Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Delena @ 2012 08 30, 13:36)
Labutis, embrioniuka 3-cia diena man isodino sekmadieni, o krauja priduoti rugsejo 7 (kita penktadieni) ax.gif  tai tau gal ir panasiai bigsmile.gif

siandien man pilvuka maudzia, toks jausmas, kad pries mm...bet va svaigstu, gal implantacija blush2.gif  (siandien mano embrioniukui 7-ta diena, turetu buti jau blastocista, jei viskas gerai, tai turetu kabintis ax.gif ...) aj, svajoju...

100% implantacija wub.gif
Atsakyti
QUOTE(stryga @ 2012 08 30, 13:42)
100% implantacija  wub.gif

bijau prisisvajoti... zinau, kad mano sansai labai mazi...

Nezinau, ar gerai, as daug laiko guliu (pasiemiau nedarbing.), nueinu i tulika, virtuve...ir vel i lovyte...Gal vakare pasivaiksciuoti eii...Perskaiciu, kad daug guleti reikia...ta va taip ir darau...kas skaito rusiskai, tai
http://www.aveeva.narod.ru/stat3.html

Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 11:48)
Musu pirmasis IVF pavyko, tik vis dar dziaugiames labai atsargiai.
Sekmes visoms, besiruosiancioms ir laukiancios II smile.gif
Siunciu visoms po virusiuka wub.gif

Dar karteli sveikinu! wub.gif

Visom laukianciom hcg, daug daug sekmes! wub.gif
Atsakyti
Turiu klausimą: jūs lengvai priimate spendimą dėtis blastukes? Treijsas man sakė, kad dėl jų nuomonė tokia abejotina, genetikai nesutaria, kai kurie mano, kad tai nėra gerai g.gif Jūs turbūt nekreipiate dėmesio? galvoju, kaip reaguoti, jei man siūlys, nes T apie tai užsiminė.

QUOTE(Terze @ 2012 08 30, 10:21)
dabar man T atrodo is tu zmoniu, kuris vadovaujasi tokia filosofija: geriau nuteikti pesimistiskiau ir gauti optimistiskiau nei kaip ir tu pati sakei, bogdanskiene kalnus zadedavo.. Tik niekaip nesuprantu, tu pas ja i Vilniu vazinedavai?
mano situacija po punkcijos: jis atsiseda ant lovos salia, apsikabina ir sako... as tau zadeti nieko negaliu  verysad.gif  tada ir as ji norejau apsikabinti ir pasnibzdeti, kad mes dar turim slaptu ginklu, ir kad yra sansas, kad jie mums pades.... Taip ir buvo, bent tame, siame etape...

Miela dėl T..

važinėdavau doh.gif buvom visai "žali", buvo 2004-2005 metai, šito forumo nebuvau atradus, žinojau apie tokį, bet kadangi pavadinimas yra superMAMA, tai net nelidau doh.gif Mano ginė bendradarbiavo su B, man pasiūlė pas ją važiuoti ir nuvažiavom..pasidarėm tais metais 6 IUi iš eilės, palūžau, po metų dar 2, tada atradau šį virtualų pasaulį, išsiaiškinau, kad galima darytis ir Kaune, tiesa, nuvylė ir Kaunas.. Labai labai nepasitikiu tiek B, tiek Kauno VK, todėl važinėju į Rygą, jei reikėtų daryti LT, turbūt važinėčiau į Klaipėdą.. Kiek paklausau, ten vienintelė normali LT gydytoja, nors aš pati su ja nesusidūrus.

wub.gif labai labai 4u.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 08 30, 11:58)
Nedrasiai beldziuosi pas jus i draugija biggrin.gif
Vakar musu su MB priimtas sprendimas IVF.
Siam momentui aisku daugiau klausimu negu atsakymu, bet po truputi gilinsiuosi i sita reikala ax.gif

sveikutė, linkiu neužsibūti 4u.gif
Atsakyti
Labutis, embrioniuka 3-cia diena man isodino sekmadieni, o krauja priduoti rugsejo 7 (kita penktadieni) ax.gif  tai tau gal ir panasiai bigsmile.gif

siandien man pilvuka maudzia, toks jausmas, kad pries mm...bet va svaigstu, gal implantacija blush2.gif  (siandien mano embrioniukui 7-ta diena, turetu buti jau blastocista, jei viskas gerai, tai turetu kabintis ax.gif ...) aj, svajoju...

Sveika ,aisku Implantcija bigsmile.gif
Guleti gal ir nereikia istisai,netgi reikia lengvo pasivaiksciojimo,man taip sake.GYventi iprasta gyvenima,tik sunkiai nekelti,ir nestresuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 14:06)

Guleti gal ir nereikia istisai,netgi reikia lengvo pasivaiksciojimo,man taip sake.GYventi iprasta gyvenima,tik sunkiai nekelti,ir nestresuoti mirksiukas.gif

Nestresuoti darbe man neiseina...nemoku as, net ir namuose stresuoju be reikalo...Sedziu dabar darbe ir pagalvoju, ka pasakis darbe, kad susirgau...Durna as doh.gif Turiu negalvoti apie stresini darba...o tik teigiamos emocijos blush2.gif
Atsakyti

thumbup.gif ir gaudau virusiuka wub.gif
gal galetum i az man brukstelt visas IVF'o detales ? Aciu 4u.gif

sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena 4u.gif

grazaus susitikimo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 08 30, 12:47)
Tai reiškia, labai gerai , kad neigiami. thumbup.gif

.....ir tai kad reikia dar labiau paciai gilintis ir ieškoti sliekų .. biggrin.gif
Kiek teko skaityti tavo postus, Pelargonija, esam panašioje situacijoje drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Terze @ 2012 08 30, 07:52)

Hm.. matai, tada belieka spelioti, kad gal ju visdelto yra, bet labai maza koncentracija? Ir per IVf sustipreja? O gal tau per kita IVF, kur kartojai, kitais vaistais stimuliavo, del to ir atsakymas toks? Butu idomu, jei atsimintum, ar vaistai skirtingi buvo.. Gal cia kazkoks ir atsakymas iseitu...

Tai kad antras tyrimas buvo prieš IVF, dar iki stimuliacijos, tai vaistai čia ne prie ko.
Vis gi manau AK atsiranda (arba yra) dėl jau anksčiau minėtų Sorpo puslapy priežasčių...
Atsakyti
[quote=Terze,2012 08 30, 04:52]
l
O, sveikute wink.gif Smagu, kad grizti pas mus, nenuleidi ranku! Matai, si karta ir snaiguciu turi, na sauniai! Tikriausiai ligonine pakeitei, kaip zadejai??Vyras vis dar toks pats geras? smile.gif
Ok, as butinai saugosiu.. Vakar atradau stiprybes vaikucius kalbinant.. papasakojau apie mociute, kuri be proto laukia....Ech, gal kazkaip as juos itikinsiu...
O MB mano vakar grizo su daina... Atsipalaidavo vyrukas... doh.gif

Sveikute 4u.gif O taip,kreipemes visai i kita ligonine su didesniu stazu,likau patenkinta,nes didelis skirtumas,tarp buvusios ir esamos.Cia dare daug tyrimu,daznai tyre krauja,kas ten jame vyksta bevartojant vaistus ir pan.todel ir priauginai si karta nemazai,nes vis padidindavo man doze.Buvau dziugei nustebinta,kai pasake kad turiu 4 rezerve,buvo pati dziugiausia zinia.
ax.gif vyras dar vis toks pats geras,nesikeicia biggrin.gif biggrin.gif

[quote=Atiloja,2012 08 30, 07:43]
Labas rytas 4u.gif

sveikute 4u.gif primink man, kur buvo daryta, kokia schema taikyta ir pan. (gali ir i az) 4u.gif

Labukas 4u.gif As dariau egipte blush2.gif ,schema ilga..

As dar galvoju,ar man ne per ilgai delse deti g.gif juk 4 dienu sudejo,praejusi karta tik 2 dienu,na bet gal jie geriau zino g.gif
Atsakyti
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 08 29, 23:14)
4u.gif Sveikos damos,kaip sekasi senutems ir naujutems  ax.gif as vis pasiskaitau pastebiu is sono,bet vis nedrisau rasyti,kazkokia netokia pasidariau kaip pries gera pusmeti..tikriausia dar senbuves nepamirso blush2.gif
Apturejau antraji ivf 22d.truputeli sekmingesnis,nes uzsiauginau 7 dziaugsmelius,tai 3 idejo,4 dar liko.Dejo 4 dienu..
JAUCIUOS KAIP IR IPRASTAI SIAI DIENAI,ATRODO KAD JAU JAU PRASIDES MMM,BEt vis dar neprasideda ax.gif gal neprasides...be maudimo pilvo ir truputeli pabrinkusiu krutu,kitu pojuciu ar pozymiu nera..kas keisciausia jog si karta pas mane isskyros kaip eilines,ne taip kaip tada kad vos neplaukiau..tai zodziu tokios naujienos.
Terze,sveikinu ir nepamesk,o augink ka turi,gana cia tau sedet mirksiukas.gif
Ir visoms kitoms linkejimai  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Sveika, Nekantrioji,

labai ramiai ir graziai aprasei viska, cia gal jau toji palaiminta nestumo busena veikia;-) Bent to jau labai labai Tau linkiu!!!

Papildyta:
QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 29, 23:18)
Gal Ava Temperoj? Daug gero apie sita klinika esu skaicius.

Graviditas klinikoje Helsinkyje, taciau kaip suprantu jie priklauso Aava, nes siuncia kraujo tyrimus darytis i Aava ir skambucius perregistruoja i Aava.

Smagu girdeti geru atsiliepimu. Nes kai teko rinktis klinika, buvo labai sunku issirinkti svecioje salyje ir neturint kas patartu.

I sia klinika siunte ir privatus sveikatos centras, sake, kad geri zmoniu atsiliepimai. Ziuresim kaip mums bus :-)

Papildyta:

aišku, o kodėl taip anksti pradėjot ieškot problemų? Įtarėt kažką negero?

[/quote]

Tiesiog buvom nekantrus po 8 menesiu bandymu ir tiesiog nusprendeme pasidaryti tyrimus. Nezinau kodel gydytojai liepia poroms bandyti metus ir daugiau laiko. Gali buti taip, kad problema yra labai aiski ir is karto ''apciuopama'' ir aisku, kad bandymai jau cia nepades. Taip buvo ir musu atveju. Po tyrimu pasidare labai aisku, kad tik IVF +ICSI.

O bandyti 1-2 m. reikia toms poroms, kurioms nesimato aiskiu problemu (=neimanoma pastoti naturaliai) is karto po tyrimu.

Tiesiog buvo daug pavyzdziu aplinkui, daugelio poru, turinciu sunkumu susilaukti kudikiu. Praktiskai 50%/50%.
Atsakyti

Sveikinimai didziausi ir silciausi!!!! Ikvepiancios zinios!!! Dabar reikia ramiai, sekmingai ir dziaugsmingai pereiti per pirmaji trimestriuka:-)

Sveikos 4u.gif

Vakar musu su MB priimtas sprendimas IVF.
Siam momentui aisku daugiau klausimu negu atsakymu, bet po truputi gilinsiuosi i sita reikala ax.gif

Sveika prisijungusi! Pries pora menesiu sitoje stadijoje buvau ir as. Dabar jau zinau 
daug daugiau nei pradzioje. Sekmiuko dideliausio ...ir svarbiausia, kad sprendimas yra ir jau viskas palengva prades judeti i prieki:-)

Spaudziu kumstukus uz jus mergaites!!!

Papildyta:
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)
Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena 4u.gif pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia blush2.gif tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi unsure.gif
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale doh.gif kaip jus manot?
Visom mergaitem skmes 4u.gif tikiuosi rugsejis nenuvils musu 4u.gif

Cia jau patyrusios gali patarti geriau :-) bet labai labai linkiu, kad butu II :-)

QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 14:06)
Sveika ,aisku Implantcija bigsmile.gif

Mergaites, pas mane situacija is viso linksma :-) mes planuojame skristi i vestuves i Lietuva is karto po IVF. Gydytojo klausiau ar galime planuoti IVF pries si ivyki. Atsakymas: galite gyventi normalu gyvenima (t.y. galite skristi). Tada klausiu ar sokti galiu, juk vestuves. Atsakymas: galite. Kaip jums suomio gydytojo rekomendacijos??? Is karto po IVF + ICSI... As zinoma su sokiais atsargiai elgsiuosi, bet cia tik norejau info pasidalinti su bemastancioms kaip labai reikia saugoti save po isodinimo...

smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 08 29, 23:48)

Greiti jus 4u.gif ir rezultatas geras:) 4u.gif
Atsakyti