Svekutes,
Mano skrandyje jau irgi neramumai dedasi, prasideda ir man jauduliai. Net pikta siandien ant saves, raminu, raminu visas, o pati naktimis prabudineju..kai arteji, pasirodo kazkaip nebetokios tos bites ramios. Bet laikysiu fronta kiek galesiu.
Terziuk, nosiuka aukstyn, laukiu tavo graziu hcg skaiciuku!
Visom kitom busimom.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 02, 11:11)
Vat cia, manau, kiap pirstu i aki...Per daug as galvoju bet taip sunku to nedaryti
Pilvo apacios paskaudenimai juk yra irgi nestumo zenklas. Rudas gabaliukas crinone lb. gerai. Paskutiniu karta ieskojau, ieskojau...
Pilvo apacios paskaudenimai juk yra irgi nestumo zenklas. Rudas gabaliukas crinone lb. gerai. Paskutiniu karta ieskojau, ieskojau...
Sutinku, sunku As irgi esu is tu galvotoju As net kartais ziuriu kina, o jo nematau, nes jau kazka arba galvoju arba svajoju
Bet Pepe, tas rudas gabaliukas buvo laabai mazas... negi tiek uztenka?
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 02, 11:15)
Svekutes,
Mano skrandyje jau irgi neramumai dedasi, prasideda ir man jauduliai. Net pikta siandien ant saves, raminu, raminu visas, o pati naktimis prabudineju..kai arteji, pasirodo kazkaip nebetokios tos bites ramios. Bet laikysiu fronta kiek galesiu.
Visom kitom busimom.
Visom kitom busimom.
Oij, na kaip nujausdama as... del taves....
Taip, fronta laikom is paskutiniuju!!!! Jei laikysim, tai ir atlaikysim!
QUOTE(Terze @ 2012 09 02, 10:52)
Kitty, gal paskutini si vaziavima ilgai buvai neunejus i wc ir pusle siek tiek pasitampe ir ale mini kazkoks uzdegimas, kodel negali padaryti? Nors greiciau cia del intervencijos, ir matyt mama bus teisi. Tikekimes daugiau taip nebepasikartos! O Embrions dirba du embriologai: moteriske Diana ir vyriskis pagyvenes. Tai jei tau nesake kuris, tai matyt ramiai laukia rytojaus daugialasciu burbuliuku
Kitty, kada tau Bikova sake testa daryti?
Kitty, kada tau Bikova sake testa daryti?
ne, nebuvau sulaikiusi, matyt, dėl intervencijos, svarbu,kad rytoj to nebebūtų.
Bykova sakė daryti kitą šeštadienį,rugsėjo 8, bet man įsodins tik pirmadienį Manau, darysiu pirmadienį, rugs 10...ir tai ankstokai, manau, bet 8 tai iš viso
QUOTE(Triumfante @ 2012 09 02, 11:15)
ano skrandyje jau irgi neramumai dedasi, prasideda ir man jauduliai. Net pikta siandien ant saves, raminu, raminu visas, o pati naktimis prabudineju..kai arteji, pasirodo kazkaip nebetokios tos bites ramios. Bet laikysiu fronta kiek galesiu.
Labai gerai suprantu tave, laikykis
O ką reiškia rudas crinonas, kodėl jūs norit, kad būtų rudas? Implantacija?
QUOTE(Terze @ 2012 09 01, 23:26)
Sutinku, sunku As irgi esu is tu galvotoju As net kartais ziuriu kina, o jo nematau, nes jau kazka arba galvoju arba svajoju
Tai bus daugiau...nepergyvenk gal dar tik pradzia, nepamenu kelinta diena po idejimo. Man su blastuke kazkas 6-7 d. krito su rudom demelem. Su 3d. embrionukais gal reikia daugiau laiko. Viskas cia gerai, kraukis lagaminus ir ruoskis pas begti.
Papildyta:
<
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 01, 23:31)
O ką reiškia rudas crinonas, kodėl jūs norit, kad būtų rudas? Implantacija?
Jo, rudos demeles- tai pasenusio kraujo demeles po implantacijos. Pas mane tik 1 k. tokios demeles buvo ir ta karta HCG buvo < 5, pats didziausias nei bet kada:) Bet cia aisku, gal ir netaisykle.
Triumfante, slapuke tu musu
Pabaigus kraustomes.. Nauji Namai.
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 09 02, 11:35)
Jo, rudos demeles- tai pasenusio kraujo demeles po implantacijos. Pas mane tik 1 k. tokios demeles buvo ir ta karta HCG buvo < 5, pats didziausias nei bet kada:) Bet cia aisku, gal ir netaisykle.
bet tai juk gali ir nekraujuoti per implantaciją? Man natūraliai pastojus tai nebuvo jokio kraujo..aišku, tas crinonas giliau, tai gal ant jo ir matosi
O mes jau šiandien važiuojam į Rygą, o rytoj ryte , tikiuosi, man įkels mano katiniukus
QUOTE(KittyKitty @ 2012 09 02, 12:00)
O mes jau šiandien važiuojam į Rygą, o rytoj ryte , tikiuosi, man įkels mano katiniukus
Sekmes KittyKitty,
labai spaudziu kumstukus!
Labas rytas, mergaites,
6 dienos po stimuliacijos, stai ir prasidejo :-) persiverciu ant vieno sono, ant kito dar pasnausti ryte - skauda. Atsikeliu eiti, skauda, tempia, plesia sonelius. T.y. desini sona labiau. Bet is esmes jeigu vakar nieko dar nejauciau, tik vis dar gydziausi savo persalima, tai si ryta isryskejo veikla ir jausmai abiejuose soniukuose. Ir kaip suprantu, bus tik stipryn/blogyn...nes foliukai augs kas diena ir iki treciadienio pakamuos vis daugiau ir daugiau...?
Kas dar idomu, kad desineje pusele folikulai buvo zenkliai mazesni uz kaireje kiausideje esancius. O skauda dabar labiau desini sona. Cia gal zenklas, kad jie augti pradejo kaip pasiute? :-)))
6 dienos po stimuliacijos, stai ir prasidejo :-) persiverciu ant vieno sono, ant kito dar pasnausti ryte - skauda. Atsikeliu eiti, skauda, tempia, plesia sonelius. T.y. desini sona labiau. Bet is esmes jeigu vakar nieko dar nejauciau, tik vis dar gydziausi savo persalima, tai si ryta isryskejo veikla ir jausmai abiejuose soniukuose. Ir kaip suprantu, bus tik stipryn/blogyn...nes foliukai augs kas diena ir iki treciadienio pakamuos vis daugiau ir daugiau...?
Kas dar idomu, kad desineje pusele folikulai buvo zenkliai mazesni uz kaireje kiausideje esancius. O skauda dabar labiau desini sona. Cia gal zenklas, kad jie augti pradejo kaip pasiute? :-)))