Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Nezinau merginos, gal as jau neaiskiai kalbu...
Kalbejau su Bikova. Sakau vakar matemes, persiunciau Jums tyrimus, pakilo jie pas mane. Man sako: man 4 dienas taise kompiuteri, vakar tik pastate. Tai sakau gerai, vakar mes matemes. Buvo 18, dabar 19. Tai cia suprantu blogai? Ji sako: gerai, musu tikslas, kad jis nebutu auksciau normos... Tai sakau cia man gerai? Ji sako: mes ji su LITu pazeminsim.... Bet as jau 4Lit turejau....sakau man reikai aiskumo, nes stimuliuojuos jau, vakare kalbesiu su Treisu, ka jus pati manot... nes vakare laukia vel ampules arba nebelaukia... Ji sako: tu man parasykl meila, as ne darbe, as tau rytoj butinai atrasysiu... Tai kad jau kas is to rytoj....Tai nelabai ir gavau kazkoki patarima ar aiskia nuomone.... Is Keberiokst as gavau n kartu aiskesni atsakyma....
Atsakyti
Ta jusu Bykova doh.gif , kas cia per bendravimo forma.
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 15:41)
Nezinau merginos, gal as jau neaiskiai kalbu...
Kalbejau su Bikova. Sakau vakar matemes, persiunciau Jums tyrimus, pakilo jie pas mane. Man sako: man 4 dienas taise kompiuteri, vakar tik pastate. Tai sakau gerai, vakar mes matemes. Buvo 18, dabar 19. Tai cia suprantu blogai? Ji sako: gerai, musu tikslas, kad jis nebutu auksciau normos... Tai sakau cia man gerai? Ji sako: mes ji su LITu pazeminsim.... Bet as jau 4Lit turejau....sakau man reikai aiskumo, nes stimuliuojuos jau, vakare kalbesiu su Treisu, ka jus pati manot... nes vakare laukia vel ampules arba nebelaukia... Ji sako: tu man parasykl meila, as ne darbe, as tau rytoj butinai atrasysiu... Tai kad jau kas is to rytoj....Tai nelabai ir gavau kazkoki patarima ar aiskia nuomone.... Is Keberiokst as gavau n kartu aiskesni atsakyma....

doh.gif negaliu nutyleti del Bykovos doh.gif nu kaip jinai taip? nu gydytoja dar vadinasi doh.gif
Terziuk, nori duosiu berniuko tel, gal jis tau ka nors pasakys? jis linkmenu gatveje, tai gal dar siandien nuleksi su savo tyrimais pas ji? ar bent jau gausi kazkokia konsultacija telefonu? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 16, 15:39)
mazute :console:tikekim, kad viskas bus gerai  4u.gif as kumstukus laikysiu uz tave  4u.gif
pasiskambink tu grazuoliukui, ji siandien is manes nusiurbe gabaluika kraujpo, bandys daryti (darys, tik nezinau ar gausis pagal G normas visa tai), man NK aktyvuma (jam ir paciam idomu), tai gal bent jau kazkoki atsakyma gausi  4u.gif o tai, kad padidejo NK kiekis, tai jau ir Keberiokst tau sake, kad dar nieko nereiskia  4u.gif as tikiu, kad cia tik bendras rodiklis sukiles  mirksiukas.gif
ne nuo antibu NK kyla, o nuo zarazu  4u.gif
Beje, gal jus ir zinot, bet dar pasikartosiu, kad bendras NK sukyla del tokiu sh..., kaip nervai, herpesas, viduriavimas ir pan., ir dar, kad matyti bendra NK kiekio tendencija, ji reikia darytis bent jau 3 menesius is eiles, esant tokiom paciom salygom, tokiai paciai dienai, net tokiai paciai menulio fazei  4u.gif

Aciu uz kumstukus 4u.gif pati issiderinau jau per siandien... tai su mano tiekjimu... pati supranti kas vyksta...
Atijoliuk, nei herpeso, nei viduriavimo, nei nervu (gal lengva euforija vakar buvo ir del mamos nervinuosi).
Supratau tavo pamoksla....
Zinai, bus matyt, kas bus vakare... O kaip greit atsakymai bus del NK aktyvumo pas grazuoliuka? Klausimas, o kai as suzinosiu, kas man is to??? Jis man LIT'o neduos, nes pas ji ten is Beilos postu supratau ilgas kelias, po kelias savaites laukti reikia, o Bikova ar remsis tais skaiciais....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 15:47)
Supratau tavo pamoksla....
Zinai, bus matyt, kas bus vakare... O kaip greit atsakymai bus del NK aktyvumo pas grazuoliuka? Klausimas, o kai as suzinosiu, kas man is to??? Jis man LIT'o neduos, nes pas ji ten is Beilos postu supratau ilgas kelias, po kelias savaites laukti reikia, o Bikova ar remsis tais skaiciais....

ne ne, as ne pamokslauju, as tik pasakoju ax.gif
As siandien pridaviau krauja, o rytoj apie pietus jau turetu buti atsakymas ax.gif na dar viena doze pagadintum blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 16, 15:49)
ne ne, as ne pamokslauju, as tik pasakoju  ax.gif
As siandien pridaviau krauja, o rytoj apie pietus jau turetu buti atsakymas ax.gif na dar viena doze pagadintum  blush2.gif

ne ne, viskas gerai, as jau supratau ir pati interpretuoju, kad tas CD56ir 16, yra tik seselis visame sitame "konkretume". Del to tu ir parasei, kad menulio fazes reikia taikyti smile.gif
Atsakyti
Terziuk, - suprantu pesimizmo banga, bet zinai, as manau kad cia tau susidejo keli dalykai, kartu ir mamytes situacija ir kai kuriu tyrimu siokie tokie neatitikimai. Bet laukiam treijso ir tavo pokalbio ir manau kad kalbesim pozityviau. Jo bikova lieka savam stiliui. Kaip keberiokst jau daug kartu rase, pas ja reikia vaziuoti aiskiu tikslu, gauti LIT-a, ten del vaizdo isklausydavau tu jos pamokymu bet uzmirsdavau dar neisejus is jos. O LIT-a beje suleidzia sekmingai seseles. Tai ir ja apeiti galima. Tuoj leis treijsas kalti antra ukola ir nuotaikyte pasitaisys. Rezervas kiausidziu pas mane visada buvo zemiau ribos bet visada su didesnem gonalio dozem turedavau apie 10 foliu. Kokias dozes tau treijsas dave? wub.gif
Atsakyti
Terze, zuiki, sa, imk 4u.gif
Suprantu, baisu, panika, ir isvis tikras siaubas. Bet tau dabar pats geriausias vaistas - nusiraminti, tik va kita beda, kad tai neimanoma... Ir kas benutiktu, viskas i gera. Trauksi tu dar uz ausu pas nestukes mane is cia paskui save 4u.gif
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif

Terze gaudyk 4u.gif nenusimink taip smarkiai viskas dar bus gerai pamatysi 4u.gif

Afrodite kuo greiciau sveik wub.gif 4u.gif

Uz visas startujancias laikau kumsius jau dabar suspaudusi 4u.gif

Jau galetu ir baigtis sitas juodas periodas reikia kuo daugiau nestuke.gif ir virusiuku wub.gif

O mano memes pagaliau issinesdino , jau toki karnavala buvo uztaisiusios, kad maniau paskutinioji atejo, jau dabar su baime blink.gif sekanciu laukiu doh.gif (o gal ir nelaukiu ) ot optimiste as doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 14:07)

didelės stiprybės viską išsiaiškinant.... 4u.gif

blyn..čia jau viskas mokslas gaunasi unsure.gif
Atsakyti
Terziuk, nu kokios zinios is treijso? 4u.gif Tavo pilnas az nepriima zinuciu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 03:28)
Papildyta:
Apie tyla prisiminiau.... Vaikysteje mane pamokino uzsideti rutos lapa ant rankos ir prispaudus laikyti... biggrin.gif  nebuciau as, jei neisbandyciau... blush2.gif 
Zodziu, nudegino visas rankas iki alkuniu.... Mamai akys ant kaktos, klausia, ka dariau... tyliu... bijau.... Nuveda i poliklinika, ten daktaru konsiliumas: vaikui neaiski liga, rankos puslem nusetos smile.gif Niekam nei i galva, o ir as iki galo tylejau....  ax.gif

Tas su rutom tai gerulis 4u.gif Pati kelis kartus isbandziau:) Ka Treisas sako?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 16 rugpjūčio 2012 - 18:39