Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(leiliuke @ 2012 08 31, 09:21)
bet maudzia visus sonus po tos punkcijos.. negi taip turi buti?

Puikus derlius!!! O po punkcijos turi skaudent, nurimk. 4u.gif Laikau uz tave kumscius toiau.
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 08 31, 11:06)
Stryga, tu gyva??

Aha, tik nenormaliai rami. Daug darbu ir tiek... Gandrai isskrido, kopustu nematau, neturiu laiko ieskot zenklu. Uztai atsirado vidinis noras pabaigt nebaigtus darbus. Bandysiu spet iki nestumo, net jei jis bus labai greitai rolleyes.gif
Nuotaika maloniai liudna. Gaila, kad ne kalediskai dziaugsminga, bet gal taip ir turetu atrodyti adventas?..
Terze, labai uz tave sergu. Ir tikiu tavo sekme. Labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 08 31, 09:20)
Puikus derlius!!! O po punkcijos turi skaudent, nurimk.  4u.gif Laikau uz tave kumscius toiau.
Papildyta:
Aha, tik nenormaliai rami. Daug darbu ir tiek... Gandrai isskrido, kopustu nematau, neturiu laiko ieskot zenklu. Uztai atsirado vidinis noras pabaigt nebaigtus darbus. Bandysiu spet iki nestumo, net jei jis bus labai greitai  rolleyes.gif
Nuotaika maloniai liudna. Gaila, kad ne kalediskai dziaugsminga, bet gal taip ir turetu atrodyti adventas?..
Terze, labai uz tave sergu. Ir tikiu tavo sekme. Labai.  4u.gif

Kazkuria nakti sapnavau puse SM forumieciu...Cita sapnavau,ka nepamenu,nu kazka plepejom kazkokiam prekybcentry ir tiek.As ja jau ne pirma karta sapnuoju,istrigo matyt zmogus :)Kitas mergytes kelias dar sapnavau...
O va tamstele,tai jau kazkaip buvau isitikinus,kad nestuke.gif ... smile.gif nes tipo skaitau SM ir tavo postai su visom datos kad ivf darei,kada nt,tada kuria diena po isodinimo kokie skaiciukai...ir ten tokie visai nemazai virs 3000 .Nu vien zo,butu smagu,kad tokie sapnai ir issipildytu bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas stebukleliu belaukiancios mergaites 4u.gif 4u.gif 4u.gif

as po ultragarso. Po 4 dienu stimuliaciju rado 2 grazuolius 10 ir 12 mm. Kiti 2 mazesni kazkur po 7-8 mm. Kiek nuliudau, kad tik 4, bet kaip supratau yra aplinkui ir mazulyciu, kurie dar gali uzaugti. Stimuliacijos programos gydytojas nekeite. 4 dienas buvo stimuliuota po 150 Puregon, liepe dar 3 dienas su Puregon 150 stimuliuoti + jau leistis 3 dienas Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml (kad foliukai nepabegtu).
Tada pirmadieni vel ultragarsas. Ir priklausomai kaip viskas atrodys, treciadieni - penktadieni zada isimti (daryti punkcija?).

Dabar jau dziaugiuosi, nes paskaiciusi jusu istorijas, suprantu, kad reikia dziaugtis, kad is viso kas uzaugo/tebeauga ir palyginti su mazomis 150 dozemis.

Netgi relax'as mano gydytojas klause kaip jauciuosi :-) Bet kadangi esu persalus, tai negalejau pasakyti kuri dalis mano blogos savijautos yra itakota stimuliacijos, kuri persalimo. Naktis buvo su skaudama galva ir prabudinejimu kas 2 valandas. Relax'as gydytojas liepe savaitgali ilsetis gerai. O tai jau reiskia manau, kad ilsetis reikia is tikruju:) Ta ir darysime.

Tiesa, vaistus nuo persalimo vartoti sake, galima. Jokiu problemu.

Grazaus penktadienio visoms VILTUKEMS :-) wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 31, 11:06)
Aciu uz oro bucki  wub.gif 
Tai jau labai mazai liko tau: dar max tiek numusti ir psio!

jei as buciau isistikinusi, kad tai yra butent tas pats rodiklis, kuri skaiciuioja G, tai sokineciau iki dangaus, bet dabar ..., kazkokia pasimetusi blush2.gif O nuskridus pas G, nu gaila man 460 svaru persitestavimui NK rodikliu blush2.gif
Atsakyti
As su jumis. wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 31, 09:49)
jei as buciau isistikinusi, kad tai yra butent tas pats rodiklis, kuri skaiciuioja G, tai sokineciau iki dangaus, bet dabar ..., kazkokia pasimetusi  blush2.gif O nuskridus pas G, nu gaila man 460 svaru persitestavimui NK rodikliu  blush2.gif

o ne pigiau jei persitestavimas unsure.gif
as berods 325 mokedavau ar panasiai...nu vis tiek nemazai...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 31, 10:52)
O ka reiskia pilvukas kaip pries mmm? skaudena?

na toks jausmas tempia, maudzia, bet nestipriai... blush2.gif
Papildyta:
Atiloja, as ir gandrus gaudau blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Labuka merginos,
Siandien jauciuos siaubingai,visa nakti prasivarciau,vos tesudedama akis,kazko wc vis mane kviete g.gif plius ryte kazko pradejo skaudeti inkstus,dabar kaip ir nieko jau,krutines neskauda,bet ji kaip silikonine lotuliukas.gif ,isskyros pasidare vandeningesnes g.gif .Si karta man viskas atvirksciai pirma savaite jokiu jausmu,antroji kazkokia keista...
TERZYT,man siandien 9 diena,seip esu keistai rami biggrin.gif gal pries audra..

Visoms geros dieneles wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 31, 11:29)
Kazkuria nakti sapnavau puse SM forumieciu...Cita sapnavau,ka nepamenu,nu kazka plepejom kazkokiam prekybcentry ir tiek.As ja jau ne pirma karta sapnuoju,istrigo matyt zmogus :)Kitas mergytes kelias dar sapnavau...
O va tamstele,tai jau kazkaip buvau isitikinus,kad  nestuke.gif  ... smile.gif nes tipo skaitau SM ir tavo postai su visom datos kad ivf darei,kada nt,tada kuria diena po isodinimo kokie skaiciukai...ir ten tokie visai nemazai virs 3000 .Nu vien zo,butu smagu,kad tokie sapnai ir issipildytu  bigsmile.gif

Oi, kokie geri sapnai wub.gif
Atsakyti
Na ka mergaites, is mano 19 foliuku apsivaisino 15!!! ryt vaziuoju i susitikima su jais smile.gif

Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 08 31, 13:06)
Na ka mergaites, is mano 19 foliuku apsivaisino 15!!!  ryt vaziuoju i susitikima su jais smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 08 31, 11:45)
Labas rytas stebukleliu belaukiancios mergaites  4u.gif  4u.gif  4u.gif

as po ultragarso. Po 4 dienu stimuliaciju rado 2 grazuolius 10 ir 12 mm. Kiti 2 mazesni kazkur po 7-8 mm. Kiek nuliudau, kad tik 4, bet kaip supratau yra aplinkui ir mazulyciu, kurie dar gali uzaugti. Stimuliacijos programos gydytojas nekeite. 4 dienas buvo stimuliuota po 150 Puregon, liepe dar 3 dienas su Puregon 150 stimuliuoti + jau leistis 3 dienas Orgalutran 0,25 mg/0,5 ml (kad foliukai nepabegtu).
Tada pirmadieni vel ultragarsas. Ir priklausomai kaip viskas atrodys, treciadieni - penktadieni zada isimti (daryti punkcija?).

Dabar jau dziaugiuosi, nes paskaiciusi jusu istorijas, suprantu, kad reikia dziaugtis, kad is viso kas uzaugo/tebeauga ir palyginti su mazomis 150 dozemis.

Netgi relax'as mano gydytojas klause kaip jauciuosi :-) Bet kadangi esu persalus, tai negalejau pasakyti kuri dalis mano blogos savijautos yra itakota stimuliacijos, kuri persalimo. Naktis buvo su skaudama galva ir prabudinejimu kas 2 valandas. Relax'as gydytojas liepe savaitgali ilsetis gerai. O tai jau reiskia manau, kad ilsetis reikia is tikruju:) Ta ir darysime.

Tiesa, vaistus nuo persalimo vartoti sake, galima. Jokiu problemu.

viskas gerai, svarbu kad kokybiski uzaugtu, o ne daug smile.gif

Grazaus penktadienio visoms VILTUKEMS :-) wub.gif  4u.gif

Atsakyti