Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Afrodite69 @ 2012 08 28, 05:37)

Tikiuos, kad dar susitiksim 4u.gif
Terze, sildyk pilvuka 4u.gif kaip dziugu wub.gif
Spinca, lb..lb..lb gaila verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 28 rugpjūčio 2012 - 20:59
QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 28, 08:39)
Sveikos merginos.
Beveik metus buvau sio ir kitu skyreliu skaitytoja.
Dabar jau pribrendo reikalas prisijungti ir apsireiksti smile.gif

Sveika prisijungusi 4u.gif Apie teisimasi is daktaru nepamastot? Juk ju neapziuros, neatsakingumo "deka" turi eiti IVF kelius....

Tikekimes, kad sis kartas bus lemtingas 4u.gif nes surogatija, manau, negalima LT. kaip ir lytiniu lasteliu donoryste.
Papildyta:
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 27, 10:06)
Pepe, mazais zingsniukais ir pas jus atitipens jusu mazyte besisypsanti laime.  wub.gif  4u.gif
[

Belieka tiketi, kad butent taip ir bus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pepe/ilgakojine: 28 rugpjūčio 2012 - 21:09
QUOTE(egk @ 2012 08 28, 17:20)
Žinai, jei atvirai, tai nežinau kaip būtų su tais planais jei ne snaigutės blush2.gif
Nusivylus ir aš, bet tikriausiai dar labiau tai bijau, nepamirštu dar niekaip to siaubingo jausmo po paskutinio karto... Bet vis tikiuosi, kad pamiršiu, bent beveik 4u.gif
O tu gal pas Bykovą dabar lankaisi? Jei gali primink, kiek kartų bandėte? Aš kai paskaičiuoju savo doh.gif o rezultatas tai tas pats vis doh.gif
Na su snaigutėm dar nesu bandžiusi biggrin.gif Užskaitysiu kaip pliusą tai...

Birzeli bandziau 4 karta, bet deja. Trejsas sako kad kalti embrionai, ju buna mazai ir ne superiniai. Pasiule donorines lasteles, bet vyrui bijau net pasakyti. Gerbiu T. uz tai kad nesiule dar karta bandyti, o liepe viska gerai apgalvoti ir neskubetu su dar vienu IVF, nes sako sveikatos pati zinote tai neprideda, ir kada nors reikes sustoti. Vat prie to save po truputi i pratinu.... doh.gif O pas Bykova kazkada buvome, bet LITams nepasirasiau pries IVF, nes musu problemos kiek kitokios.
Linkiu kuo didziausios sekmes su snaigutem wub.gif

Papildyta:
QUOTE(taitiek @ 2012 08 28, 15:08)
Sveika,paskyre daktare 4u.gif po padaryto cikagos tyrimo,tik Lit daremes savo iniciatyva.pas BYkova vaziavau grynai del Lit

Sorry, neskaiciau visko, o kokia daktare? LT?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aivė: 28 rugpjūčio 2012 - 21:23
QUOTE(Terze @ 2012 08 27, 08:48)
Mano mintys tokios panasios buvo 6 metai atgal..Zodziu, pradejau apie tai nebegalvoti ir vienaip ar kitaip mastyti, kad viskas yra isgyvenama...  4u.gif
Dabar tau palinkesiu rasti bendra sprendima kartu su vyru... tada tau bus tukstanti kartu lengviau...  4u.gif

Aciu Terziuk wub.gif Viskas susitvarkys anksciau ar veliau wub.gif Ziurek saves wub.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Aivė @ 2012 08 28, 10:17)
Birzeli bandziau 4 karta, bet deja. Trejsas sako kad kalti embrionai, ju buna mazai ir ne superiniai. Pasiule donorines lasteles, bet vyrui bijau net pasakyti. Gerbiu T. uz tai kad nesiule dar karta bandyti, o liepe viska gerai apgalvoti ir neskubetu su dar vienu IVF, nes sako sveikatos pati zinote tai neprideda, ir kada nors reikes sustoti. Vat prie to save po truputi i pratinu....  doh.gif [

4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Lb gaila del nauju ziniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aivė @ 2012 08 28, 22:17)
Birzeli bandziau 4 karta, bet deja. Trejsas sako kad kalti embrionai, ju buna mazai ir ne superiniai. Pasiule donorines lasteles, bet vyrui bijau net pasakyti. Gerbiu T. uz tai kad nesiule dar karta bandyti, o liepe viska gerai apgalvoti ir neskubetu su dar vienu IVF, nes sako sveikatos pati zinote tai neprideda, ir kada nors reikes sustoti. Vat prie to save po truputi i pratinu.... 

Na mano irgi kaip ir 4 kartai bandymų, jei skaičiuoti tą natūraliame cikle g.gif Pas mane 2 kartus irgi nelabai daug užaugo, bet va trečią liko ir šaldymui, tai ir suprask tada žmogau kaip nori nuo ko čia kas priklauso viskas g.gif
Arba va ir Terzei - prieš tai embrionukai neišgyveno, o dabar liko ir snaigiukų thumbup.gif Tik va gerai būtų, kad būtų kažkoks paaiškinimas tam, tai tikrai visos sudarytume idealias stimuliacijai sąlygas.
Man kai per 2IVF liko sodinimui tik vienintelis, tai irgi galvojau, kad gal teks kada pasinaudoti ir donorinėm, bet dabar po snaigučių tai kaip ir nelogiška būtų... Tačiau aš irgi bandau kažkaip prisileisti tą mintį, kad kada nors reiks sustoti (t.y. tikriausiai po snaigučių)
Sėkmės tau priimant sprendimą wub.gif
Atsakyti
Ačiū parašiusioms dėl T pesimizmo, dabar man bus aiškiau. Vis galvojau, kad tikrai prastoka situacija, kai jis taip nuteikia.. O aš dar sugebu paklausti tiesiai, ar yra šansų, kad bus gerai ir t. t., tai jis visada atsako, kad negali to pasakyti ir tiek, žodžiu, vilčių nedalina, gal ir gerai, aišku, Bogdanskienė laimės upes žadėdavo, o rezultatas būdavo nulinis, irgi šiaip sau tada..

bet šiaip tai...liūdna šiandien, kai čia tokios naujienos......

SPINSA..Viskas aišku...mažut, nu kažkoks siaubas, man šitie dalykai baisesni už bet kokius I ir hcg<1... Laikykis, zuiki 4u.gif

AFRODITE.....kažkas pasikeitė į blogąją pusę, kaip suprantu.. console.gif

QUOTE(Triumfante @ 2012 08 28, 13:57)
Kitty, gausi spyri i mikstaja ir leksi pas nestukes ilgai cia musu nestresinus.

reikia tikėtis, aišku 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 08 28, 18:19)
jooo-T sakyciau toks santurus... T siandien man sako: neplahaja situacija u vas...Neplahaja?? Vos nenualpau, jau galvoju maziukai mano neatlaike... O kai atejo vyras sumoketi, sako jis jam: ocen horoshaja situacija, nemogu objasnit proshlij raz... Ir suprask tu ji: skirtumas tarp neplahaja ir ocen horoshaja sakyciau yra....

Pas mane buvo panasi situacija, vieni dideli, kiti maziukai, kiti vidutiniai... O va ziurek, finalas superinis....
Ir valgius ir gerus gali buti wink.gif Tik nesysiojus  bigsmile.gif  Su tuo reikalu neperlenk lazdos, nes paskui sunku ziauriai isguleti pusvalandi.....
Papildyta:
o mes siandien pasiemem 2 vaikucius...  wub.gif  wub.gif
pilvas ispustas, bijau eiti ant rimto reikalo... merginos, ka manot, galima wc pasistengti, ar geriau laukti, kol pats tas usurinis suniukas listi prades?

ačiū, supratau, o ryte reikia atvaryti įsodinimo dieną? Ar bet kuriuo metu? Ar priklauso nuo to, kada išpunktuoja?

Tikrai reikės nepersistengti, aš kas pusvalandį lakstau ir taip ir jeigu jau būsiu pilna pūsle, tikrai neišgulėsiu pusvalandį, geriau turėsiu vandens ir papildysiu atsargas, vakar,pvz, pirmyn važiuodama per 4 val išgėriau 2 litrus ir atgal tiek pat, o dar per pietus gėriau arbatos ir valgiau sriubos, tai nusysintos visos pakelės, aišku doh.gif vien dėl to man tie važinėjimai doh.gif o rytoj vėl rolleyes.gif

Kaip miela dėl vaikučių wub.gif

o jau prijuokinai su tuo šunim lotuliukas.gif

Primink, ką tu keitei per tą laiką (nuo to, kai embrioniukai nesivystė iki dabar)? Tik Bykovos reikalai buvo ar dar kas nors?

QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 28, 20:39)
Sveikos merginos.

sveika, sėkmės tau,

šiaip pagalvojus... kur nors JAV tai būtum gavus tokią kompensaciją, kad visiems IVF užtektų, pas mus tai.....

AIVE 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo KittyKitty: 28 rugpjūčio 2012 - 22:37
Tai nutiko beveik pries sesis metus . Visi gydytojai pas kuriuos lankiausi po to kimsocmane kontrafeptikais sakydami kad taip reikia.. Pries metus su antruoju vyru nutarem kad reikia mums bendro vaiko ir staiga gydytojai pareiskia - kad as beviltiska. Teistis? Minciu galvoje sukasi daug bet ar tai dades laimes ? Dekoju Dievui kad turiu viena nuostabia dukryte . Bet taip norisi mylimam zmogui padovanoti musu bendra vaika.. Man tik 25 metai.. Apsiverkiau.. Nebeistveriau.. sad.gif((
Surogacija LT nelegalu bet legalu procedura atlikti latvijoje o pagimdyti ir iteisinti tai lenkijoje. Tik nezibau kaip reiks ta vyrui pasakyti jeigu nepasiseks..

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 28, 23:14)
Sveika prisijungusi 4u.gif Apie teisimasi is daktaru nepamastot? Juk ju neapziuros, neatsakingumo "deka" turi eiti IVF kelius....

Tikekimes, kad sis kartas bus lemtingas 4u.gif nes surogatija, manau, negalima LT. kaip ir lytiniu lasteliu donoryste.
Papildyta:
Belieka tiketi, kad butent taip ir bus wub.gif

Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 28, 12:06)

Nu tikrai jauna esi 4u.gif Viskas dar pries akis 4u.gif Gal viskas dar susitvarkys i gera 4u.gif
Uzsienyje tikrai Bylineciaus, del LT nezinau...Gal sunkiau su teisybe ten....
Paciai del daktaro apdairumo uzpuliavo/uzgangranavo apendicitas....pasekmes 15 m. zinia tik IVF, o kai iki to daejom ir IVF jau kitoks...
Pagalvoju, kad zioplike buvau, ir tevai ne proto bokstai....o dabar kaip sakant daktariuko is numirusiu neprikelsi," kad pasokdinti". O ir aisku, kam nuo to bus geriau...niekas juk gyvenime nevyksta siaip sau...tik kartais sunku suprasti kodel vyksta taip, kaip vyksta.
labanakt pupos 4u.gif SALDZIU SAPNU 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Kazkaip nelabai jauciuosi, pykina (iandien 6 diena po punkcijos, anksti gi dar buti nestuke.gif doh.gif ), toks sleikstulis bei jauciu sirdi, atrodo kad mm... gali prasideti...pilve kazkas ...taip kazkaip negera...O negali buti nuo vaistu? Pvz. nuo Estrofemo (po 1 tab.3 kartus per diena, mano svoris 52 kg., gal pe daug...). Pirma gydytoja buvo israsius 2 kartus per diena, o kai pasakiau, kad karstis ispyle...tai sako, gali gerti ir 3 kartus g.gif

Siandien pikta atsikeliau...kazkaip nera nuotaikos...
Atsakyti
Sveikos merginos.
Beveik metus buvau sio ir kitu skyreliu skaitytoja.
Dabar jau pribrendo reikalas prisijungti ir apsireiksti smile.gif

Planuojame startuoti su IVF-u rugsejo men apie viduri. Tai bus pirmas ir paskutinis

Bet as sirdyje tikiu kad viskas bus gerai smile.gif

Sekmes 4u.gif Ir toliau tikek 4u.gif

QUOTE(esposa @ 2012 08 28, 21:11)

wub.gif

QUOTE(Pepe/ilgakojine @ 2012 08 28, 21:53)
Tikiuos, kad dar susitiksim 4u.gif
Terze, sildyk pilvuka 4u.gif kaip dziugu wub.gif
Spinca, lb..lb..lb gaila verysad.gif

Sakai sildyti? kad lyg kaip tik nereikia... Matai, vakar uzsistresuoti jau spejau.. laptopa pasidejau ant koju vakare, kad uzkaito... kai meciau as ji paskui... tai paskui visa vakara nervinausi, kad as taip neatsakingai... Juk negalima karsciu, voniu, pirciu, tai cia, kai daviau karscio...Gal nieko blogo nepadariau??

QUOTE(egk @ 2012 08 28, 23:10)

Arba va ir Terzei - prieš tai embrionukai neišgyveno, o dabar liko ir snaigiukų thumbup.gif Tik va gerai būtų, kad būtų kažkoks paaiškinimas tam, tai tikrai visos sudarytume idealias stimuliacijai sąlygas.

EGK, o tu dabar pas snaigutes vaziuotum??
Matai, mano atveju siek tiek patikslinsiu, ne embrionukai neisgyveno, bet is visu 5 kiausialasciu iCSI budu nei vienas neapsivaisino.
Dabar: diena ir naktis...

QUOTE(KittyKitty @ 2012 08 28, 23:35)

ačiū, supratau, o ryte reikia atvaryti įsodinimo dieną? Ar bet kuriuo metu? Ar priklauso nuo to, kada išpunktuoja?

Primink, ką tu keitei per tą laiką (nuo to, kai embrioniukai nesivystė iki dabar)? Tik Bykovos reikalai buvo ar dar kas nors?

Man pasake, kuria valanda reikia atvaryti. Ryte. nemanau, kad priklauso nuo laiko, kada ispunktuoja, juk mums visoms kaip suprantu punkcijas daro ryte, kol nevalge, negere..
Ka dariau kitaip? gilinausi, ka reikia daryti kitaip... uz visa info dekinga visom merginos, ypatingai Citui, Keberiokst, Atijolai... isnaikinom GR micoplazma, liko GR chlamidija (po 2 kurso antibu, bet labai mazai) (siuo metu geriu antibus), vitaminu saujos, intralipidai,LIT-Bikova, dar atlikau ispazinti...visiem atleidau smile.gif dabar leidziuosi clenaxe, geriu dexametasona...Per stimuliacija pasildydavau kiausides ir kojas...ir absoliutus relax...
Na tikiuosi visa tai pades ir toliau pasitvirtins mano nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 08 28, 17:37)

mieloji, stiprybės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 08 28, 18:19)
Tai kada tavo hcg diena?? smile.gif Tokie gimtadieniniai sutapimai smagu  4u.gif  Linkiu didziausios dovanos!

o mes siandien pasiemem 2 vaikucius...  wub.gif  wub.gif
pilvas ispustas, bijau eiti ant rimto reikalo... merginos, ka manot, galima wc pasistengti, ar geriau laukti, kol pats tas usurinis suniukas listi prades?

kitą antradienį biggrin.gif

už vaikučius thumbup.gif wub.gif

bus gerai 4u.gif
QUOTE(Delena @ 2012 08 29, 08:29)

g.gif
Atsakyti
QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 29, 00:06)
Tai nutiko beveik pries sesis metus . Visi gydytojai pas kuriuos lankiausi po to kimsocmane kontrafeptikais sakydami kad taip reikia.. Pries metus su antruoju vyru nutarem kad reikia mums bendro vaiko ir staiga gydytojai pareiskia - kad as beviltiska. Teistis? Minciu galvoje sukasi daug bet ar tai dades laimes ? Dekoju Dievui kad turiu viena nuostabia dukryte . Bet taip norisi mylimam zmogui padovanoti musu bendra vaika.. Man tik 25 metai.. Apsiverkiau.. Nebeistveriau.. sad.gif((
Surogacija LT nelegalu bet legalu procedura atlikti latvijoje o pagimdyti ir iteisinti tai lenkijoje. Tik nezibau kaip reiks ta vyrui pasakyti jeigu nepasiseks..

Siaubas kazkok... Laikykis, tikiuos LT kadanors ateis i prota ir leis surogacija. Aisku jei vel eilini karta baznycia nesikis. Cirkininkai tie baznycios atstovai, vis kojas kisa pries kompensacijas IVF, o tikriausiai surogacija jiems velnio ismyslas. Niekas nesupras musu situacijos, kol patys nesusidurs
Atsakyti