QUOTE(Atiloja @ 2012 08 30, 10:43)
jau zinau, kad tai ne aktyvumas, o citometrijos budas, jame lyginamos "sveikos" NK lasteles su mano ir ka..., ogi mano dvigubai virsujyja "normalias"
**nu pavargo gi nuo visko, reikia gi ir jam pailset
Visoms po bucki
**nu pavargo gi nuo visko, reikia gi ir jam pailset
Visoms po bucki
Gaudau bucki
O tau dabar reikia daug daugiau LIT? Ar kaip??
** pavargo nuo negerimo ir nerukymo?
QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 11:48)
Musu pirmasis IVF pavyko, tik vis dar dziaugiames labai atsargiai.
Sekmes visoms, besiruosiancioms ir laukiancios II
Siunciu visoms po virusiuka
Sekmes visoms, besiruosiancioms ir laukiancios II
Siunciu visoms po virusiuka
Sveikinimai ir gaudau virusiuka
QUOTE(Irėnė @ 2012 08 30, 11:58)
Linkiu ilgai neuzsibuti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)
Nuosirdziausi sveikinimai
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale kaip jus manot?
Visom mergaitem skmes tikiuosi rugsejis nenuvils musu
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale kaip jus manot?
Visom mergaitem skmes tikiuosi rugsejis nenuvils musu
hm... tai tikekimes blastuke duos apie save zinoti! beje, o kiek ji lasteliu turi? jei labai nekantru, gal koki treciad drasiai butu galima testa apsysioti....
QUOTE(Delena @ 2012 08 30, 13:49)
As taip nemanau... Sansu yra, tai svarbiausia!!!
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 30, 13:51)
važinėdavau buvom visai "žali",
Toks ispudis, kad apie mane rasai... Tik metu pora veliau...
Sekmes tau rytoj didziausios!
Papildyta:
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 08 30, 15:23)
Sveikute O taip,kreipemes visai i kita ligonine su didesniu stazu,likau patenkinta,nes didelis skirtumas,tarp buvusios ir esamos.Cia dare daug tyrimu,daznai tyre krauja,kas ten jame vyksta bevartojant vaistus ir pan.todel ir priauginai si karta nemazai,nes vis padidindavo man doze.
Liuksines naujienos! O koka tau kraujyje daznai tyre?
QUOTE(GingerBella @ 2012 08 30, 16:32)
Cia jau patyrusios gali patarti geriau :-) bet labai labai linkiu, kad butu II :-)
Mergaites, pas mane situacija is viso linksma :-) mes planuojame skristi i vestuves i Lietuva is karto po IVF. Gydytojo klausiau ar galime planuoti IVF pries si ivyki. Atsakymas: galite gyventi normalu gyvenima (t.y. galite skristi). Tada klausiu ar sokti galiu, juk vestuves. Atsakymas: galite. Kaip jums suomio gydytojo rekomendacijos??? Is karto po IVF + ICSI... As zinoma su sokiais atsargiai elgsiuosi, bet cia tik norejau info pasidalinti su bemastancioms kaip labai reikia saugoti save po isodinimo...
na, kiek teko su suomiais susidurti, tai jie tikrai galejo taip pasakyti, relax zmogeliukai
Na, nezinau, kas skrydyje pavojingiausia... pakilimas ir nusileidimas ar pats kabojimas aukstai? Aisku, skrydis tavo trumpas... kazkokios aiskios nuomones niekur nesu radusi, ar tai kenkia ir kaip kenkia, jei kenkia... Kiek as turejau skraidyti darbo reikalais po IUI, tai visada pergyvendavau... As vistik manau, kad tas slegis kazkaip veikia... Butu tikrai idomu rasti tai paneigiancios ar patvirtinancios medziagos.O su sokiais... na zinoma, nereikia perlenkti lazdos ir saugotis kaip kukuliui, bet viskas proto ribose... jei labai smarkiai soksi ir duksi is sirdies.. Kaip ir pati sakai, susilaikytum Ir apskritai, as manau, kad reiktu gyventi kaip gyvenai, tik ramiau... Po mano pirmo IVF man ta pati sake, kaip tau. As tada taip itikejau, kad cia viskas yra natur, nors nelabai natur, lipau i medi obuolius suskinti....ir dar dariau belenka.... O dabar viskas panasiai kaip suletintame filme...