Vakar buvom su MB pas Treisa ir Bykova... Taigi, apturejau pirmus durius. Kadangi mano atvejis isskirtinis, gyd. padare hormonu kruva, israse dexametason!!! ir pasake, kad ryt (t.y. kaip siandien ) jam paskambinciua ir jis patvirtintu kiek gerti to dexametason.... Nu, kad jis israsytu steroidus man nelabai cia forume teko girdeti... gal klystu, o as jau ir taip ruosiausi savivaliauti Prisipazistu.
Taigi, konsultacija pas Bikova, vel kruva tyrimu nurodyta pasidaryti ir as sianiden nuo pat ryto jau maluose Santariskese. Tiesa, dar vakar vakare, gaunu savo hormonu atsakymus, kur FSH yra 8. susinervinu, kad aukstas. Santaruose priedo nusprendziu ir ji pakartoti, jau po duriu-gal turi itakos? Ats: 11,8
Griztu namo ir skambinu daktareliui....Daktarelis sako: nado vsio ostanavit!!! U vas TSH plohoi. O tas TSH 0.04, o norma 0.4iki 4. Zodziu, man zeme is po koju... as sakau buvau pas endokrinologa per vasara 3 kartus, atsakingai ruosiausi, jis man pasake, kad jis geras prie IVF. Tai Treisa spasiule suzinoti snd dar viena nuomone. Zodziu, skambineju per visas privat istaigas, arba nera endokrinologu, arba atostogauja... Panika. Pagaliau Grybo gatveje atsirado man galimybe nueiti 17val.....Zodziu, apie ka negalvojau, tas pakiso koja... O pamenat mano Odiseja, kaip vienas endokrinologas liepe operuotis, o kitas pasake, atvirksciai, kad nereikia... Ar tik as to pirmojo neturesiu "atsiprasyti"....
Viena diena euforijoje, kita skestam...
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 16, 02:02)
Terze?? Kaip atsibodo blogos naujienos..
Tikrai, kazkoks liudniumo periodas uzpuole SM...Net strygos pozityvo furos nepadeda Bet po nakties ateis diena...sulauksim ir saulutes greitai Rugsejis, manau, bus derliaus metas
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 02:07)
Gaila labai Terziuk
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 14:07)
Visas gyvenimas toks, mieloji. Tikekimes, kad 17 val bus euforija, ne kritimas.
Lauk piktas dvasias is cia!!!
Aciu Triumfante, Pepe uz palaikyma
Paziuresim, ka pasakys 17val, tada skambinu Treisui, nes 18val turiu susileisti vaistukus.
Jei Treisas ir si gyd. abejos, jauciu nelipsiu per galva ir stabdysiu viska.... Jauciuosiu jau irgi kazkokiose pinklese kaip Triumfanciukas, kai ji su citsa kovojo ir ilgai ejo iki starto, tai as panasiai irgi jau tampausi nuo gruodzio.... Durnai skamba, kad noriu IVF... bet tik jus ir suprantat, jei vis reikia atideti.....
Paziuresim, ka pasakys 17val, tada skambinu Treisui, nes 18val turiu susileisti vaistukus.
Jei Treisas ir si gyd. abejos, jauciu nelipsiu per galva ir stabdysiu viska.... Jauciuosiu jau irgi kazkokiose pinklese kaip Triumfanciukas, kai ji su citsa kovojo ir ilgai ejo iki starto, tai as panasiai irgi jau tampausi nuo gruodzio.... Durnai skamba, kad noriu IVF... bet tik jus ir suprantat, jei vis reikia atideti.....
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 16, 14:37)
Terze, turbut geriau nei as nesupras niekas,
Gaudyk balioniuka
Niu ka, mano tyrimai panasu visi susitare...... Dar viena atsakyma gavau. Po 4 LIT'u mano kileriai CD56CD16 net sukilo. Dabar 19 ir 330, buvo 18 ir 259.... Nieko nebesuprantu... NIEKO.....
Terze, verkiu ir as, bet tu mazut, negali nuleisti ranku, mes nepasiduosim, mes kaip feniksai, vistiek pakilsim, dabar susikaupti turi, i sona padeti nevilti ir galvoti ka daryti, kodel viskas sukile dabar pas tave. Pas ka gali konsultuotis?Gal Keberiokst kazka patars, ji situose reikaluose gerai gaudosi, tikiu islipsim.
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 02:26)
Atidelioti nelengva bet reikia moketi ir zenklus skaityti Geriau jau dar palaukti biskutuka, negu verkti krokodilo asarom kai nepavyksta. Pakentek Terziuk, susidelios viskas i savo vietas. O tada jau su naujom jegom, geru tikejimu iki didziausio derliaus ir gero prigijimo
Laikom kumstelius. Gal dar viskas pasikeis
Terze,nu as ne gydytojas,nezinau visu smulkmenu...bet LIT pagrindinis darbas kelti LAD,kuris apsaugotu nuo tu kileriu...Limfocitai ivedus kita "kuna" tai taip ar taip kils,cia naturali organizmo reakcija,cia viena.Antra,ar jos aktyvios? LT to tyrimas nedaro...Kaip bebutu,jei LAD keliasi,tai tas aktyvumas ne toks jau ir baisus.Nelabai suprantu koks tikslas tas kileres daryti dabar,nu padidejo,tas naturalu.As pabandysiu paieskoti kokios info,bet nepamenu,kad pvz toks G uzsiminetu tokia praktika.Jis daro tyrimus ir pagal juos gydymas.Nu aisku,jame beveik visada isipaiso tas LIT..
Va cia radau straipsniuka labai neblogai del ko LIT reikalingas
http://suite101.com/...therapy-a225033
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 02:45)
Gaudyk balioniuka
Niu ka, mano tyrimai panasu visi susitare...... Dar viena atsakyma gavau. Po 4 LIT'u mano kileriai CD56CD16 net sukilo. Dabar 19 ir 330, buvo 18 ir 259.... Nieko nebesuprantu... NIEKO.....
O tu jau antibus naudoji? Gali buti taip, kad jos nuo antibu sukilo? Man Atiljoja lyg ir minejo kazka panasaus? Nenustebciau jei kokia ir nesamone pasakiau:) Man cia vis dar miskai:) Kad ir kaip ten butu, sekmes vakare
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 16, 14:52)
Terze, verkiu ir as, bet tu mazut, negali nuleisti ranku, mes nepasiduosim, mes kaip feniksai, vistiek pakilsim, dabar susikaupti turi, i sona padeti nevilti ir galvoti ka daryti, kodel viskas sukile dabar pas tave. Pas ka gali konsultuotis?Gal Keberiokst kazka patars, ji situose reikaluose gerai gaudosi, tikiu islipsim.
Parasiau Bikovai laiska, po Treiso pokalbio, skambinsiu jai....nes ko gero neatrasys. Beje, mergaites, zinot, ji nuo kitos savaites atostogose.
Neverk saulele, uztenka, kad as pati paasarosiu....
Gydais gydais, ir nusigydai.....
Dar: siandien paaiskes, ar mano mamai vis tik tik Laimo liga ar visdelto erkinis encifalitas... Kosmaras merginos....
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 16, 14:56)
Atidelioti nelengva bet reikia moketi ir zenklus skaityti Geriau jau dar palaukti biskutuka, negu verkti krokodilo asarom kai nepavyksta. Pakentek Terziuk, susidelios viskas i savo vietas. O tada jau su naujom jegom, geru tikejimu iki didziausio derliaus ir gero prigijimo
Niu as irgi galvoju, gal per jega neimsiu virsunes... nors ir kaip noretusi... jau dabar verkiu krokodilo asarom, ant kiek viskas man netiketa.... Aciu tau labai
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 16, 14:57)
Terze,nu as ne gydytojas,nezinau visu smulkmenu...bet LIT pagrindinis darbas kelti LAD,kuris apsaugotu nuo tu kileriu...Limfocitai ivedus kita "kuna" tai taip ar taip kils,cia naturali organizmo reakcija,cia viena.Antra,ar jos aktyvios? LT to tyrimas nedaro...Kaip bebutu,jei LAD keliasi,tai tas aktyvumas ne toks jau ir baisus.Nelabai suprantu koks tikslas tas kileres daryti dabar,nu padidejo,tas naturalu.As pabandysiu paieskoti kokios info,bet nepamenu,kad pvz toks G uzsiminetu tokia praktika.Jis daro tyrimus ir pagal juos gydymas.Nu aisku,jame beveik visada isipaiso tas LIT..
Aciu tau labai! As ta pati ejau ir galvojau, kuriem galam as privalau ta tyrima daryt... bet kaip kokia avis klausau... o tu visu homocisteinu, feritinu ir visa kita jau nedariau... gi as jau sau nebepadeciau....
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 16, 14:58)
O tu jau antibus naudoji? Gali buti taip, kad jos nuo antibu sukilo? Man Atiljoja lyg ir minejo kazka panasaus?
Geriu... geriu doxy...po 1 tabletka i diena....nematau kito kelio zinok cia... ir man tinka toks G poziuris, kad stimuliacijos metu jei liko zarazu, pavaryt antibus...
Bet cia irgi... negali zinot, kaip tavo kunas reaguoja...
Papildyta:
O tu jau antibus naudoji? Gali buti taip, kad jos nuo antibu sukilo? Man Atiljoja lyg ir minejo kazka panasaus? Nenustebciau jei kokia ir nesamone pasakiau:) Man cia vis dar miskai:) Kad ir kaip ten butu, sekmes vakare
Oij Pepe, nuo sausio menesio as kovoju su zarazom... mano skrandis stiprus, atlaikys ir sita doze. Tik aisku, svarbu, kad padetu....
Nebezinau jau ka ir sakyti tai endokronologei, ko nesakyti, pinigus vel numels gerus, o ar bus nauda... Kai saviskiui endok. pasakiau apie LIT, jis didelem akim i mane ziurejo, aisku tada LIT buvo "kaltas" del testosterono padidejimo, jo nuomone... Ka jai sakyti, ko nesakyti... Nebezinau... Apie steroidus tylet ar ne, apie intralipidus, apie antibus, aisku, gali buti, kad ir pirstu prie smilkinio pasukios.... manau nieko nepasakysiu, o jei tai itakoja kaip nors mane... Ai, trukt uz vadziu ir vel is pradziu... Is kitos puses: tyla, gera byla....
Papildyta:
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 16, 14:57)
Prisiminiau, kai vakar buvau konsultacijoje pas Bikova, man pasake, kad dabar lauksim zemesniu kileriu... nes pries 2 savaites buvo donorinis... Sulaukem aukstesniu....
Skambinau jai, ji numusa, tai kol kas jokiu ziniu....
Papildyta:
Apie tyla prisiminiau.... Vaikysteje mane pamokino uzsideti rutos lapa ant rankos ir prispaudus laikyti... nebuciau as, jei neisbandyciau...
Zodziu, nudegino visas rankas iki alkuniu.... Mamai akys ant kaktos, klausia, ka dariau... tyliu... bijau.... Nuveda i poliklinika, ten daktaru konsiliumas: vaikui neaiski liga, rankos puslem nusetos Niekam nei i galva, o ir as iki galo tylejau....
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 14:07)
mazute tikekim, kad viskas bus gerai as kumstukus laikysiu uz tave
QUOTE(Terze @ 2012 08 16, 14:45)
Gaudyk balioniuka
pasiskambink tu grazuoliukui, ji siandien is manes nusiurbe gabaluika kraujpo, bandys daryti (darys, tik nezinau ar gausis pagal G normas visa tai), man NK aktyvuma (jam ir paciam idomu), tai gal bent jau kazkoki atsakyma gausi o tai, kad padidejo NK kiekis, tai jau ir Keberiokst tau sake, kad dar nieko nereiskia as tikiu, kad cia tik bendras rodiklis sukiles
ne nuo antibu NK kyla, o nuo zarazu
Beje, gal jus ir zinot, bet dar pasikartosiu, kad bendras NK sukyla del tokiu sh..., kaip nervai, herpesas, viduriavimas ir pan., ir dar, kad matyti bendra NK kiekio tendencija, ji reikia darytis bent jau 3 menesius is eiles, esant tokiom paciom salygom, tokiai paciai dienai, net tokiai paciai menulio fazei