QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 11:48)
Musu pirmasis IVF pavyko, tik vis dar dziaugiames labai atsargiai.
Sekmes visoms, besiruosiancioms ir laukiancios II
Siunciu visoms po virusiuka
Sveikinimai didziausi ir silciausi!!!! Ikvepiancios zinios!!! Dabar reikia ramiai, sekmingai ir dziaugsmingai pereiti per pirmaji trimestriuka:-)
QUOTE(Irėnė @ 2012 08 30, 11:58)
Sveikos
Nedrasiai beldziuosi pas jus i draugija
Vakar musu su MB priimtas sprendimas IVF.
Siam momentui aisku daugiau klausimu negu atsakymu, bet po truputi gilinsiuosi i sita reikala
Sveika prisijungusi! Pries pora menesiu sitoje stadijoje buvau ir as. Dabar jau zinau
daug daugiau nei pradzioje. Sekmiuko dideliausio ...ir svarbiausia, kad sprendimas yra ir jau viskas palengva prades judeti i prieki:-)
QUOTE(Delena @ 2012 08 30, 13:36)
Labutis, embrioniuka 3-cia diena man isodino sekmadieni, o krauja priduoti rugsejo 7 (kita penktadieni)
tai tau gal ir panasiai
siandien man pilvuka maudzia, toks jausmas, kad pries mm...bet va svaigstu, gal implantacija
(siandien mano embrioniukui 7-ta diena, turetu buti jau blastocista, jei viskas gerai, tai turetu kabintis
...) aj, svajoju...
Spaudziu kumstukus uz jus mergaites!!!
Papildyta:
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)
Nuosirdziausi sveikinimai
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena
pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia
tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale
kaip jus manot?
Visom mergaitem skmes
tikiuosi rugsejis nenuvils musu
Cia jau patyrusios gali patarti geriau :-) bet labai labai linkiu, kad butu II :-)
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 14:06)
Sveika ,aisku Implantcija
Guleti gal ir nereikia istisai,netgi reikia lengvo pasivaiksciojimo,man taip sake.GYventi iprasta gyvenima,tik sunkiai nekelti,ir nestresuoti
Mergaites, pas mane situacija is viso linksma :-) mes planuojame skristi i vestuves i Lietuva is karto po IVF. Gydytojo klausiau ar galime planuoti IVF pries si ivyki. Atsakymas: galite gyventi normalu gyvenima (t.y. galite skristi). Tada klausiu ar sokti galiu, juk vestuves. Atsakymas: galite. Kaip jums suomio gydytojo rekomendacijos??? Is karto po IVF + ICSI... As zinoma su sokiais atsargiai elgsiuosi, bet cia tik norejau info pasidalinti su bemastancioms kaip labai reikia saugoti save po isodinimo...