QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 29, 00:06)
Tai nutiko beveik pries sesis metus .
Tu dar labai jauna, tikrai rasit sprendimą
QUOTE(Delena @ 2012 08 29, 08:29)
Labas rytas
Kazkaip nelabai jauciuosi, pykina (iandien 6 diena po punkcijos, anksti gi dar buti ), toks sleikstulis bei jauciu sirdi, atrodo kad mm... gali prasideti...pilve kazkas ...taip kazkaip negera...O negali buti nuo vaistu? Pvz. nuo Estrofemo (po 1 tab.3 kartus per diena, mano svoris 52 kg., gal pe daug...). Pirma gydytoja buvo israsius 2 kartus per diena, o kai pasakiau, kad karstis ispyle...tai sako, gali gerti ir 3 kartus
Siandien pikta atsikeliau...kazkaip nera nuotaikos...
Kazkaip nelabai jauciuosi, pykina (iandien 6 diena po punkcijos, anksti gi dar buti ), toks sleikstulis bei jauciu sirdi, atrodo kad mm... gali prasideti...pilve kazkas ...taip kazkaip negera...O negali buti nuo vaistu? Pvz. nuo Estrofemo (po 1 tab.3 kartus per diena, mano svoris 52 kg., gal pe daug...). Pirma gydytoja buvo israsius 2 kartus per diena, o kai pasakiau, kad karstis ispyle...tai sako, gali gerti ir 3 kartus
Siandien pikta atsikeliau...kazkaip nera nuotaikos...
Kaip tai anksti būti Tu gi dabar tikrai tai taip ir jautiesi
QUOTE(Terze @ 2012 08 29, 08:46)
EGK, o tu dabar pas snaigutes vaziuotum??
Matai, mano atveju siek tiek patikslinsiu, ne embrionukai neisgyveno, bet is visu 5 kiausialasciu iCSI budu nei vienas neapsivaisino.
Dabar: diena ir naktis...
Taip pas snaigutes, turiu 6
Aha gal supainiojau truputį, bet vistiek - diena ir naktis, kaip tu sakai
QUOTE(errachka @ 2012 08 29, 08:51)
linkiu didelių skaičiukų
Kitty Kitty, geros kelionės tau šiandien Ir būk gera nepamiršk ištardyti keliauninko Treijso dėl jo planų šiais metais