbu eina ka isspausti, o jis gali buti ir siek tiek aukstesnis....
Ka as be taves daryciau-aciu tau uz viska.
Ir uz informacija ir uz pozityva ir uz palaikyma, uz viska
Dabar dave po 187,5gonal ir menopur.
Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 08 16, 16:47)
Terze, zuiki, sa, imk
Suprantu, baisu, panika, ir isvis tikras siaubas. Bet tau dabar pats geriausias vaistas - nusiraminti, tik va kita beda, kad tai neimanoma... Ir kas benutiktu, viskas i gera. Trauksi tu dar uz ausu pas nestukes mane is cia paskui save
Zinai, situ klausimu esu jautri... kazkaip sakau, pirmas kartas, antras kartas, viskas rodes paprasciau, o dabar atrodo jau "daug zinai" ir interpretuoji, niekas aiskiai iki galo nieko nepasako ir stogas vaziuoja.
Prizadu, trauksiu (-ciau) (noreciau traukti) ir uz ausu ir plauku
QUOTE(kokyte @ 2012 08 16, 17:11)
O mano memes pagaliau issinesdino , jau toki karnavala buvo uztaisiusios, kad maniau paskutinioji atejo, jau dabar su baime
sekanciu laukiu
(o gal ir nelaukiu ) ot optimiste as
taip taip, po visu situ bandymu man memes irgi parodydavo, ko nesu macius... sekmes!
QUOTE(errachka @ 2012 08 16, 17:17)
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 14:07)
didelės stiprybės viską išsiaiškinant....
blyn..čia jau viskas mokslas gaunasi
Aciu
QUOTE(Citas @ 2012 08 16, 19:22)
Terziuk, nu kokios zinios is treijso?
Tavo pilnas az nepriima zinuciu
Trinu
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 16, 19:31)
Tas su rutom tai gerulis
Pati kelis kartus isbandziau:) Ka Treisas sako?
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 16, 20:15)
Sveikutes,
Nu pirmiausia tai daug balionu Terzei, jetus, atrodo, pati visu kunu jauciu, kaip tu jautiesi, nu gal dar bus viskas gerai, manau, kad svarbiausia yra hormonai, jei per mazas TTH, tai per mazas, reikia kelti, o del kileriu.. Ten toks kosmosas, kD, man rodos, neverta labai parintis.. Laukiam ziniu
Merginos, nueinu i Grybo gatve. Dedu popierius ant stalo ir sakau, noriu jusu nuomones.Sako, turi visus tyrimus ci apakartoti. Sakau juokaujat, as jau per vasara 5 kartus dariausi, siti daryti vakar, LT daryti pries 2 savaites. Sakau gal galite is tos visos kruvos daryti isvadas ir man suteikti konsultacija. Ji man atreze, kad cia neaiskiu ir mazu kazkokiu laboratoriju daryta, turiu persidaryti...Nu man uzvire kraujas, ka reiskia neaiskiu, jeigu tu nezinai Gulbins laboratorijos, jeigu tau nieko nesako Kazanaviciaus vardas, kaip gyd gali metytis tokiais zodziais. As stengiuosi islikti rami, bandau isklausti ir isgauti kokia info. Sakau, jei mano endokrinologas pasake, kad viskas ok, kodel ginekologui neatrodo ok. Ji man pasake, kad mano t4 ir t3 yra geri, todel. visa kita kalba buvo, kad ji man primygtinai siule persidaryti visus tyrimus ir paziureti echo man skydliauke, kad man thybonas jos manymu visai nereikalingas ir t.t. Zodziu, ji ant galo susinervino, sako, as jum i knygute rasau, kad atsisakete konsultacijos. Kas man beliko? As nesutikau visko persidaryti ir vel groti pagal nauja muzika, jei du endokrinologai skiria thybon, kodel trecias tai nuneigia. Skambinu T. Sakau, kad man endokrinologas pasake, jei mano anie du hormonai geri, tai viskas ok
. O ka daryt dar galejau? Uz viska susimoketi vel apie 500lt ir tureti dar didesni pasimetima ir "nauja" gydyma? A, ji man sako, netokius pinigus isleidziat, o cia atsisakot tirtis.bet esme jau ne tik piniguose...nemaciau nei noro man padeti, nei pagarbos. Zodziu, T sako, nu tai tesiam toliau... mozet bit u nas cto to i polucitsa.... ir gerti ta dexamet. Man buvo taip gera tai isgirsti... Grizau, susileidau vaistus ir tokia palaima.... Tikiuosi neklystu.