Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Sveikutes,

Nu pirmiausia tai daug balionu Terzei, jetus, atrodo, pati visu kunu jauciu, kaip tu jautiesi, nu gal dar bus viskas gerai, manau, kad svarbiausia yra hormonai, jei per mazas TTH, tai per mazas, reikia kelti, o del kileriu.. Ten toks kosmosas, kD, man rodos, neverta labai parintis.. Laukiam ziniu 4u.gif

O mes sia dien nuvarem i birstono baseinus, galvoju, jei pramus, tai vakare, nes dar nieko nejauciu,arba rytoj, sveciu rytojui pasikvietem.. Einam i baseina beveik, nugi pramusineja.. Isidejau tampona, nu stengiausi nelist labai i vandeni, daugiau dukryte ziuret..o paskui pramuse su baisulingais skausmais, taigi rytoj vaziuojam pas Treijsa. Oi, panos, bijau, kad tik netektu stabdyti,kad tikviskas vyktu..

QUOTE(Amour @ 2012 08 15, 17:43)
Nesam IVF dare  schmoll.gif Cia pirmas, tikiuos ir paskutinis  unsure.gif 5 metai bandom pastoti, is esmes 2,5 metu, kiek vyras namie  smile.gif Jis pas mane kas 6 savaites namie. Tai cia gal ir didziausia kliutis. Jo tyrimai geri. Darem 3 stimuliacijas, IUI. Nieko. Tada laparoskopija ir histeroskopija. Pries tai gimdos foto parode kairi kiausintaki nepratekama. Operacija, sake, butina buvo, viska ten isplatino, istiesino, endo II rado. Sutvarke, pratekejo skystis. Bet jau 1,5 metu po operacijos - nieko. IUI per Velykas darem - nieko. Tai va ir priejom prie IVF, gaila laiko, gaila pinigu, o dar kai vyro tiek namuos nebuna, tai isvis, sakau, vienai galimybei grizta, tai kaip negalvot, nesitiket... O viskas nuo minciu ir prasideda, neatsipalaiduoji...

Supratau, nezinau, kodel man atrode,kad cia tau antras, sapnavau, matyt doh.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 16, 09:59)
4u.gif  4u.gif  4u.gif perduok vyro sesei:) mano vyro sesei turi berniukas siandien gimti pagal plana, bet manau, kad jam mamos pilvuke taip gerai, kad jis dar palauks biggrin.gif

Geros dieneles visom 4u.gif  4u.gif  4u.gif O as paemiau ir nusprendziau pailseti biggrin.gif Jokiu mastymu apie IVF, jokiu iseities ieskojimu. Reikia smegenim atsipusti biggrin.gif  wub.gif Skirti demesi dalykam, kuriuos apleidau ir dziaugtis gyvenimu wub.gif Po poilsio grisiu kitomis jegomis thumbup.gif
Vienos kaimynes zodzia vakar patiko, atlaisvink galva nuo tu galvojimu- duok gimdai pailseti:) sako mintys persiduoda is galvos i organus, apie kuriuos pastoviai galvojam biggrin.gif ar kazkas panasaus.

linkiu, kad pavyktu, as tai galvoju, kad jei siunciu mintis gimdai,ji uzsiturbina veikti doh.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 08 16, 15:45)
Ta jusu Bykova  doh.gif , kas cia per bendravimo forma.

Nu dar dabar, pasirodo, atostogaus,asjai sakiau, kada stimuliuosiuos, sake atvaziuot, apie atostogas -ne zodelio.. Nu... Nu...
Papildyta:

Ir vel jai kompas neveike,ane.. Zaibas turbut doh.gif ji darosi juokinga..
Atsakyti
Sveikos, TERZEI 4u.gif 4u.gif 4u.gif panasiai ir man buvo,pirmas katras buvo polipas,jau kita diena iskarto gryzau i LT,ten ponas Vanagas nieko nerado,dar pasikviete kita daktare kad uztikrinti kad nieko nera blink.gif vel gryzau i IRL,ten daktare sako yra,tai reziume ispjove sena kaip sake polipo jau cia IRL,taip nuplauke mano dU ciklai,o apie stresa ir asaras net nekalbu,si karta sterso irgi buvo kol pradejau,teko startuoti 4cd,nu ryt vaziuoju apziurai ax.gif Labai suprantu ka jauti,laikykis 4u.gif

Del Bykovos kompo ta pati pagalvojau,net juokas sueme vel kompas lotuliukas.gif
Ji taip atostogose ,nes as su ja kalbejau siandien,as skrendu antradieni pas ja,atskrendu 6 ryte,o kitas lektuvas 11.30,tai norejau klausti ar sesele negaletu ateiti anksciu,kokia 8,tai ji saunuole be prasymu iskarto sako as ateisiu,man atostogos ,netoli gyvenu,busiu 8ryte,tipo nepergyvenkite.Kazkaip neina ant jos pykti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo taitiek: 16 rugpjūčio 2012 - 19:54
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 16, 15:39)
mazute console.gif tikekim, kad viskas bus gerai  4u.gif as kumstukus laikysiu uz tave  4u.gif
pasiskambink tu grazuoliukui, ji siandien is manes nusiurbe gabaluika kraujpo, bandys daryti (darys, tik nezinau ar gausis pagal G normas visa tai), man NK aktyvuma (jam ir paciam idomu), tai gal bent jau kazkoki atsakyma gausi  4u.gif o tai, kad padidejo NK kiekis, tai jau ir Keberiokst tau sake, kad dar nieko nereiskia  4u.gif as tikiu, kad cia tik bendras rodiklis sukiles  mirksiukas.gif
ne nuo antibu NK kyla, o nuo zarazu  4u.gif
Beje, gal jus ir zinot, bet dar pasikartosiu, kad bendras NK sukyla del tokiu sh..., kaip nervai, herpesas, viduriavimas ir pan., ir dar, kad matyti bendra NK kiekio tendencija, ji reikia darytis bent jau 3 menesius is eiles, esant tokiom paciom salygom, tokiai paciai dienai, net tokiai paciai menulio fazei  4u.gif

Skaminau Atijoliuk grazuoliukui. Balsas simpatiskas wink.gif Jis man perskambino, nes negalejo kalbeti. Prisistaciau nuo taves, nepyk... 4u.gif Zodziu, as jam nupasakojau situacija. Trumpai, ka jis man pasake: kad jei NK sitas bendras pakilo nuo 18 iki 19, tai cia nieko nereiskia, nes labai mazai. Ta pati pasake, ka tu, kad gal herpesas ar dar kas. pasake, kad is vis, moksle, jei duomenys pasikeicia iki 10proc., niekas galvos labai nesuka. Zodziu, pute jis man optimizmo kaip reikalas, kad cia tik dalis ta imunologija, kad juk as dar begale kitu tyrimu dariau ir t.t. Nu gavau gera psihologine piliule, nes kitaip jis man negalejo padeti. Sako, kad dabar jau velu kazka daryti, kazka tirti. Nu pati suprantu. Beto,sako lyginant su tom visom Cikagom, Londonais, tai LT gal tik 10proc padaro to visko, ka jie sugeba imunologijoj padaryti. Zodziu jis visaip kaip mane ramino, kad man nieko nereikia smile.gif O apie tuos skaiciukus mm3, kur Santariskese merginos kas daret, zinot, tai nelabai is vis galejo komentuoti. Matyt cia is vis yra abstraktumu abstraktumas.
Visumoj aciu uz ji, kad davei tel., pasiskambinau ir daugiau suprantu ir ramiau.

QUOTE(Citas @ 2012 08 16, 16:14)
Terziuk, - suprantu pesimizmo banga, bet zinai, as manau kad cia tau susidejo keli dalykai, kartu ir mamytes situacija ir kai kuriu tyrimu siokie tokie neatitikimai. Bet laukiam treijso ir tavo pokalbio ir manau kad kalbesim pozityviau. Jo bikova lieka savam stiliui. Kaip keberiokst jau daug kartu rase, pas ja reikia vaziuoti aiskiu tikslu, gauti LIT-a, ten del vaizdo isklausydavau tu jos pamokymu bet uzmirsdavau dar neisejus is jos. O LIT-a beje suleidzia sekmingai seseles. Tai ir ja apeiti galima. Tuoj leis treijsas kalti antra ukola ir nuotaikyte pasitaisys. Rezervas kiausidziu pas mane visada buvo zemiau ribos bet visada su didesnem gonalio dozem turedavau apie 10 foliu. Kokias dozes tau treijsas dave? wub.gif

Jo jo, del Bikovos as pati kalta, as jai nesugebu atsakyti ir vis moku uz konsultacijas smile.gif
Visu pirma gera zinia: mamai tik Laimo liga, nerasta encifalito. Tai visa musu grazi seimynele eisim skiepytis, nafik tokie nervai.
Del rezervo nuraminai-nes po 1IVF gyd "apkaltino" FSH, kad jis aukstas buvo... Nu reiskias svarbu eina ka isspausti, o jis gali buti ir siek tiek aukstesnis....
wub.gif Ka as be taves daryciau-aciu tau uz viska. 4u.gif Ir uz informacija ir uz pozityva ir uz palaikyma, uz viska wub.gif

Dabar dave po 187,5gonal ir menopur.

Papildyta:
QUOTE(stryga @ 2012 08 16, 16:47)
Terze, zuiki, sa, imk  4u.gif
Suprantu, baisu, panika, ir isvis tikras siaubas. Bet tau dabar pats geriausias vaistas - nusiraminti, tik va kita beda, kad tai neimanoma... Ir kas benutiktu, viskas i gera. Trauksi tu dar uz ausu pas nestukes mane is cia  paskui save 4u.gif

Zinai, situ klausimu esu jautri... kazkaip sakau, pirmas kartas, antras kartas, viskas rodes paprasciau, o dabar atrodo jau "daug zinai" ir interpretuoji, niekas aiskiai iki galo nieko nepasako ir stogas vaziuoja. 4u.gif Prizadu, trauksiu (-ciau) (noreciau traukti) ir uz ausu ir plauku smile.gif
QUOTE(kokyte @ 2012 08 16, 17:11)

O mano memes pagaliau issinesdino , jau toki karnavala buvo uztaisiusios, kad maniau paskutinioji atejo, jau dabar su baime  blink.gif sekanciu laukiu  doh.gif  (o gal ir nelaukiu ) ot optimiste as  doh.gif

4u.gif taip taip, po visu situ bandymu man memes irgi parodydavo, ko nesu macius... sekmes!

QUOTE(errachka @ 2012 08 16, 17:17)
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 14:07)

didelės stiprybės viską išsiaiškinant.... 4u.gif

blyn..čia jau viskas mokslas gaunasi unsure.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(Citas @ 2012 08 16, 19:22)
Terziuk, nu kokios zinios is treijso? 4u.gif  Tavo pilnas az nepriima zinuciu  unsure.gif

Trinu smile.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 16, 19:31)
Tas su rutom tai gerulis 4u.gif  Pati kelis kartus isbandziau:) Ka Treisas sako?

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 16, 20:15)
Sveikutes,
Nu pirmiausia tai daug balionu Terzei, jetus, atrodo, pati visu kunu jauciu, kaip tu jautiesi, nu gal dar bus viskas gerai, manau, kad svarbiausia yra hormonai, jei per mazas TTH, tai per mazas, reikia kelti, o del kileriu.. Ten toks kosmosas, kD, man rodos, neverta labai parintis.. Laukiam ziniu 4u.gif

Merginos, nueinu i Grybo gatve. Dedu popierius ant stalo ir sakau, noriu jusu nuomones.Sako, turi visus tyrimus ci apakartoti. Sakau juokaujat, as jau per vasara 5 kartus dariausi, siti daryti vakar, LT daryti pries 2 savaites. Sakau gal galite is tos visos kruvos daryti isvadas ir man suteikti konsultacija. Ji man atreze, kad cia neaiskiu ir mazu kazkokiu laboratoriju daryta, turiu persidaryti...Nu man uzvire kraujas, ka reiskia neaiskiu, jeigu tu nezinai Gulbins laboratorijos, jeigu tau nieko nesako Kazanaviciaus vardas, kaip gyd gali metytis tokiais zodziais. As stengiuosi islikti rami, bandau isklausti ir isgauti kokia info. Sakau, jei mano endokrinologas pasake, kad viskas ok, kodel ginekologui neatrodo ok. Ji man pasake, kad mano t4 ir t3 yra geri, todel. visa kita kalba buvo, kad ji man primygtinai siule persidaryti visus tyrimus ir paziureti echo man skydliauke, kad man thybonas jos manymu visai nereikalingas ir t.t. Zodziu, ji ant galo susinervino, sako, as jum i knygute rasau, kad atsisakete konsultacijos. Kas man beliko? As nesutikau visko persidaryti ir vel groti pagal nauja muzika, jei du endokrinologai skiria thybon, kodel trecias tai nuneigia. Skambinu T. Sakau, kad man endokrinologas pasake, jei mano anie du hormonai geri, tai viskas ok blush2.gif . O ka daryt dar galejau? Uz viska susimoketi vel apie 500lt ir tureti dar didesni pasimetima ir "nauja" gydyma? A, ji man sako, netokius pinigus isleidziat, o cia atsisakot tirtis.bet esme jau ne tik piniguose...nemaciau nei noro man padeti, nei pagarbos. Zodziu, T sako, nu tai tesiam toliau... mozet bit u nas cto to i polucitsa.... ir gerti ta dexamet. Man buvo taip gera tai isgirsti... Grizau, susileidau vaistus ir tokia palaima.... Tikiuosi neklystu.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 18:09)

As ta dexametozona irgi geriau nuo pat stimuliacijos pradzios iki galo, bet V man taip ir nepaiskino kodel man ji skyre g.gif
Atsakyti
QUOTE(kokyte @ 2012 08 16, 21:17)
As ta dexametozona irgi geriau nuo pat stimuliacijos pradzios iki galo, bet V man taip ir nepaiskino kodel man ji skyre  g.gif

O po kiek tu jo gerei? Jis tam, kad imunine sistema paslopinti...
Papildyta:
Aciu merginos visom labai 4u.gif Si karta galvojau gal tyliai prasliukinsiu, o gavosi su trenksmais.... biggrin.gif Cia protingai pasakytu musu isminties lobynu vartytoja Triumfante wub.gif
Sita diena be jusu nebutu praejusi... 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 18:23)
O po kiek tu jo gerei? Jis tam, kad imunine sistema paslopinti...

Po viena tablete nakciai
Nu jo paslopino jis man ta imuniteta , bet tik dabar ,gerokai paveluotai , nes as apskritai beveik niekada nesergu , o va jau antra diena sloga kabinasi ir lyg gerkle maudzia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 16, 20:53)
Sveikos, TERZEI  4u.gif  4u.gif  4u.gif  panasiai ir man buvo,pirmas katras buvo polipas,jau kita diena iskarto gryzau i LT,ten ponas Vanagas nieko nerado,dar pasikviete kita daktare kad uztikrinti kad nieko nera blink.gif vel gryzau i IRL,ten daktare sako yra,tai reziume ispjove sena kaip sake polipo jau cia IRL,taip nuplauke mano dU  ciklai,o apie stresa ir asaras net nekalbu,si karta sterso irgi buvo kol pradejau,teko startuoti 4cd,nu ryt vaziuoju apziurai ax.gif Labai suprantu ka jauti,laikykis  4u.gif 

Del Bykovos kompo ta pati pagalvojau,net juokas sueme vel kompas lotuliukas.gif
Ji taip atostogose ,nes as su ja kalbejau siandien,as skrendu antradieni pas ja,atskrendu 6 ryte,o kitas lektuvas 11.30,tai norejau klausti ar sesele negaletu ateiti anksciu,kokia 8,tai ji saunuole be prasymu iskarto sako as ateisiu,man atostogos ,netoli gyvenu,busiu 8ryte,tipo nepergyvenkite.Kazkaip neina  ant jos pykti ax.gif

Sekmingu reginiu rytoj wink.gif
O tu si karta darai IRL?
Papildyta:
QUOTE(kokyte @ 2012 08 16, 21:26)
Po viena tablete nakciai
Nu jo paslopino jis man ta imuniteta , bet tik dabar ,gerokai paveluotai , nes as apskritai beveik niekada nesergu , o va jau antra diena sloga kabinasi ir lyg gerkle maudzia  doh.gif

Hm... man tyre "androgenus", kad paziuretu, ar is vis ji gali skirti.... tai jei tau bus neramu, gal tuos "androgenus" issitirk, bent paziuresi, ar normos ribose.

Kad apskritai nesergi, apie save ta pati sakau, todel ir siti zygiai prasidejo... 4u.gif
Atsakyti
Panos, HELP HELP HELP, man atrodo, aš niekada to IVF nepasidarysiu... Jaučiu, kad blogai jaučiuosi, odą skauda, pasimatuoju tempą - 37,3. Ką man daryti???Kas čia gali būti,ką , susirgau vidury vasaros??? IR dar krečia, jaučiu, dar kyla..Nuo difo gali būti? turbūt ne? Ką man daryti, mes suplanavę rytoj 8 ryto išvažiuoti....
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 16, 21:31)
Panos, HELP HELP HELP, man atrodo, aš niekada to IVF nepasidarysiu... Jaučiu, kad blogai jaučiuosi, odą skauda, pasimatuoju tempą - 37,3. Ką man daryti???Kas čia gali būti,ką , susirgau vidury vasaros??? IR dar krečia, jaučiu, dar kyla..Nuo difo gali būti? turbūt ne? Ką man daryti, mes suplanavę rytoj 8 ryto išvažiuoti....

Kitty - eik tu sau... kalk paracetamoli. Kai as turejau per stimuliacija tempos, leido tik paracetamoli. Ir padejo labai greitai. Tau siandien 1 c.d.? Tai gal labai smarkiai temperatura ir neitakos dar taves.. Kalk paracetamoli!!! Eik po karstu vandeniu kojas palaikyk, nustos kresti tave o ir nepakenksi. Tada greit i lova, arbatos ir paracetamolio. Vitamino C dar. Ryt busi sveika. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 18:29)
Sekmingu reginiu rytoj wink.gif
O tu si karta darai IRL?
Papildyta:

Hm... man tyre "androgenus", kad paziuretu, ar is vis ji gali skirti.... tai jei tau bus neramu, gal tuos "androgenus" issitirk, bent paziuresi, ar normos ribose.

Kad apskritai nesergi, apie save ta pati sakau, todel ir siti zygiai prasidejo... 4u.gif

kol kas tai as cia dar nieko nesusigaudau, man cia tie visi tyrimai toks tamsus miskas blush2.gif
as svarstau, kad po LP reiks man pradeti visus juos darytis su jumis pasikonsultavus 4u.gif
nes neisivaizduoju net nuo ko pradeti reiktu doh.gif
Atsakyti
Terze, dabar kelio atgalios nera, taigi dedi visus stresus i sona ir atsiduodi visu kunu ir siela Tikslui, o daryti tau nieko ir nereikia, tik tiketi ir pasitiketi, tas aukstai ismintingas, jeigu simuliuosi, gausi baudos, o tu juk nenori baudos, taigi keli nosi i virsu ir varai lagaminu krautis!
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 16, 18:31)

Kitty 4u.gif gal cia tikrai nuo difo , ten gi salutiniu poveikiu milijonas doh.gif g.gif
Atsakyti