Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(errachka @ 2012 08 30, 08:51)
sekmes 4u.gif

4u.gif

terze..laikyyyyyyyyykis 4u.gif  4u.gif

labas rytukas

labi, as laikausi smile.gif , o ar tu laikaisi?????

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 30, 10:12)
Labas,

"kabina" gerklę ir nosį doh.gif  to betrūko..skalauju Himalajų druska..
ačiū, labai labai norėčiau, kad pavyktų tau saviškius įtikinti, laukiu tavo didelio hcg wub.gif
Errachka, nieko nesiūlė visiškai, sakė,ką darysi, gal kaip nors unsure.gif

karstais garais su zoleliu nuoviru pakvepuok ir nepergyvenk, svarbiausia, kad suprantu temperaturos nebutu.
dabar man T atrodo is tu zmoniu, kuris vadovaujasi tokia filosofija: geriau nuteikti pesimistiskiau ir gauti optimistiskiau nei kaip ir tu pati sakei, bogdanskiene kalnus zadedavo.. Tik niekaip nesuprantu, tu pas ja i Vilniu vazinedavai?
mano situacija po punkcijos: jis atsiseda ant lovos salia, apsikabina ir sako... as tau zadeti nieko negaliu verysad.gif tada ir as ji norejau apsikabinti ir pasnibzdeti, kad mes dar turim slaptu ginklu, ir kad yra sansas, kad jie mums pades.... Taip ir buvo, bent tame, siame etape...
Atsakyti
QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 29, 18:25)
O gAl musu kaciukas bus aukstas ir lieknas biggrin.gif

Super mintys!!! thumbup.gif
Aciu uz palinkejima ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 08 28, 19:04)
Mano mazyliai 8 lasteliu. O kitu atsiprasem ir palinkejom saldziu sapneliu - laikinai.... wub.gif  1-8lasteliu, 2 - 7lasteliu, 2-6lasteliu. 1 neisgyveno.

wub.gif thumbup.gif
QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 28, 20:39)
Planuojame startuoti su IVF-u rugsejo men apie viduri. Tai bus pirmas ir paskutinis mano IVF-as.

sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 08 29, 11:32)
Atiloja,buvau isvykus nesekiau naujienu,kaip tavo nk rezultatai?

jau zinau, kad tai ne aktyvumas, o citometrijos budas, jame lyginamos "sveikos" NK lasteles su mano ir ka..., ogi mano dvigubai virsujyja "normalias" doh.gif

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 29, 18:25)
O mano naujienos.. Net nezinau,kokia formule isvesti is T pesimizmo, mano busenos ir realios situacijos.. Desinej 10-12 foliu, kairej 6, kaip suprantu, cia visi, ne tik geri.

labai neblogas rezultatas 4u.gif (tfu tfu tfu) 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(GingerBella @ 2012 08 29, 19:49)
Nuosirdziai linkiu, kad is tu taisyklinguju gautusi reikiamas rezultatas, tai svarbiausia. Labai pacia suprantu ir palaikau. Man siandiena trecia diena stimuliacijos. Tai irgi nerimas kiek ir kokiu uzaugs... smile.gif O ruosiuosi pirma karta gyvenime. T.y. pirma stimuliacija, pirmas IVF su ICSI.

sveika prisijungus 4u.gif
QUOTE(GingerBella @ 2012 08 29, 20:37)
Registruojuosi mergaites smile.gif

Nepastojimo laikas: 10 men. Suskubom pasidaryti tyrimus nelauke vieneriu metu bandymu stazo. Del vyro tyrimu ir mano II-os stad. endometriozes, 3 skirtingu gydytoju diagnoze/siulymas: IVF + ICSI.
Siandiena trecia diena stimuliacijos (kaip suprantu, taiko trumpaji metoda). Jau jauciu kazka vykstant pilvelyje :-)

Kol kas tiek nedaug ziniu is manes.

thumbup.gif
QUOTE(nekantrioji:) @ 2012 08 29, 23:14)
Apturejau antraji ivf 22d.truputeli sekmingesnis,nes uzsiauginau 7 dziaugsmelius,tai 3 idejo,4 dar liko.Dejo 4 dienu..

sveikute 4u.gif primink man, kur buvo daryta, kokia schema taikyta ir pan. (gali ir i az) 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 08 30, 07:52)
*Sapnavau, kad pamirsom pasiimti vaikucius, lekem atgal i Jurmala, ten lauke jau vienas 10lasteliu, kitas 2 lasteliu...  smile.gif
**O MB mano vakar grizo su daina... Atsipalaidavo vyrukas...  doh.gif 

* lotuliukas.gif
**nu pavargo gi nuo visko, reikia gi ir jam pailset mirksiukas.gif

Visoms po bucki wub.gif
Atsakyti

Musu pirmasis IVF pavyko, tik vis dar dziaugiames labai atsargiai.
Sekmes visoms, besiruosiancioms ir laukiancios II smile.gif
Siunciu visoms po virusiuka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 09:48)

Sveikinu sveikinu sveikinu! thumbup.gif

O LIT tada dareisi?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nedrasiai beldziuosi pas jus i draugija biggrin.gif
Vakar musu su MB priimtas sprendimas IVF.
Siam momentui aisku daugiau klausimu negu atsakymu, bet po truputi gilinsiuosi i sita reikala ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Myllia @ 2012 08 30, 11:48)

Sveikinu!!! Saunuole!
Ir ciupt uz virusiuko blush2.gif
Atsakyti

Nuosirdziausi sveikinimai 4u.gif
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena 4u.gif pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia blush2.gif tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi unsure.gif
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale doh.gif kaip jus manot?
Visom mergaitem skmes 4u.gif tikiuosi rugsejis nenuvils musu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 08 29, 17:08)
...Mes Sorpo padareme naujus  tyrimus -  antikūnai prieš spermatozoidus, placentą, kiaušides (Zona pellucida, Theaca ląsteles). Visi neigiami. Ar tai reiškia kad nereikėtu slopinti organizmą prieš IVF?  g.gif

Tai reiškia, labai gerai , kad neigiami. thumbup.gif
Atsakyti

bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Irėnė @ 2012 08 30, 11:58)
Sveikos 4u.gif

Nedrasiai beldziuosi pas jus i draugija biggrin.gif
Vakar musu su MB priimtas sprendimas IVF.
Siam momentui aisku daugiau klausimu negu atsakymu, bet po truputi gilinsiuosi i sita reikala ax.gif

4u.gif sekmiuko
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)
Sveikos mergaites,siandien vaziuoju pasiimti savo blastuke,sodina man ja 6 diena 4u.gif pozymiu jokiu nejauciu,nei krutine skaudi,nei pilvas ispustas atrodo visa tuscia blush2.gif tik dvi naktis meslungis gimda spazmavo,o man tai buna pries mmm,baugu truputi unsure.gif
Visai pasimetus kada galiu gadinti testa,jei 2 emb.,isodino pirmadieni,o blast siandein,taip viskas cia susimale doh.gif kaip jus manot?

Kumstukai idarbinti!!!
Atsakyti
QUOTE(taitiek @ 2012 08 30, 12:18)

Labutis, embrioniuka 3-cia diena man isodino sekmadieni, o krauja priduoti rugsejo 7 (kita penktadieni) ax.gif tai tau gal ir panasiai bigsmile.gif

siandien man pilvuka maudzia, toks jausmas, kad pries mm...bet va svaigstu, gal implantacija blush2.gif (siandien mano embrioniukui 7-ta diena, turetu buti jau blastocista, jei viskas gerai, tai turetu kabintis ax.gif ...) aj, svajoju...
Atsakyti