Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 30, 22:17)
uz ka gi man?  ax.gif

Atiloja,tai to tyrimo isvados kokios?

kad aktyvumas vis dar padidejes sad.gif bet (greiciausiai) maziau nei kad buvo. grazuoliukas paskaiciavo (tik nezinau, ar teisingai), tai mano aktyvymas dabar butu apie 20 (buvo pagal G beveik 30) 4u.gif
Atsakyti
[quote=T.P.Keberiokst,2012 08 30, 20:17]
T.P.Keberiokst jei gali prasvalyk pasta o tai negaliu atsakyti tau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sonny27: 31 rugpjūčio 2012 - 02:55
QUOTE(leiliuke @ 2012 08 30, 17:54)
Siandien ispunktavo 19 foliu, kiek per daug, bet manau viskas  bus gerai smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2012 08 31, 08:46)

bet maudzia visus sonus po tos punkcijos.. negi taip turi buti?
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 08 30, 17:35)

Kaip pati jauties?kiek tau dieneliu jau?nes ne viska skaiciau tai nemaciau blush2.gif

Jauciuosi normaliai.. nelabai iziuriu kazko kitaip, o beto stengiuosi ir neieskoti tu "kitaip"... Kitu atveju stogas man nuvaziuotu....
Siandien 4 diena, kai turiu pumpurelius savo.. O tavo kelinta diena? Tu gal drasesne, ar jautresne smile.gif gal pozymiais pasidalinsi? smile.gif

QUOTE(leiliuke @ 2012 08 30, 17:54)
Siandien ispunktavo 19 foliu, kiek per daug, bet manau viskas  bus gerai smile.gif

thumbup.gif

QUOTE(Atiloja @ 2012 08 30, 22:33)
kad aktyvumas vis dar padidejes sad.gif bet (greiciausiai) maziau nei kad buvo. grazuoliukas paskaiciavo (tik nezinau, ar teisingai), tai mano aktyvymas dabar butu apie 20 (buvo pagal G beveik 30)  4u.gif

Na trecdaliu sumazejo, tai jau gerai! Turi buti 15?

GingerBella, manau dabar svarbiausia, kad neisisirgtum... 4u.gif Gal siandien geriau??
Papildyta:
QUOTE(leiliuke @ 2012 08 31, 09:21)
bet maudzia visus sonus po tos punkcijos.. negi taip turi buti?

Po tiek foliu, manau tikrai gali taip buti 4u.gif
Atsakyti
Labas ryts 4u.gif

Man vakar ir siandien Crinonas ant kelnaiciu kaip varke kokia g.gif Ar taip turi buti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 31, 10:11)
Labas ryts 4u.gif

Man vakar ir siandien Crinonas ant kelnaiciu kaip varke kokia g.gif  Ar taip turi buti? blush2.gif

o kelinta siandien tavo diena? manau gali buti 100proc. O kokios spalvos? Man yra anksciau krite taip pat, o dabar kol kas skystymelis toks isbega...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 31, 10:28)
o kelinta siandien tavo diena? manau gali buti 100proc. O kokios spalvos? Man yra anksciau krite taip pat, o dabar kol kas skystymelis toks isbega...

Man siandien 5-ta diena po isodinimo. (Maksties priengyje biski ruzas, o toliau tai baltas blush2.gif ) Skystimelis buvo pirmas gal 3 dienas. O ka tai reiskia? Ir pilvukas kaip pries mm... kad tik neprasidetu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 31, 10:34)
Man siandien 5-ta diena po isodinimo.  (Maksties priengyje biski ruzas, o toliau tai baltas blush2.gif ) Skystimelis buvo pirmas gal 3 dienas. O ka tai reiskia? Ir pilvukas kaip pries mm... kad tik neprasidetu doh.gif

jei trupuciuka ruzava, tai tikimes, jog cia implantacija.. smile.gif O ka reiskia pilvukas kaip pries mmm? skaudena?
Atsakyti
QUOTE(Delena @ 2012 08 31, 09:11)
Labas ryts 4u.gif

Man vakar ir siandien Crinonas ant kelnaiciu kaip varke kokia g.gif  Ar taip turi buti? blush2.gif

Man pastoviai "varske" krito. Gyd. paprastai visoms sako, kad crinone gali buti kokiu tik nori spalvu ir viskas cia yra normalu. Tiesiog organizmas jo pasisavina tiek, kiek reikia, o likes iskrenta. Man nustojus detis crinone jis krito gal dar kokias 2 sav. Taip kad cia tikrai nera del ko pergyvent 4u.gif Sekmingai nestek toliau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 08 31, 09:42)
*Jauciuosi normaliai.. nelabai iziuriu kazko kitaip, o beto stengiuosi ir neieskoti tu "kitaip"... Kitu atveju stogas man nuvaziuotu....
Siandien 4 diena, kai turiu pumpurelius savo.. O tavo kelinta diena? Tu gal drasesne, ar jautresne smile.gif gal pozymiais pasidalinsi? smile.gif
thumbup.gif 
**Na trecdaliu sumazejo, tai jau gerai! Turi buti 15?

* thumbup.gif saugok pumpurelius oro_buckis.gif
** jo, turi buti 10-15, tai rezultatas kaip ir gereja (jei cia tai, ko man reikia biggrin.gif)

Buckis visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Atiloja @ 2012 08 31, 11:03)
Labas rytas  4u.gif
* thumbup.gif saugok pumpurelius oro_buckis.gif
** jo, turi buti 10-15, tai rezultatas kaip ir gereja (jei cia tai, ko man reikia biggrin.gif)

Buckis visoms  4u.gif

Aciu uz oro bucki wub.gif
Tai jau labai mazai liko tau: dar max tiek numusti ir psio!

Stryga, tu gyva??
Atsakyti