Ačiū parašiusioms dėl T pesimizmo, dabar man bus aiškiau. Vis galvojau, kad tikrai prastoka situacija, kai jis taip nuteikia.. O aš dar sugebu paklausti tiesiai, ar yra šansų, kad bus gerai ir t. t., tai jis visada atsako, kad negali to pasakyti ir tiek, žodžiu, vilčių nedalina, gal ir gerai, aišku, Bogdanskienė laimės upes žadėdavo, o rezultatas būdavo nulinis, irgi šiaip sau tada..
bet šiaip tai...liūdna šiandien, kai čia tokios naujienos......
SPINSA..Viskas aišku...mažut, nu kažkoks siaubas, man šitie dalykai baisesni už bet kokius I ir hcg<1... Laikykis, zuiki
AFRODITE.....kažkas pasikeitė į blogąją pusę, kaip suprantu..
QUOTE(Triumfante @ 2012 08 28, 13:57)
Kitty, gausi spyri i mikstaja ir leksi pas nestukes ilgai cia musu nestresinus.
reikia tikėtis, aišku
QUOTE(Terze @ 2012 08 28, 18:19)
jooo-T sakyciau toks santurus... T siandien man sako: neplahaja situacija u vas...Neplahaja?? Vos nenualpau, jau galvoju maziukai mano neatlaike... O kai atejo vyras sumoketi, sako jis jam: ocen horoshaja situacija, nemogu objasnit proshlij raz... Ir suprask tu ji: skirtumas tarp neplahaja ir ocen horoshaja sakyciau yra....
Pas mane buvo panasi situacija, vieni dideli, kiti maziukai, kiti vidutiniai... O va ziurek, finalas superinis....
Ir valgius ir gerus gali buti
Tik nesysiojus
Su tuo reikalu neperlenk lazdos, nes paskui sunku ziauriai isguleti pusvalandi.....
Papildyta:
o mes siandien pasiemem 2 vaikucius...
pilvas ispustas, bijau eiti ant rimto reikalo... merginos, ka manot, galima wc pasistengti, ar geriau laukti, kol pats tas usurinis suniukas listi prades?
ačiū, supratau, o ryte reikia atvaryti įsodinimo dieną? Ar bet kuriuo metu? Ar priklauso nuo to, kada išpunktuoja?
Tikrai reikės nepersistengti, aš kas pusvalandį lakstau ir taip ir jeigu jau būsiu pilna pūsle, tikrai neišgulėsiu pusvalandį, geriau turėsiu vandens ir papildysiu atsargas, vakar,pvz, pirmyn važiuodama per 4 val išgėriau 2 litrus ir atgal tiek pat, o dar per pietus gėriau arbatos ir valgiau sriubos, tai nusysintos visos pakelės, aišku
vien dėl to man tie važinėjimai
o rytoj vėl
Kaip miela dėl vaikučių
o jau prijuokinai su tuo šunim
Primink, ką tu keitei per tą laiką (nuo to, kai embrioniukai nesivystė iki dabar)? Tik Bykovos reikalai buvo ar dar kas nors?
QUOTE(angelyte123 @ 2012 08 28, 20:39)
sveika, sėkmės tau,
šiaip pagalvojus... kur nors JAV tai būtum gavus tokią kompensaciją, kad visiems IVF užtektų, pas mus tai.....
AIVE