Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Atiloja @ 2012 08 30, 10:43)
jau zinau, kad tai ne aktyvumas, o citometrijos budas, jame lyginamos "sveikos" NK lasteles su mano ir ka..., ogi mano dvigubai virsujyja "normalias"  doh.gif

**nu pavargo gi nuo visko, reikia gi ir jam pailset  mirksiukas.gif

Visoms po bucki  wub.gif

Gaudau bucki wink.gif
O tau dabar reikia daug daugiau LIT? Ar kaip?? g.gif
** pavargo nuo negerimo ir nerukymo? lotuliukas.gif

QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 11:48)
Musu pirmasis IVF pavyko, tik vis dar dziaugiames labai atsargiai.
Sekmes visoms, besiruosiancioms ir laukiancios II smile.gif
Siunciu visoms po virusiuka wub.gif

Sveikinimai ir gaudau virusiuka wink.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 08 30, 11:58)
Sveikos 4u.gif

Nedrasiai beldziuosi pas jus i draugija biggrin.gif

Linkiu ilgai neuzsibuti wink.gif

QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena 4u.gif pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia blush2.gif tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi unsure.gif
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale doh.gif kaip jus manot?
Visom mergaitem skmes 4u.gif tikiuosi rugsejis nenuvils musu 4u.gif

hm... tai tikekimes blastuke duos apie save zinoti! beje, o kiek ji lasteliu turi? jei labai nekantru, gal koki treciad drasiai butu galima testa apsysioti....

QUOTE(Delena @ 2012 08 30, 13:49)
bijau prisisvajoti... zinau, kad mano sansai labai mazi...

As taip nemanau... Sansu yra, tai svarbiausia!!!

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 30, 13:51)
važinėdavau doh.gif buvom visai "žali",

Toks ispudis, kad apie mane rasai... Tik metu pora veliau...
Sekmes tau rytoj didziausios!

Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 08 30, 15:23)

Sveikute 4u.gif O taip,kreipemes visai i kita ligonine su didesniu stazu,likau patenkinta,nes didelis skirtumas,tarp buvusios ir esamos.Cia dare daug tyrimu,daznai tyre krauja,kas ten jame vyksta bevartojant vaistus ir pan.todel ir priauginai si karta nemazai,nes vis padidindavo man doze.

Liuksines naujienos! O koka tau kraujyje daznai tyre?

QUOTE(GingerBella @ 2012 08 30, 16:32)

Cia jau patyrusios gali patarti geriau :-) bet labai labai linkiu, kad butu II :-)
Mergaites, pas mane situacija is viso linksma :-) mes planuojame skristi i vestuves i Lietuva is karto po IVF. Gydytojo klausiau ar galime planuoti IVF pries si ivyki. Atsakymas: galite gyventi normalu gyvenima (t.y. galite skristi). Tada klausiu ar sokti galiu, juk vestuves. Atsakymas: galite. Kaip jums suomio gydytojo rekomendacijos??? Is karto po IVF + ICSI... As zinoma su sokiais atsargiai elgsiuosi, bet cia tik norejau info pasidalinti su bemastancioms kaip labai reikia saugoti save po isodinimo...

g.gif na, kiek teko su suomiais susidurti, tai jie tikrai galejo taip pasakyti, relax zmogeliukai wink.gif
Na, nezinau, kas skrydyje pavojingiausia... pakilimas ir nusileidimas ar pats kabojimas aukstai? Aisku, skrydis tavo trumpas... kazkokios aiskios nuomones niekur nesu radusi, ar tai kenkia ir kaip kenkia, jei kenkia... Kiek as turejau skraidyti darbo reikalais po IUI, tai visada pergyvendavau... As vistik manau, kad tas slegis kazkaip veikia... Butu tikrai idomu rasti tai paneigiancios ar patvirtinancios medziagos.O su sokiais... na zinoma, nereikia perlenkti lazdos ir saugotis kaip kukuliui, bet viskas proto ribose... jei labai smarkiai soksi ir duksi is sirdies.. Kaip ir pati sakai, susilaikytum smile.gif Ir apskritai, as manau, kad reiktu gyventi kaip gyvenai, tik ramiau... Po mano pirmo IVF man ta pati sake, kaip tau. As tada taip itikejau, kad cia viskas yra natur, nors nelabai natur, lipau i medi obuolius suskinti....ir dar dariau belenka.... O dabar viskas panasiai kaip suletintame filme...
Atsakyti
[quote=GingerBella,2012 08 30, 13:08]
Sveika, Nekantrioji,

labai ramiai ir graziai aprasei viska, cia gal jau toji palaiminta nestumo busena veikia;-) Bent to jau labai labai Tau linkiu!!!

LABUKAS 4u.gif
hehehe,nezinau 4u.gif per praejusi karta labai prisitrizniojau,tai gal dabar ''salciau'' i viska reaguoju.Net nera noro testo gadinti,laukiu tiesiog antradienio,jei nepasirodys mmm,vaziuosim ziuret ka turim ax.gif
Papildyta:
TERZYT, 4u.gif
Itariu ziurejo kaip ten tie hormonai gal,itariu as bent taip,net pradejau juoktis,kad gal europietiska krauja prades pardavinet lotuliukas.gif
Kaip pati jauties?kiek tau dieneliu jau?nes ne viska skaiciau tai nemaciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 30, 11:56)
Sveikinu sveikinu sveikinu!  thumbup.gif

O LIT tada dareisi?

Tada ir taip daug stresavau ir ivf buvo neplanuotas (kalbu ir apie islaidas) tai ir nesidariau LIT.

Uz sveikinimus, nepykit , dar nedekosiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 17:36)
Tada ir taip daug stresavau ir ivf buvo neplanuotas (kalbu ir apie islaidas) tai ir nesidariau LIT.
Uz sveikinimus, nepykit , dar nedekosiu wub.gif

Nepykit kad klausiu, bet jkas tas LIT? blush2.gif
Papildyta:
Sveikos mergaites, dziaugiuos uz tas, kurioms taip viskas puikiai sekasi, tikiuosi ir man tas pirmasis IVF bus sekmingas.

Siandien ispunktavo 19 foliu, kiek per daug, bet manau viskas bus gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 08 30, 17:50)

Kitos mergaites geriau paaiskintu nei as smile.gif
Atsakyti
[quote=Terze,2012 08 16, 21:35]
Kitty - eik tu sau... kalk paracetamoli. Kai as turejau per stimuliacija tempos, leido tik paracetamoli. Ir padejo labai greitai. Tau siandien 1 c.d.? Tai gal labai smarkiai temperatura ir neitakos dar taves.. Kalk paracetamoli!!! Eik po karstu vandeniu kojas palaikyk, nustos kresti tave o ir nepakenksi. Tada greit i lova, arbatos ir paracetamolio. Vitamino C dar. Ryt busi sveika.
[/quote]

Mergaites, man 4a diena stimuliacijos ir persalau. T.y. skauda gerkle ir visa diena krete saltis. Bet temperaturos nera. Kaip nors pavojinga tai, t.y. stimuliacijai?

[quote=milka111,2012 08 21, 11:17]
sveikos 4u.gif na ka, prasidejo mano laimingas ciklas,kai po 2 IVF busiu nestuke.gif
palinkekit sekmes
[/quote]

Esu naujoke cia. Bandziau isiskaityti i visas istorijas. Linkiu nuosirdziai sekmes Tau. Jau 9 dienos, kaip Tavo ciklas prasidejo, kaip einasi?

[quote=Delena,2012 08 21, 21:05]
Sveikos merginos. Gal senbuves mane dar pamena...

Skaitau apie Jus, kartu pergyvenu ir su jumis dziaugiuosi.

Mano situacija sudetinga, stimuliavo ir ruose mane 4 kartus IVF, taciau niekaip neteko prieiti prie proceduros, nes folikulai tai dingdavo, tai netinkami buvo...

Man dabar nustate kiausidziu issekima, folikulu labai mazai ir tie neauga su vaistukais schmoll.gif
Taciau uzauginom 2 folikulus si karta, vienas pries laika sprogo, liko vianas, priliaudom vaistuku, meldziuosi kad nesprogtu iki ketvirtadienio, siandien leisiuos nakti Ovitrelle, o ketvirtadieni punkcija( kad tik pasisegtu ir butu ka punktuoti), nors turiu tik viena vieninteli folikula.
Tai tokia mano istorija.
[/quote]

Delena, labai Tave palaikau! Skaiciau visa tavo istorija. Taip tikiuosi, kad bus pavyke.

[quote=Beila,2012 08 22, 18:21]
Aš ir 300 gonal gavau doh.gif Taip kad ramiai ir pasitikėk savo gydytoja 4u.gif

Man pradzioje skyre 4 dienas po 150 Puregon. Kaip suprantu, tai maza/vidutine doze? Stimuliuoja pirma karta.

[quote=Terze,2012 08 23, 17:03]
Puikios zinios!!
Aciu!
aciu Uogiuke

Oij, as tik dabar atsigavau lotuliukas.gif Visa diena miegojau... ir speliojau ar tik nesergu... o dabar drasiai sakau, kad niekas manes nepagavo...
Papasakosiu vakaryksti savo "nuotyki" trumpai:

Man atrodo, kad su nuotykiais, tai kaip geras zenklas: per kancias ir zvaigzdes!

[quote=taitiek,2012 08 27, 23:45]
Sveikos mergaites ,as siandien po isodinimo gryzau su dveim zirniukais 7-8 lasteliu,4,4,ir 7 lasteliu paliko auginti iki blastocistu,jei viskas gerai sodins terciadieni 4u.gif Dar terciadieni sulasins IVG,tai kaip ir viska busim padare ax.gif pas Bykova 5kartai,pakutinis 3 dienos iki punkcijos,2 humiros,intralipidai,graikijos zarazos isgydytos,tik mukoplazmos nesityriau,bet gal ji kojos nepakis doh.gif Na jei jau sis kartas nieko ,nu tai nezinau reiskai nelemta verysad.gif Testa paskyre rugsejo 10 smile.gif 16 vyro gimtadeinis,gal sakau padarysiu as jam dovana

LABAI LABAI LINKIU!!! nestuke.gif

[quote=Terze,2012 08 30, 17:28]

g.gif na, kiek teko su suomiais susidurti, tai jie tikrai galejo taip pasakyti, relax zmogeliukai
Na, nezinau, kas skrydyje pavojingiausia... pakilimas ir nusileidimas ar pats kabojimas aukstai? Aisku, skrydis tavo trumpas... kazkokios aiskios nuomones niekur nesu radusi, ar tai kenkia ir kaip kenkia, jei kenkia... Kiek as turejau skraidyti darbo reikalais po IUI, tai visada pergyvendavau... As vistik manau, kad tas slegis kazkaip veikia... Butu tikrai idomu rasti tai paneigiancios ar patvirtinancios medziagos.O su sokiais... na zinoma, nereikia perlenkti lazdos ir saugotis kaip kukuliui, bet viskas proto ribose... jei labai smarkiai soksi ir duksi is sirdies.. Kaip ir pati sakai, susilaikytum smile.gif Ir apskritai, as manau, kad reiktu gyventi kaip gyvenai, tik ramiau... Po mano pirmo IVF man ta pati sake, kaip tau. As tada taip itikejau, kad cia viskas yra natur, nors nelabai natur, lipau i medi obuolius suskinti....ir dar dariau belenka.... O dabar viskas panasiai kaip suletintame filme...
[/quote]

Taip, apie ju relax'a geras apibudinimas:-) Planavome IVF spaliui, logiskai mastant po vestuviu. Ir kai pries kelias dienas per vizita pasake, kad stai va, sulauksime tuoj M ir galime pradeti (dar rugsejo pradzioje), tai sokas buvo nemenkas :-) Bet teko gydytoju pasikliauti, tad ziuresime kaip toliau viskas deliosis. O del slegiu idomu tema, mano dar neisnagrineta. Esu girdejusi versija, kad nepastojantys vaziuoja leliuku i kalnus planuoti, o neplanuojantys daznai parsiveza netycia, nes ten tie slegiai matyt organizmus kitaip pareguliuoja. Tad gal ir i nauda bus lektuvas.

[quote=leiliuke,2012 08 30, 17:54]
Nepykit kad klausiu, bet jkas tas LIT?
Papildyta:
Sveikos mergaites, dziaugiuos uz tas, kurioms taip viskas puikiai sekasi, tikiuosi ir man tas pirmasis IVF bus sekmingas.

Leiliuke, linkiu Tau to is visos sirdies!

Siandien ispunktavo 19 foliu, kiek per daug, bet manau viskas bus gerai smile.gif
[/quote]

Oi, kiek daug! O kaip stimuliavo, kad tiek daug grazuoliuku uzaugo?
Atsakyti
Keberiokst, Terze, aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 08 30, 18:38)
Mergaites, man 4a diena stimuliacijos ir persalau. T.y. skauda gerkle ir visa diena krete saltis. Bet temperaturos nera. Kaip nors pavojinga tai, t.y. stimuliacijai?
Esu naujoke cia. Bandziau isiskaityti i visas istorijas. Linkiu nuosirdziai sekmes Tau. Jau 9 dienos, kaip Tavo ciklas prasidejo, kaip einasi?
Delena, labai Tave palaikau! Skaiciau visa tavo istorija. Taip tikiuosi, kad bus pavyke.
Taip, apie ju relax'a geras apibudinimas:-) Planavome IVF spaliui, logiskai mastant po vestuviu. Ir kai pries kelias dienas per vizita pasake, kad stai va, sulauksime tuoj M ir galime pradeti (dar rugsejo pradzioje), tai sokas buvo nemenkas :-) Bet teko gydytoju pasikliauti, tad ziuresime kaip toliau viskas deliosis. O del slegiu idomu tema, mano dar neisnagrineta. Esu girdejusi versija, kad nepastojantys vaziuoja leliuku i kalnus planuoti, o neplanuojantys daznai parsiveza netycia, nes ten tie slegiai matyt organizmus kitaip pareguliuoja. Tad gal ir i nauda bus lektuvas.
Oi, kiek daug! O kaip stimuliavo, kad tiek daug grazuoliuku uzaugo?

na stimuliavo 9 dienos po 150 gonalio ir nuo 7iki 10 dienos cetrocide. nezinau cia daug ar mazai, bet uzaugo daug
Atsakyti
QUOTE(leiliuke @ 2012 08 30, 20:50)
na stimuliavo 9 dienos po 150 gonalio ir nuo 7iki 10 dienos cetrocide. nezinau cia daug ar mazai, bet uzaugo daug

Aciu labai LEILIUKE uz info. 4u.gif
Labai naudinga ir idomi info. Ryt pas gydytoja, apziuresime ka turime, ir tada idomu ka toliau skirs. Nes skyre dabar tik 4 dienoms po 150. Tolesne eiga spres apziurejes rytoj.
Atsakyti
QUOTE(GingerBella @ 2012 08 30, 21:13)
Aciu labai LEILIUKE uz info. 4u.gif
Labai naudinga ir idomi info. Ryt pas gydytoja, apziuresime ka turime, ir tada idomu ka toliau skirs. Nes skyre dabar tik 4 dienoms po 150. Tolesne eiga spres apziurejes rytoj.

man pradzioj 6 dienas buvo skyre po 150 gonalio, paskui pratese dar 3 dienom. bet jau tada buvo daug priauge, tik nepakankamai dideliu.

man nuo 300gonalio per IUI po 3 uzaugdavo, veikia mane tie vaistai
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 08 30, 17:28)
O tau dabar reikia daug daugiau LIT? Ar kaip?? g.gif 
** pavargo nuo negerimo ir nerukymo?  lotuliukas.gif 

*Nezinau, ar reikia, bet dar darysim, o rezultataus matysism po apsilankymo pas G mirksiukas.gif
** tai aisku, kad nuo to lotuliukas.gif

QUOTE(leiliuke @ 2012 08 30, 17:54)
Papildyta:

Siandien ispunktavo 19 foliu, kiek per daug, bet manau viskas  bus gerai smile.gif

LIT - tai limfocitu imunoterapija, kai suleidziamas vyro kraujo baltieji kuneliai moteriai, kad organizmas atpazintu juos ir netamestu 4u.gif
I az, brukstelk, prasau man, apie IVF'o eiga smulkiai (del statistikos). aciu 4u.gif
Papildyta:
svaja32, zaria, svetulia, saulyte35 mergaites, atsiliepkite prasau apie savo IVF'us. aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 30, 17:14)
Keberiokst, Terze, aciukas 4u.gif

uz ka gi man? ax.gif

Atiloja,tai to tyrimo isvados kokios?
Atsakyti